• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aaa erken gelmis benim başlamadı niye acaba bende bekliyorum sancım var ama daha gelmedi zaten aradılar beni ilacı bırakın diye ben onlardan önce bırakmıştım üzülme arkadaşım muhakkak hayırlısı buydu bizim için senin ilk denemenmiydi
Ben ilacı bırakınca 3 gün sonra başladı,belki herkesin bünyesine göre değişiyor olabilir,benim ilk transferimdi herşey Allahtan üzüldüm tabi ama öyle kendimi fazla kaptırmadım,kendimi tutmayabilir diye hazırlamıştım tutarsa supriz olur diye,hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

Canım genetik sıkıntı olabilir. Benim ilk gebeliğim de kalbi durunca bebeğin test verdik bende kromozom sıkıntısı varmış babamdan bana geçen. Taşıyıcıyım o yüzden embriyolarım genelde sağlıksız hatta şuana kadar 3 defa opu oldum hiç sağlıklı bulamadık. Bu son opumda 5 embriyo oluştu 5. Güne gelen haber bekliyorum. Bence genetik test yapın eşinle
Kromozom sıkıntısı nasıl oluyor acaba,opuda 5 olgun yumurta toplandı 4ü döllendi,2si 5.güne ulaştı 3aa kalite dr çok iyi dedi,embriyolar mi genetik yapılacak

Belki embriyolarınızda genetik problem olabilir geçen bir video izledim herşey normal olup rahimde de bir problem yoksa genetikte problem olabilir
Evet çok doğru,genetikle ilgili birşey olabilir,ilk transferdi ya bazı arkadaşların ikinci yada 3uncu transferi tutuyor.benim bir tane embriyo var onu da transfer yaptırırım uygun zamanda eğer oda tutmazsa bir dahaki opuda genetiğe baktiririm,bilgiler için çok teşekkür ederim 🌼

Yarın 4. Gün oluyor eşim hastanede zaten gidip bilgi alayım dedi😊 inşallah iyilerdir embriyom olmuşsa salı transfer olacak ondan da emin değilim
Bende devlette yaptırdım hergün arayıp bilgi verdiler,ilk gün kaç tanesi döllendi diye bilgi verdi sonraki günlerde hep aradılar 4.gün de ertesi gün transfer için aradılar,inşallah bütün yumurtalarınız embriyo olmuştur en iyi kalitede size süpriz olur 🤲

Arkadaslar selamlar, biraz tadim kacik ondan buraya bakamadim 😢 Dun kan testi verip esimle birlikte planladigimiz bir yurtdisi seyahati vardi ona gittik. Test sonucuna bir zaman sonra donup baktik ve koca bir bosluk. Yani pozitif ve referans disi oldugu gorunuyor ama degerin ne oldugu gorunmuyor. Hastaneyi arayip sormaya calistik ama onlar da bizimle ayni sonucu gorduler. Kimse degerin ne oldugunu goremiyor 😢 Muhtemelen bir lab, cihaz hatasi oldu ve o da bana denk geldi. Gittigimiz ulkede yaptiralim tekrardan dedik ama neredeyse gece olmustu. Hastanenin tek acik kismi acil oldugu oraya gittik, orada malum isler bizdeki gibi degil, sizin isleminiz acil degil pazartesi normal klinik kisma basvurun dediler. Sonucun bizim icin kritik oldugunu soyledik ama yok 😢 Neyse ozetle 14.gun kan sonucum suan bilinmiyor. Yarin 16.gun icin ilk 2 test icin gittigim yere gidip kan verecegim. Ikinci kandan 96 saat sonra verilmis kani dokturum nasil yorumlayacak bilmiyorum. Muhtemelen 18.gun bir daha veririm.

Bende devlette yaptırdım hergün arayıp bilgi verdiler,ilk gün kaç tanesi döllendi diye bilgi verdi sonraki günlerde hep aradılar 4.gün de ertesi gün transfer için aradılar,inşallah bütün yumurtalarınız embriyo olmuştur en iyi kalitede size süpriz olur 🤲
İnşallah çok teşekkür ederim 🥰 bizi unuttular galiba hiç arayan olmadı 😂😂

Arkadaslar selamlar, biraz tadim kacik ondan buraya bakamadim 😢 Dun kan testi verip esimle birlikte planladigimiz bir yurtdisi seyahati vardi ona gittik. Test sonucuna bir zaman sonra donup baktik ve koca bir bosluk. Yani pozitif ve referans disi oldugu gorunuyor ama degerin ne oldugu gorunmuyor. Hastaneyi arayip sormaya calistik ama onlar da bizimle ayni sonucu gorduler. Kimse degerin ne oldugunu goremiyor 😢 Muhtemelen bir lab, cihaz hatasi oldu ve o da bana denk geldi. Gittigimiz ulkede yaptiralim tekrardan dedik ama neredeyse gece olmustu. Hastanenin tek acik kismi acil oldugu oraya gittik, orada malum isler bizdeki gibi degil, sizin isleminiz acil degil pazartesi normal klinik kisma basvurun dediler. Sonucun bizim icin kritik oldugunu soyledik ama yok 😢 Neyse ozetle 14.gun kan sonucum suan bilinmiyor. Yarin 16.gun icin ilk 2 test icin gittigim yere gidip kan verecegim. Ikinci kandan 96 saat sonra verilmis kani dokturum nasil yorumlayacak bilmiyorum. Muhtemelen 18.gun bir daha veririm.
Canım merhaba aklına olumsuz şeyler getirme laboratuvar hatasıdır. Acilde tüp bebek hastası olduğunu soyleseydiniz alırlardı bazı hastaneleri anlamıyorum ya bu konuda

Merhaba kızlar bugün transfer hariç 6. Günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000018788.jpg
    1000018788.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım döndünüz diye anlıyorum değil mi? Bugün hemen verir öğrenirsiniz sanmıyorum ki bi sıkıntı olsun, s,ze çok kötü denk gelmiş laboratuvarda sıkıntı çıkması, seyahatinizin keyfini çıkaramamanıza üzüldüm

Back
X