Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2019
- 14.759
- 34.140
- 598
Olmaz canm bak ben 5 haftalık hamileyim halâ belirtim yokArkadaşlar ben de 3 aralıkta tranfer oldum ama hiç ama hiç belirtim yok en ufak ne agri ne sızı hatta öksürme hapşırma yaşıyorum ona rağmen belirti yok normal mi hamile olsam belirti olur illa
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Benimde kasıklarımda o regl öncesi doluluğu var. Ama göğüslerim çok fena. Taş bağlamışlar gibi ara sıra biraz daha yokluyor ama regl sancısı. Şaka maka geldik 5. Güneuniq12 canım nasılsın bugünde ben adet ağrısıyla uyandım okula geldim hala devam ediyor
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Kaldı 4 gün çok heyecanlıyım sanırım idrar testi yapmıcam çünkü cesaretim yokBenimde kasıklarımda o regl öncesi doluluğu var. Ama göğüslerim çok fena. Taş bağlamışlar gibi ara sıra biraz daha yokluyor ama regl sancısı. Şaka maka geldik 5. Güne
Göğüs ağrısı ilaçlar yapıyor canım ilaçları bırakalı 5 gün oldu ölüyordum gece yatamiyordum bugün iyi oldu bir tıkBenimde kasıklarımda o regl öncesi doluluğu var. Ama göğüslerim çok fena. Taş bağlamışlar gibi ara sıra biraz daha yokluyor ama regl sancısı. Şaka maka geldik 5. Güne
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Ayyy evet senin cuma dimi ne büyük ikilem dimi test meselesi. Bende defalarca negatifi gören bir insan olarak elim gitmeyebilir. Benim daha 9 gün var testeKaldı 4 gün çok heyecanlıyım sanırım idrar testi yapmıcam çünkü cesaretim yok
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Evet benim de elim gitmiyor korkuyorum şimdi geçti bak ağrısıAyyy evet senin cuma dimi ne büyük ikilem dimi test meselesi. Bende defalarca negatifi gören bir insan olarak elim gitmeyebilir. Benim daha 9 gün var teste
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Evet evet biliyorum. Dünde karamel Latte ile de konuştuk zaten bu konuyu. Öğlen daha hafiflemiş oluyor. O kadar ilaç hormon kullanıyoruz yaşadığımız herşey çok normalGöğüs ağrısı ilaçlar yapıyor canım ilaçları bırakalı 5 gün oldu ölüyordum gece yatamiyordum bugün iyi oldu bir tık
Canım fotoğrafta silik çizgi varsada ben görmedim sen görüyorsan yeterli benceMerhaba kızlar bugün transfer hariç 6. Günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bi bakarmisiniz
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
İlk tedaviye başladığım günden bu güne 21 gün geçmiş şimdi bu günler geçmiyor sanki güzel sonuçlar alacağız arkadaşım inanıyorumEvet benim de elim gitmiyor korkuyorum şimdi geçti bak ağrısı
Çok teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattınOlmaz canm bak ben 5 haftalık hamileyim halâ belirtim yok
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Ben de inanıyorum canım benim mutluluktan ağlıcazİlk tedaviye başladığım günden bu güne 21 gün geçmiş şimdi bu günler geçmiyor sanki güzel sonuçlar alacağız arkadaşım inanıyorum
Benim negatif çıktı tabi bugün 5 gün regl olamadım transferden beri regl sancısı geliyor tam geldi diyorum kesiliyor artık gelsin diye dua edicem ilaçlar bende inanılmaz göğüs hassasiyeti yaptı inşallah sizden güzel haberler alicazEvet evet biliyorum. Dünde karamel Latte ile de konuştuk zaten bu konuyu. Öğlen daha hafiflemiş oluyor. O kadar ilaç hormon kullanıyoruz yaşadığımız herşey çok normal
Ayni gün transfer olmuşuz bende de belirti yok seninki kaçıncı gün emriyosuydu. Evde test yaptın mı hicArkadaşlar ben de 3 aralıkta tranfer oldum ama hiç ama hiç belirtim yok en ufak ne agri ne sızı hatta öksürme hapşırma yaşıyorum ona rağmen belirti yok normal mi hamile olsam belirti olur illa
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Regl olmak için sadece ilaçları mı kesiyorlar? Belki sökülsün diye bir ilaç mı kullanman lazım. Yeni tedaviye başlayacak mısın?Benim negatif çıktı tabi bugün 5 gün regl olamadım transferden beri regl sancısı geliyor tam geldi diyorum kesiliyor artık gelsin diye dua edicem ilaçlar bende inanılmaz göğüs hassasiyeti yaptı inşallah sizden güzel haberler alicaz
3.gun emriyosu benim ki yok yapmadım yapmayı düşünmüyorum belirti olmayınca insan yapmak istemiyorAyni gün transfer olmuşuz bende de belirti yok seninki kaçıncı gün emriyosuydu. Evde test yaptın mı hic
- 12 Mart 2019
- 14.759
- 34.140
- 598
Gecmez en zor süreç bu kim ne derse desin bak kese göremeye gidicem yarın bu 10 gün bekleme bana 10 hafta geldi sankiİlk tedaviye başladığım günden bu güne 21 gün geçmiş şimdi bu günler geçmiyor sanki güzel sonuçlar alacağız arkadaşım inanıyorum
Yok bana ilaçları kes dedi sadece maalesef ben artık yapmicam gecen yıldan bir embriyom kalmıştı onu denedim ve kapattım çok şükür ki benim var sadece yaş ilerledigi için denemek istedik ilerki yillarda hani niye yapmadım dememek için denedim olmadı rabbim hic olmayana nasıl etsin diye hep dua ediyorum çok zormuş gerçekten içine girip yasayan bilir ancakRegl olmak için sadece ilaçları mı kesiyorlar? Belki sökülsün diye bir ilaç mı kullanman lazım. Yeni tedaviye başlayacak mısın?
Seninkini çok merak ediyorum canım gerçekten buraya kızlar 2 kese gördük demeni bekliyorum inşallah sana sıkı sıkı tutunmuşlar ikiz bakımı çok zor ama çok güzel inşallah duycaz bu haberi sendenGecmez en zor süreç bu kim ne derse desin bak kese göremeye gidicem yarın bu 10 gün bekleme bana 10 hafta geldi sanki
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Her aşaması heyecan dolu bir serüvene hoş geldik 9 ay nasıl geçer Allah biliyorGecmez en zor süreç bu kim ne derse desin bak kese göremeye gidicem yarın bu 10 gün bekleme bana 10 hafta geldi sanki