• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu 😓
Üzülmekte haklısın ama toplanan yumurtadan anca 2-3 gelirdi canım sayı azdı. Buna takılma bize bir embriyo gerekiyor kaliteyede takılma en iyisi tutmayıp en kötüsü tutuyor

Evet doğru diyorsun yumurta sayısı da azdı ben daha çok bekliyordum dediğin gibi tutacak olan belliydi
Üzülmekte haklısın ama toplanan yumurtadan anca 2-3 gelirdi canım sayı azdı. Buna takılma bize bir embriyo gerekiyor kaliteyede takılma en iyisi tutmayıp en kötüsü tutuyor

Kızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu 😓
🫂 lütfen moralini bozma dicem ama biliyorum öyle uzaktan bu lafların hiçbir önemi olmuyor. Ama neticede hala seni bekleyen embriyoların var. Ben kalitelerini sorduğumda bunlara takılmamamız gerektiğini söylemişti embriyolog. Allah ol dedikten sonra 1 olmuş 2 olmuş ne önemi var ki. Neticede sana zaten sadece 1 embriyo transfer edilecek. Ve Allahın izniyle o embriyoda 9 ay sonra kucağında olacak

Benim 4 kez yumurta toplama işlemim oldu .
İlk 2 sinde toplam 4 adet sonuç olumsuz
3. De 2 adet sonuç olumsuz

Yok yani olacaksa 1 tanesi yetiyor
O nefes üflenmeyecekse de 15 tane de olsa yumurta..olmuyor işte

Sebebsiz IFV İşte
Ama derinlerde var işte bi sebebi
Zor günler yaşamış siniz inşallah son deneme olur çok güzel sonuçlar alırsınız 🥰
Sebebi olsa tedavi ediliyor en azından ama sebepsiz infertilite kimse bişey yapamıyo

Evet doğru diyorsun yumurta sayısı da azdı ben daha çok bekliyordum dediğin gibi tutacak olan belliydi
Her zaman yarı yarıya olur bu rakam doktor bunu söylüyor sperm faktörü varsa bu sayı dahada düşüyo. Bize bir tane lazm inşallah o iyi kalite olan altın embriyondur senin

🫂 lütfen moralini bozma dicem ama biliyorum öyle uzaktan bu lafların hiçbir önemi olmuyor. Ama neticede hala seni bekleyen embriyoların var. Ben kalitelerini sorduğumda bunlara takılmamamız gerektiğini söylemişti embriyolog. Allah ol dedikten sonra 1 olmuş 2 olmuş ne önemi var ki. Neticede sana zaten sadece 1 embriyo transfer edilecek. Ve Allahın izniyle o embriyoda 9 ay sonra kucağında olacak
Çok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsun 🥰
Evet bir embriyom bile yeter ama diyorum tutmazsa gelecek aylar yeniden transfer değil tedavi olacak o canımı sıkıyor

Çok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsun 🥰
Evet bir embriyom bile yeter ama diyorum tutmazsa gelecek aylar yeniden transfer değil tedavi olacak o canımı sıkıyor
Tutmazsa kısmını atıyoruz lügatımızdan tamam mı. Çağırmıyoruz olumsuzu🥰

Olumsuz düşünceyi at kafandan. İnan ki kalitenin hiçbir önemi yok. Bir tane embriyo bile yeter normalde bak senin iki tane olmuş. Sayıya takılma kesinlikle şimdi transfere odaklan, güzel düşün dua et bol bol. Sonucu da güzel olacak ☺️♥️♥️♥️

İnşallah yeter bu transfer pozitif olmazsa gelecek ay yeniden olur diye düşündüm. Canım o kadar sıkıldı ki yarın mi transfer e çağırdı çarşamba mi hatırlamıyorum unuttun
Canım tek mi transfer olacaksın ?
Canını sıkma 1 altın yumurta yeter bize.
Benim embriyolog kalitesini söylemez bile.

Moralini bozma tutacak öyle düsün ben inanıyorum senin tutacak transfere odaklan lütfen herşey güzel olucak 🤗

Back