- 28 Kasım 2024
- 90
- 44
- 23
Cok çok bn ilkinde 40 binden fazla igneye harcmstm smdi 2 kati olmsEvet iğnelere perişan ediyor insanı. Maddi olarakta çok zor hele Kıbrıs’ta çok pahalı
Sıkı sıkı tutunsun inşallah canımCook güzeldi çok tatlı bir andı şuan içimde minik bir embriyo var kendimi çok güzel hissediyorum
Aynen öyle ya aşırı derece de zam alıyor bide 4 defa üst üste baştan başladım tedaviye oda baya maddi zorladı artı olarak Ngs gönderdik falan bu iğnesiz olması iyi olduCok çok bn ilkinde 40 binden fazla igneye harcmstm smdi 2 kati olms
İnşallah güzel sonuçlar aliriz yaAynen öyle ya aşırı derece de zam alıyor bide 4 defa üst üste baştan başladım tedaviye oda baya maddi zorladı artı olarak Ngs gönderdik falan bu iğnesiz olması iyi oldu
Qyyy oy oy miniğiniCook güzeldi çok tatlı bir andı şuan içimde minik bir embriyo var kendimi çok güzel hissediyorum
Canım embriyo glue uygulandı mi ?Evet canım mecburen gideceğim kendimi yormadan3 gün istirahat dediler ama hafif işlerden bişey olmaz. Sen ne iş yapıyorsun
Ngs ne kadar verdiniz ngs nasıl birşey acaba hiç bilmiyorum bugün doktorum aradı neden tutmadığını kesinlikle tahmin etmek mümkün değil önümüzdeki ay gel konuşalım dedi de ben düşünmüyorum ngs merak ettimAynen öyle ya aşırı derece de zam alıyor bide 4 defa üst üste baştan başladım tedaviye oda baya maddi zorladı artı olarak Ngs gönderdik falan bu iğnesiz olması iyi oldu
Hayırlı uğurlu olsun canım, oyalanmak iyi geliyor bekleme sürecinde, staja gittim geldim derken bi bakıcaksın test günün gelmiş olacakCook güzeldi çok tatlı bir andı şuan içimde minik bir embriyo var kendimi çok güzel hissediyorum
Sen ne yaptın? Az kaldı dimi test gününeHayırlı uğurlu olsun canım, oyalanmak iyi geliyor bekleme sürecinde, staja gittim geldim derken bi bakıcaksın test günün gelmiş olacak
Ngs embriyonun tüm kromozomlarına bakıyor. Eğer kromozom da sorun yoksa sağlıklı bebek dünyaya getiriyorsun tutar ve doğurursan. Ptg ise tek gen rahatsızlığına bakıyor. Genelde transferleri tutmayan yada tutup da kimyasal olan düşükle somuclanan hastalara da öneriliyor. Ben babamdan bana geçen tasıyıcılıktan dolayı yapıyorum. Sağlıklı embriyo şimdiye kadar 1 tane bulduk. Omu da bu ay transfer olucamNgs ne kadar verdiniz ngs nasıl birşey acaba hiç bilmiyorum bugün doktorum aradı neden tutmadığını kesinlikle tahmin etmek mümkün değil önümüzdeki ay gel konuşalım dedi de ben düşünmüyorum ngs merak ettim
Evet canım uygulandı çünkü benim tek embriyom kaldı diğeri dondurulmadi. Embriyolog dedi dondursak da cozulunce kalitesi daha da düşer transfer mantıklı olmazCanım embriyo glue uygulandı mi ?
Evet canım inşallahHayırlı uğurlu olsun canım, oyalanmak iyi geliyor bekleme sürecinde, staja gittim geldim derken bi bakıcaksın test günün gelmiş olacak
Evet canım aldık geldik yanımızda şuan çok mutluyuzQyyy oy oy miniğinialıp gelmişsin hayırlı olsun bırakma sımsıkı sarıl tutacak inan
Canım ya senin adına sevindim ben iki kez denedim ikiside hiç tutmadi ne kimyasal nede başka birşey zaten elimde yumurta kalmadı yani başta yumurtaları ngs yollsaydim tutma şansı daha fazla olucakti ben denemicem zaten merak ettimNgs embriyonun tüm kromozomlarına bakıyor. Eğer kromozom da sorun yoksa sağlıklı bebek dünyaya getiriyorsun tutar ve doğurursan. Ptg ise tek gen rahatsızlığına bakıyor. Genelde transferleri tutmayan yada tutup da kimyasal olan düşükle somuclanan hastalara da öneriliyor. Ben babamdan bana geçen tasıyıcılıktan dolayı yapıyorum. Sağlıklı embriyo şimdiye kadar 1 tane bulduk. Omu da bu ay transfer olucam
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur progestanlar gaz yapıyorKızlar bişey soracağım eve geldiğimden bari karnım gurulduyor böyle regl öncesi bağırsak sesleri olur ya öyle. Niye acaba bilgisi olan var mı ?
İnslalah saglicakla kucağına al canimEvet canım uygulandı çünkü benim tek embriyom kaldı diğeri dondurulmadi. Embriyolog dedi dondursak da cozulunce kalitesi daha da düşer transfer mantıklı olmaz
Ayy çok iyi anlıyorum seni ben transfer anını izledim ekranda çok güzel bir duyguydu tutmadi ama seninki tutacak emin ol şimdiden sev onu okşa inşallah bölünürde ikiz olur ya bir mucizede ordan gelse ne güzel olur Allah büyük hiç belli olmazEvet canım aldık geldik yanımızda şuan çok mutluyuzbolca seviyorum çok güzel bir duygu
Allah razı olsun canım amin inşallah. Fitil kullanıyordum bugün iğneye başladım hemen etki etmiş midirCanım öncelikle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur progestanlar gaz yapıyor