- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
Bu yaptığın erken miydi yoksa normal miydi canımPredictor aldım bir tane erken aldım bir tane de normal aldım. Sabah idrarı daha net sonuç veriyor aklında olsunbenim de perşembe normalde test tarihinin ama dayanamadım işte
Dün yaptığım erkendi, beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu üStünde. Bugün yaptığım da normal testti ama adetin gecikmesiyle sonuç verir yazıyordu onda. İkisinde de çıktıBu yaptığın erken miydi yoksa normal miydi canımya ben de dayanmak istiyorum ama böyle görünce de hevesleniyorum bakalım bi düşüncem
Anladım canım sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallahDün yaptığım erkendi, beklenen adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu üStünde. Bugün yaptığım da normal testti ama adetin gecikmesiyle sonuç verir yazıyordu onda. İkisinde de çıktıbir düşün bakalım kendini rahat hissedersen yaparsın etkilenirim dersen yapma ama
Senin kaçıncı gün embriyosu canım? Bir de bir belirti filan var mı?Anladım canım sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah
Benim 5. Gün embriyosuydu canım hiçbir belirti yok hala hafif regl ağrısı dışında. O da çok arada geliyor ve gerçekten çok hafif.Senin kaçıncı gün embriyosu canım? Bir de bir belirti filan var mı?
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıcakla kucağına al inşallahBenim 5. Gün embriyosuydu canım hiçbir belirti yok hala hafif regl ağrısı dışında. O da çok arada geliyor ve gerçekten çok hafif.
Şu an daha çok erken endişe etmeHayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıcakla kucağına al inşallahbenimde 3. Gün embriyosu. Ve 4. Gün transferden hariç. Bekliyoruz bakalım benimde ekstra hissettiğim bişey yok hani
Canımmmakrephanim aman Allahım nasıl sevindim anlatamam. burdaki her birimize umut oldun. Dünden bu yana koyulaşmışta sanki Sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah canımCanımmmteşekkür ederim inşallah senden de güzel haber alacağız sabah idrarıyla yapınca daha net çıktı kesinlikle
Canım beni hafta sonu arayıp bilgi vermişlerdi döllendi diye sen arayip sorsaydin dün normalde embriyolog ile konuşmam gerek dediğinde embriyolog dönüs sağlıyor yani benim gittiğim merkezde ( bahçeci ) seninki belki farklı bilemem ama haber vermesi gerekir di transferin hemen ertesi günü haber verdilerBilmiyorum valla bende çok merak ediyorum ama hafta sonu araya girdi diye mi aramadılar acaba
5. Gün embriyosu canım senin kaçıncı gün ? Belirti olarak ara ara regl ağrım oluyor belime falan vuruyor sonra geçiyor senim belirtilerin nelerSenin kaçıncı gün embriyosu canım? Bir de bir belirti filan var mı?
Bende belirti yok, 3 gün benimde5. Gün embriyosu canım senin kaçıncı gün ? Belirti olarak ara ara regl ağrım oluyor belime falan vuruyor sonra geçiyor senim belirtilerin neler
Evet evet kan verme günüm perşembe vereceğim tabiiİnşallah canımtest günün ne zaman? Kan vermeyi düşünüyor musun
Allah razı olsun amin amin rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömürler versin hepsini iyilere denk getirsin sağ salim gelsin bütün minnoslarAllah bağışlasın güzel insanlarla karşılaştırsıninşallah sağlıkla kucağıma alırım
Canım benim de 2. transferim Ocak sonu veya Şubatta olur diye düşünüyorum yarın opu hazırlıkları için doktor görüşmesine gideceğim yeni yıl 2025 hepimize bebeklerimizle gelsin hepimiz bebeklenelimBenim transfer büyük ihtimalle Ocak ayına kalacak .Ocak topigi açtım artık ordan devam ederizespressoc senin taze olmazsa sende ocakta olursun
Daha çok erken kuzum inanıyorum bebeklerimiz bizimleBende belirti yok, 3 gün benimde
Canım hayırlısı olsun hamişsin
Kuzu benim de göğüslerim ağrıyor ama ben progestan içerikli iğneme yoruyorum beni dün akşam yine yokladı regl ağrım sonra geçtitatluboncuk bugün 4. Gün ve göğüslerim fena durumdalar ve sabah regl sancısıyla uyandım. Sende durumlar nasıl