ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Her doktorun tedavi yöntemi farklı tavsiyeleri farklı. Mesela fitil ile ilgili bana hiçbirşey denmedi. Ama illaki o ilaç içerde dağılıyordur zaten. Kahveyi doktor yasaklar listesinde saydı çayı 2-4 bardak arası ama açık olacak şekilde içebileceğimi söyledi. Ödem attırıcı çayları içmememi istedi.

Kızlar transfer sonrası 1 fincan Türk kahvesi hakkımız var mı doktorum bir şey demedi bu konu hakkında ben içmedim ama canım çok istiyor
Canim tutunma öyle çayla kahvenin etkileyeceği birşey değil. Tabiki normal hayatta da olduğu gibi abartmamak gerek.
Bir kahve, bir kaç çay icebilirsin dedi doktorum bana da

Canim tutunma öyle çayla kahvenin etkileyeceği birşey değil. Tabiki normal hayatta da olduğu gibi abartmamak gerek.
Bir kahve, bir kaç çay icebilirsin dedi doktorum bana da
Kesinlikle öyle ufak tefek şeylere takılmamak gerek. Bu kompleks bir tedavi zaten ağır hormon alınıyor yenen birkaç şeyin etkisi olmadığını söyledi doktorum

Aynen öyle canım
Benim doktorum da canın çekerse kahve içebilirsin ama filtre tercih etmeye çalış demişti:) çay için de iki veya üç bardak açık iç dedi. Hiçbir şekilde bitki çayı istemiyorum; kefir, süt içebilirsin dedi ama nedense benim canım hiç kahve istemiyor, ben de normalde her gün en az iki bardak filtre kahve içerdim

Bende filtre hiç sevmem Türk kahvesi severim

Ben de yarın içmek istiyorum da o yüzden sordum canım
Bana günde bir iki kahve icebilecegimi söylemişti Hergun bı kahve içmiştim hamilelik oluşunca ilk tiksindigim kahve ve kahve kokusu olmuştu ,son tedavode çok rahattım ben artık yapmak için yapıyordum o yüzden çok dikkat etmemiştim yedigime içtigime kahvede içtim çayda ama abartmamak şartıyla

Her doktorun bilgisi tecrübesi ve çalışma stili farklıdır. Ben bana söyleneni uyguluyorum
Zamanında bende yarım saat uzanıp evin içinde 15 dakka yürüyordum doktor öyle demişti fitili koyup yarım saat uzan 15 dakka da ufak hareketlerle yürüyüş yap ilaç emilsin demişti

Canım 14. Gün mu test günün
Neden öyle yapmış doktorun 10. Günde herşey belli oluyor, 10. Gün hala negatifse pozitife dönmüyor. Boşa heyecan korku geçen günler
14. günde kan testi istiyolar, belki 3. gün embriyosu diyedir, belki biraz artmış beta görmek istiyolardır, inan ben de bilmiyorum neden 14. günde istediklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…