• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar ben de 3 aralıkta tranfer oldum ama hiç ama hiç belirtim yok en ufak ne agri ne sızı hatta öksürme hapşırma yaşıyorum ona rağmen belirti yok normal mi hamile olsam belirti olur illa

Benimde kasıklarımda o regl öncesi doluluğu var. Ama göğüslerim çok fena. Taş bağlamışlar gibi 😄 ara sıra biraz daha yokluyor ama regl sancısı. Şaka maka geldik 5. Güne
Göğüs ağrısı ilaçlar yapıyor canım ilaçları bırakalı 5 gün oldu ölüyordum gece yatamiyordum bugün iyi oldu bir tık

Göğüs ağrısı ilaçlar yapıyor canım ilaçları bırakalı 5 gün oldu ölüyordum gece yatamiyordum bugün iyi oldu bir tık
Evet evet biliyorum. Dünde karamel Latte karamel Latte ile de konuştuk zaten bu konuyu. Öğlen daha hafiflemiş oluyor. O kadar ilaç hormon kullanıyoruz yaşadığımız herşey çok normal

Evet evet biliyorum. Dünde karamel Latte karamel Latte ile de konuştuk zaten bu konuyu. Öğlen daha hafiflemiş oluyor. O kadar ilaç hormon kullanıyoruz yaşadığımız herşey çok normal
Benim negatif çıktı tabi bugün 5 gün regl olamadım transferden beri regl sancısı geliyor tam geldi diyorum kesiliyor artık gelsin diye dua edicem ilaçlar bende inanılmaz göğüs hassasiyeti yaptı inşallah sizden güzel haberler alicaz

Arkadaşlar ben de 3 aralıkta tranfer oldum ama hiç ama hiç belirtim yok en ufak ne agri ne sızı hatta öksürme hapşırma yaşıyorum ona rağmen belirti yok normal mi hamile olsam belirti olur illa
Ayni gün transfer olmuşuz bende de belirti yok seninki kaçıncı gün emriyosuydu. Evde test yaptın mı hic

Benim negatif çıktı tabi bugün 5 gün regl olamadım transferden beri regl sancısı geliyor tam geldi diyorum kesiliyor artık gelsin diye dua edicem ilaçlar bende inanılmaz göğüs hassasiyeti yaptı inşallah sizden güzel haberler alicaz
Regl olmak için sadece ilaçları mı kesiyorlar? Belki sökülsün diye bir ilaç mı kullanman lazım. Yeni tedaviye başlayacak mısın?

Regl olmak için sadece ilaçları mı kesiyorlar? Belki sökülsün diye bir ilaç mı kullanman lazım. Yeni tedaviye başlayacak mısın?
Yok bana ilaçları kes dedi sadece maalesef ben artık yapmicam gecen yıldan bir embriyom kalmıştı onu denedim ve kapattım çok şükür ki benim var sadece yaş ilerledigi için denemek istedik ilerki yillarda hani niye yapmadım dememek için denedim olmadı rabbim hic olmayana nasıl etsin diye hep dua ediyorum çok zormuş gerçekten içine girip yasayan bilir ancak

Gecmez en zor süreç bu kim ne derse desin 😂 bak kese göremeye gidicem yarın bu 10 gün bekleme bana 10 hafta geldi sanki
Seninkini çok merak ediyorum canım gerçekten buraya kızlar 2 kese gördük 🐣🐣demeni bekliyorum inşallah sana sıkı sıkı tutunmuşlar ikiz bakımı çok zor ama çok güzel inşallah duycaz bu haberi senden

Back
X