- 12 Mart 2019
- 14.639
- 34.010
Tebrik ederim canım hadi gözün aydın inşallah sağlıkla devam ederCanım her şey yolunda çok şükürnormal test günüm bugündü, gerek yok dediler çünkü dün ikinci testi de vermiştim. Değer güzel artmış 26sında kese göreceğiz. Belirti hala yok vallahi regl ağrısı dışında, dün hafif lekelenme oldu, normal dediler. Onun dışında pek bir şey yok sen nasılsın
Bu testin adı ne canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallahYarın test günüm ve test gününden 1 gün önce bugün silik çizgi belirginleşti çok şükür umarım kan değerimde güzel gelir güzel gelişir hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
Sağ ol kuzum valla iyiyim rahatım şimdilik güzel gidiyor çok şükür bol bol dinleniyorumTebrik ederim canım hadi gözün aydın inşallah sağlıkla devam ederbelirtileri takılma hemen olmaz olacaksa da benim daha iki gündür hafif hafif bulantım oluyor lekelenme zaten var
Ayyy ruh halim benim de öyle her şeye takılıyorum şu anAyy canım benim ne mutlu sanaRabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin valla ben nasıl olduğumu bilmiyorum çok duygusalım çok ağlak bir insan oldum
İnanır mısın artimedBu testin adı ne canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah
Bende iyim işte hala dinlenmeli geçiriyorum sürecimi lekelenmem oluyor işte arada .Sağ ol kuzum valla iyiyim rahatım şimdilik güzel gidiyor çok şükür bol bol dinleniyorumsen nasılsın?
Bu test yüzünden sürecim stresli gecmişti ya koyulaşmadı kimyasal oldu diye yemiştim kendimiİnanır mısın artimedyani 1 haftadır denemediğim marka kalmadı heralde son güne bu kalmıştı en net çizgide bununla geldi
Merhaba bende bugün başlıyorum , sürecini< nasıl gidiyorMerhaba arkadaşlartransfer öncesi Tsh değerinize baktılar mı kaç olması gerekiyor.
Transfer süreci için dün kontrole gittim Estrofem başladım.Heycanla transfer gününü bekliyorum
Günleri sayıyorum arada bir test perileri geliyor ama dayan kızım diyorum sonra. Bazen yavrularım benimle diyorum bazen tutmadı galiba diye düşünüyorum. Belirsizlik korkunç birşeyAyyy ruh halim benim de öyle her şeye takılıyorum şu anbeden sağlığımız iyi olsun da bu duygusallıklar geçer amin canım inşallah sen ne durumdasın
Canım bende pazar guni evde yapacağım, pazartesi kan vereceğim.İnanır mısın artimedyani 1 haftadır denemediğim marka kalmadı heralde son güne bu kalmıştı en net çizgide bununla geldi
Canım rabbim sabır versin çok üzüldüm.11. Gün negatif oldu ama canm
Vallahi bebek tutuyor onun akıntısı diyeceğim artık illaki insan olumsuz düşünüyor ama dememek lazımAma olumsuz düşünmek yok demiştik
Tsh için doktor ek bir öneri de bulunmadı sanırım normal gördü Estrofem kullanmaya devam 23 Aralık'ta kontrole gidicem sonra nasipse rahim kalınlığı uygunsa bir hafta sonra da transfer dediMerhaba bende bugün başlıyorum , sürecini< nasıl gidiyor
Anladım , ben sürece baslayali 4 gün oldu rahim simdiden kalınlasmis benim sanırım yakın zamanda transfer olur diye düşünüyorum sabah 2 akşam 2 estrofem icicem günde 7 tane hapTsh için doktor ek bir öneri de bulunmadı sanırım normal gördü Estrofem kullanmaya devam 23 Aralık'ta kontrole gidicem sonra nasipse rahim kalınlığı uygunsa bir hafta sonra da transfer dedi
Benim kademe kademe artıyor ilk dört gün 1 tane , daha sonra 4 gün 2 tane sonrada 3 çıkıyor Estrofem hapı.Anladım , ben sürece baslayali 4 gün oldu rahim simdiden kalınlasmis benim sanırım yakın zamanda transfer olur diye düşünüyorum sabah 2 akşam 2 estrofem icicem günde 7 tane hap
Minimum 7.5 olması lazımmış benim o şekilde şuanBenim kademe kademe artıyor ilk dört gün 1 tane , daha sonra 4 gün 2 tane sonrada 3 çıkıyor Estrofem hapı.
Rahim kalınlığı için kaç dediler size uygun görülen biliyor musunuz
Gerçekten bende öyle eşim de asla test yapmamı istemedi gününden önce ben maşallah 5. Gün bir başladım gizli gizli yani en net bugün çıktı artık ama kaç gündür yedim bitirdim kendimiBu test yüzünden sürecim stresli gecmişti ya koyulaşmadı kimyasal oldu diye yemiştim kendimi
Evet çok geç koyulaşıyor ben koyulaşmadı olmadı dedm onuncu günümde kan verdim umutsuz bir şekilde. Artık o kadar korkmuştum ki bir tane test yap Saklarsın koyu bir şekilde diyorlar benim şansıma negatif çıkar diyorum yapamıyorumGerçekten bende öyle eşim de asla test yapmamı istemedi gününden önce ben maşallah 5. Gün bir başladım gizli gizli yani en net bugün çıktı artık ama kaç gündür yedim bitirdim kendimi
Valla ilk 5.gun erken gebelik testi çok çok silikti zor görünüyordu 6.gün kaset artimed yaptım oda aynıydı sonra burda bende bir sürü kötü yorum görünce diğer günler başka markalarla takip ettim hep silikti bugün elime bu kalınca tekrar bununla yapmış oldum. Varsa çıkar öyle yada böyle bence umarım sende çift çizgiyi görürsün canımCanım bende pazar guni evde yapacağım, pazartesi kan vereceğim.
Elimde tek test var. Oda artimed, erken gebelik değil normal test. Ama bunun gibi kaset değil çubuk şeklinde.
Forumlarda artimedle ilgili olumsuz yorumlar okuyunca güvenim kalmamisti