ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aynen öyle ya aşırı derece de zam alıyor bide 4 defa üst üste baştan başladım tedaviye oda baya maddi zorladı artı olarak Ngs gönderdik falan bu iğnesiz olması iyi oldu
Ngs ne kadar verdiniz ngs nasıl birşey acaba hiç bilmiyorum bugün doktorum aradı neden tutmadığını kesinlikle tahmin etmek mümkün değil önümüzdeki ay gel konuşalım dedi de ben düşünmüyorum ngs merak ettim

Ngs embriyonun tüm kromozomlarına bakıyor. Eğer kromozom da sorun yoksa sağlıklı bebek dünyaya getiriyorsun tutar ve doğurursan. Ptg ise tek gen rahatsızlığına bakıyor. Genelde transferleri tutmayan yada tutup da kimyasal olan düşükle somuclanan hastalara da öneriliyor. Ben babamdan bana geçen tasıyıcılıktan dolayı yapıyorum. Sağlıklı embriyo şimdiye kadar 1 tane bulduk. Omu da bu ay transfer olucam

Kızlar bişey soracağım eve geldiğimden bari karnım gurulduyor böyle regl öncesi bağırsak sesleri olur ya öyle. Niye acaba bilgisi olan var mı ?

Canım ya senin adına sevindim ben iki kez denedim ikiside hiç tutmadi ne kimyasal nede başka birşey zaten elimde yumurta kalmadı yani başta yumurtaları ngs yollsaydim tutma şansı daha fazla olucakti ben denemicem zaten merak ettim

Evet canım aldık geldik yanımızda şuan çok mutluyuz bolca seviyorum çok güzel bir duygu
Ayy çok iyi anlıyorum seni ben transfer anını izledim ekranda çok güzel bir duyguydu tutmadi ama seninki tutacak emin ol şimdiden sev onu okşa inşallah bölünürde ikiz olur ya bir mucizede ordan gelse ne güzel olur Allah büyük hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…