- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.541
İkiz canımPeki dykdyk ,, 2 blast senin ki tek mi ikiz mi hamileliğin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz canımPeki dykdyk ,, 2 blast senin ki tek mi ikiz mi hamileliğin cnm
Hakan coksuer allah ona umut tacirliginin insanlarin umutlarindan para kazanmanin hesabini gun olacak soracaktirDiyarlife
Ayyyy çok sevindim cnm.. sağlıkla al kucağına inşallah Bebişleriniİkiz canım
Doğum yaptım canım benim kuzular 3 aylık oldular bile darısı başına inşallahAyyyy çok sevindim cnm.. sağlıkla al kucağına inşallah Bebişlerini
bence değerlerin gayet güzel artmış canım. Sırada kese ve kalp atışında inşallah. Bakalım ikiz mi tekmi mutlaka bilgi ver bize de :)Allah bağışlasın minnoşlarını cnmm ... Aminnnnn.... hepimizin başına olsun...peki sence değerlerim nasıl
Tmm cnm mutlaka vereceğim :)))bence değerlerin gayet güzel artmış canım. Sırada kese ve kalp atışında inşallah. Bakalım ikiz mi tekmi mutlaka bilgi ver bize de :)
Sonucun ne olduHakan coksuer yanlış yazdım doktorumun soyadını :)
Ohh maşallah canım gözün aydın rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah nerde yaptırdın tüp bebeğiKızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
malesef doğal yoldan gebe kalmaz azspremde ımkansız denecek kadar bır durum canım benım esım de azospermdı ılaclarla tedavı olduk sperm cıkıslarımız basladı ve dondurduk tup bebege gectık suan transferı beklıyorum hıc cıkıs yok mu esınde? tesxe oldunuz m?Merhaba. Eşi azosperm olup normal yolla gebe olmak mümkün mü acaba ? Ben istemsizce her ay umutlanıyorum bekliyorum olur belki diye 1 canlı sperm var bir mucize hikayesi duysam yetecek
Biz hiç tedaviye başlamadık canım henüz. Yeni evli sayılırız ve biraz ben çekiniyorum bu tarz tedavilerden ağrı duyarım vs diye oyüzden normal yoldan mucize olsun istiyorummalesef doğal yoldan gebe kalmaz azspremde ımkansız denecek kadar bır durum canım benım esım de azospermdı ılaclarla tedavı olduk sperm cıkıslarımız basladı ve dondurduk tup bebege gectık suan transferı beklıyorum hıc cıkıs yok mu esınde? tesxe oldunuz m?
2 günde bir 2 kat artması mı canımArkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisiyle 5 haftalık hamileyim beta hiç değerim 960 doktor az yükseliyor dedi sizcede azmi?bebek gelişmiyor olabilir dedi çarşamba günü keseye bakılacak bu durumda olanlar varmı??moralim çok bozuk
MALESEF CANIM İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR AMA ZAMANINI BOŞA HARCAMA BİRSEYLER İÇİN MUCADELE ETMEN GEREKLİ Kİ RABBİM DE HİKMETİNİ MUCİZESİNİ GÖNDERSİN CEKİNİLECEK BİRSEY COK HASTALIK YANI BUDA TEDAVI OLMAK GEREKLI KOLAY BIR HASTALIKDA DEGILBiz hiç tedaviye başlamadık canım henüz. Yeni evli sayılırız ve biraz ben çekiniyorum bu tarz tedavilerden ağrı duyarım vs diye oyüzden normal yoldan mucize olsun istiyorum
Bilmiyorum canım ya ben alttan muayene bile olamıyorum nasıl olacak bi bilsem. Umarım senin bebeğin tutunur ve kucağına alırsın teşekkür ederimMALESEF CANIM İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR AMA ZAMANINI BOŞA HARCAMA BİRSEYLER İÇİN MUCADELE ETMEN GEREKLİ Kİ RABBİM DE HİKMETİNİ MUCİZESİNİ GÖNDERSİN CEKİNİLECEK BİRSEY COK HASTALIK YANI BUDA TEDAVI OLMAK GEREKLI KOLAY BIR HASTALIKDA DEGIL