• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok bana ilaçları kes dedi sadece maalesef ben artık yapmicam gecen yıldan bir embriyom kalmıştı onu denedim ve kapattım çok şükür ki benim var sadece yaş ilerledigi için denemek istedik ilerki yillarda hani niye yapmadım dememek için denedim olmadı rabbim hic olmayana nasıl etsin diye hep dua ediyorum çok zormuş gerçekten içine girip yasayan bilir ancak
Allah evladına sağlık sıhhat versin. Size bağışlasın 🙏 isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim. Gerçekten çok zor bu durumu yaşamak.

Her aşaması heyecan dolu bir serüvene hoş geldik 😂 9 ay nasıl geçer Allah biliyor 🫣😄
Ay hiç sorma oda ay ay değişiyor ama inan okadar tatlı geçiyor ki korkma kucağına alınca herşey bitiyor inan emzirince 9 aymis tüp Bebek mis transfer opu bunları unutcan hele emzirirken baş parmagini tutması varya dünya duruyor inşallah bu duyguları yasicaniz hepinize dua edicem

Kromozom sıkıntısı nasıl oluyor acaba,opuda 5 olgun yumurta toplandı 4ü döllendi,2si 5.güne ulaştı 3aa kalite dr çok iyi dedi,embriyolar mi genetik yapılacak
Kaliteyle yada 5. Günle alakası yok canım kromozomun. Kromozom bizim sağlığımız gebemiz herşeyimiz. Kromozom bozulduğu zaman engelli oluyorlar. Onlarda ya tutmuyor yada tutunca kaybediyorsun. Ben taşıyıcıyım yani kromozomlarım bozuk engelli değilim ama çocuklarım engelli oluyor

Yaaa sana çift transfer mi yapıldı 😍😍 gözden kaçırmışım. Banada çift transfer yapıldı çok ikilemdeyim. 2 taneye çok hazırım aslında ama risklerinden bahsettikleri için gözümde korkmuyor değil
Evet canım şansımı arttırmak için iki transfer yapıldı ama ben bir tane tuttuğunu düşünüyorum kan değeri öyle aman aman yüksek değildi daha önce de iki transfer olmuştum tek tutmuştu☺️

Evet canım şansımı arttırmak için iki transfer yapıldı ama ben bir tane tuttuğunu düşünüyorum kan değeri öyle aman aman yüksek değildi daha önce de iki transfer olmuştum tek tutmuştu☺️
Embriyolog banada tek tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişti ama yaştan dolayı seçimi tamamen bana bıraktılar. Eşimin amcası da bundan 25-26 sene önce tüp bebek yoluyla çocuk sahibi olmuş. Üçüz olmuş onlarda ve ilginç bir şekilde bir tanesi engelli

Embriyolog banada tek tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişti ama yaştan dolayı seçimi tamamen bana bıraktılar. Eşimin amcası da bundan 25-26 sene önce tüp bebek yoluyla çocuk sahibi olmuş. Üçüz olmuş onlarda ve ilginç bir şekilde bir tanesi engelli
Kader işte canım.
Evet ikiz gebelik riskli doğurana kadar bunların riskleri var ama şans arttırılıyor bu da bir gerçek

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
akrephanim akrephanim 30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
@ilmekci24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer):anneadayı:
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
@anoniiim:anneadayı:
karamel Latte karamel Latte :anneadayı:
@esrasill30 Kasım transfer:anneadayı:
Merhabalar bende 07.12.2024 de transfer oldum ve dinlenme & bekleme sürecindeyim. Bugün kasık ve bel ağrısı ilk 2 güne göre daha yüksek, Allah hepimizin emeklerinin mükâfatını versin inşallah 🙏

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
akrephanim akrephanim 30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
@ilmekci24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer):anneadayı:
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
@anoniiim:anneadayı:
karamel Latte karamel Latte :anneadayı:
@esrasill30 Kasım transfer:anneadayı:
Bu benim 3. Tüp bebek deneyimim toplamda ve son olmasını umuduyla burda deneyimleri paylaşmak istedim.

Arkadaslar selamlar, biraz tadim kacik ondan buraya bakamadim 😢 Dun kan testi verip esimle birlikte planladigimiz bir yurtdisi seyahati vardi ona gittik. Test sonucuna bir zaman sonra donup baktik ve koca bir bosluk. Yani pozitif ve referans disi oldugu gorunuyor ama degerin ne oldugu gorunmuyor. Hastaneyi arayip sormaya calistik ama onlar da bizimle ayni sonucu gorduler. Kimse degerin ne oldugunu goremiyor 😢 Muhtemelen bir lab, cihaz hatasi oldu ve o da bana denk geldi. Gittigimiz ulkede yaptiralim tekrardan dedik ama neredeyse gece olmustu. Hastanenin tek acik kismi acil oldugu oraya gittik, orada malum isler bizdeki gibi degil, sizin isleminiz acil degil pazartesi normal klinik kisma basvurun dediler. Sonucun bizim icin kritik oldugunu soyledik ama yok 😢 Neyse ozetle 14.gun kan sonucum suan bilinmiyor. Yarin 16.gun icin ilk 2 test icin gittigim yere gidip kan verecegim. Ikinci kandan 96 saat sonra verilmis kani dokturum nasil yorumlayacak bilmiyorum. Muhtemelen 18.gun bir daha veririm.
Ah şanssızlık olmuş ama olsun ha 14. Gün ha 16.gün farketmez ki, sonuçta pozitiflik var değil mi? Evde idrar testi yaptın mı?

Benim 4 kez yumurta toplama işlemim oldu .
İlk 2 sinde toplam 4 adet sonuç olumsuz
3. De 2 adet sonuç olumsuz

Yok yani olacaksa 1 tanesi yetiyor
O nefes üflenmeyecekse de 15 tane de olsa yumurta..olmuyor işte

Sebebsiz IFV İşte
Ama derinlerde var işte bi sebebi

Back
X