• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tutmazsa kısmını atıyoruz lügatımızdan tamam mı. Çağırmıyoruz olumsuzu🥰
Doğru diyorsun canım olumlama yapayım tutacak benimle olacak minik bebeğim 🥰
Moralini bozma tutacak öyle düsün ben inanıyorum senin tutacak transfere odaklan lütfen herşey güzel olucak 🤗
İnşallah söylediğiniz gibi olur kızlar bir anlık moralim bozuldu ama bu arada transferim salı değil çarşamba bir buçukta.
Eşim gitmiş embriyologla birebir yüz yüze görüşmüş kaliteleri iyi dedi birini dondururuz birini transfer ederiz dedi çarşambaya devam ederse
Kötü düşünme. Bir tane yeter. Ayrıca kaliteye takma kaliteleri yüksek olup tutmuanlar var kalitesi düşük olup ikiz doğuranda var
Evet öyle de bir anlık üzüldüm işte şimdi biraz daha iyiyim biraz toparladım 🥰 bugünümü bolca dualarla geçireceğim inşallah
Olumsuz düşünceyi at kafandan. İnan ki kalitenin hiçbir önemi yok. Bir tane embriyo bile yeter normalde bak senin iki tane olmuş. Sayıya takılma kesinlikle şimdi transfere odaklan, güzel düşün dua et bol bol. Sonucu da güzel olacak ☺️♥️♥️♥️
Evet canım ilk zamanlar çok olumsuz düşündüm ya tutmazsa yeniden mi bu süreç başlayacak diye biraz bunaldım ama şimdi biraz daha rahatladım çok şükür 🥰🥰

Kızlarr ben de aranıza geri döndüm,
Bugün görüşmeye gittim 2. transferim için tekrar opu sürecine başlayacağım,
Gonapeptyl ile başladım sürecime uzun tedavi sürecindeyim,
Hayırlısı umutlarım tekrar çiçek açtı Rabbimin izniyle ben hepimiz için duacıyım
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız canım hoş geldin tekrar 🙏🏻

Kızlar geçen sene kasımdan beri deniyoruz hatta ondan önce iki başarısız denemem var Allah nasip ederse bu adetim ile birlikte tekrar deneyeceğiz bugün kan sonuçlarıma göre estforem başlayacağız doktorum ilaçları iletti besmele çekip başladım bunsüreçte beraber birbirimize destek olalım inşallah ☺️ pozitif alan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun Alamayanalr pes etmesin inşallah bu sefer olur Rabbim ol der ve olur☺️

Kızlar geçen sene kasımdan beri deniyoruz hatta ondan önce iki başarısız denemem var Allah nasip ederse bu adetim ile birlikte tekrar deneyeceğiz bugün kan sonuçlarıma göre estforem başlayacağız doktorum ilaçları iletti besmele çekip başladım bunsüreçte beraber birbirimize destek olalım inşallah ☺️ pozitif alan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun Alamayanalr pes etmesin inşallah bu sefer olur Rabbim ol der ve olur☺️
Donmuş embriyonuz var mı ?

Sen bugün mü kan verecektin canım?
Belki tecrubesi olan vardir diye yazayim dedim. Bugun normal her zaman gittigimiz yerde kani verdim, simdi sonucu bekliyorum. Sonra cumartesi gunu sorun yasadigimiz hastaneye sikayet kaydi olusturmak icin bir daha gittik (cumartesi zaten birilerine ulaşmak icin belki 4-5 kere telefonda arayip derdimizi anlatmaya calismisizdir). Bize dendi ki sizin cumartesi alinan kaninizla bugun yeniden deney yapılıyor. O alinan kanla yapilan deneyin ve ondan alinan sonucun bir gecerliligi olur mu sizce, aramizda belki saglik sektorunde calisanlar vardir. Yani her seyden once o kan hala tazeligini koruyor mu, kullanilabilir mi vs diye sordum ama cevap alamadim tabii ki. Bekliyoruz bakalim cumartesi bakmayip bugun neye baktiklari sey neymiş.

Back