- 2 Temmuz 2024
- 2.560
- 4.446
- 48
- 26
Doğru diyorsun canım olumlama yapayım tutacak benimle olacak minik bebeğimTutmazsa kısmını atıyoruz lügatımızdan tamam mı. Çağırmıyoruz olumsuzu
İnşallah söylediğiniz gibi olur kızlar bir anlık moralim bozuldu ama bu arada transferim salı değil çarşamba bir buçukta.Moralini bozma tutacak öyle düsün ben inanıyorum senin tutacak transfere odaklan lütfen herşey güzel olucak
Eşim gitmiş embriyologla birebir yüz yüze görüşmüş kaliteleri iyi dedi birini dondururuz birini transfer ederiz dedi çarşambaya devam ederse
Evet öyle de bir anlık üzüldüm işte şimdi biraz daha iyiyim biraz toparladım bugünümü bolca dualarla geçireceğim inşallahKötü düşünme. Bir tane yeter. Ayrıca kaliteye takma kaliteleri yüksek olup tutmuanlar var kalitesi düşük olup ikiz doğuranda var
Evet canım ilk zamanlar çok olumsuz düşündüm ya tutmazsa yeniden mi bu süreç başlayacak diye biraz bunaldım ama şimdi biraz daha rahatladım çok şükürOlumsuz düşünceyi at kafandan. İnan ki kalitenin hiçbir önemi yok. Bir tane embriyo bile yeter normalde bak senin iki tane olmuş. Sayıya takılma kesinlikle şimdi transfere odaklan, güzel düşün dua et bol bol. Sonucu da güzel olacak