ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Öyle bir noktadayım ki yemek yemesinden nefes almasına sanki herşey batıyor. Ay aslında çok iyi de anlaşırız. Neden böyle oldum ki 😭😭
Bende öyleyim biliyor musun gece oyun oynuyordu sinir oldum ben opudan çıktım bir sürü ağrım var senin umrunda değil diyorum diyor ağrı kesici aldın birazdan yeniden veririz çok rahatlar

Benim eşimde öyle aslında. Çok sakindir ben haksız bile olsam üzgünsem mutlaka gelir yanıma, küs kalmayı hiç sevmez. Ama bu hormonlar beni mahvetti. Ben biraz sabırsız biraz aksi davranabiliyorum.
Olsun bu süreçte geçecek Allah’ın izniyle bebekilerimizi kucağımıza alalım ♥️

Evet canım oluyor. Ama dün mesela daha çok hissetmiştim bugün biraz daha az aralıklarla oluyor. Şaka maka 3. Güne geldik valla
Evet kuzum çok heyecanlıyım ya kendim test yapmaya cesaret edemem gibi geliyor 😂 ya bide benim adet olmadan önce karnım guruldar dün akşam guruldadı gene bi moralim bozuldu neyse olumsuz düşünceleri atıyorum kafamdan dedim 🙏🏻

Evet kuzum çok heyecanlıyım ya kendim test yapmaya cesaret edemem gibi geliyor 😂 ya bide benim adet olmadan önce karnım guruldar dün akşam guruldadı gene bi moralim bozuldu neyse olumsuz düşünceleri atıyorum kafamdan dedim 🙏🏻
Bende bugün onu düşündüm acaba 10. Gün gibi kendim test mi yapsam diye. Kan sonucunu beklemekte zor gelir çünkü ama bilmiyorum bakalım ilerleyen günler ne getircek. Normal şartta reglime 8 gün var genelde son 2 gün kala baş ağrım olur. Bakalım bu ay nasıl ilerleyecek süreç ama bugün ekstradan inanılmaz duygusalım 🥲 moralini bozma lütfen biz hep çok inandık yavrularımızın bizimle olacağına sonuna kadar da bu inançla devam edelim 🙏

Bende bugün onu düşündüm acaba 10. Gün gibi kendim test mi yapsam diye. Kan sonucunu beklemekte zor gelir çünkü ama bilmiyorum bakalım ilerleyen günler ne getircek. Normal şartta reglime 8 gün var genelde son 2 gün kala baş ağrım olur. Bakalım bu ay nasıl ilerleyecek süreç ama bugün ekstradan inanılmaz duygusalım 🥲 moralini bozma lütfen biz hep çok inandık yavrularımızın bizimle olacağına sonuna kadar da bu inançla devam edelim 🙏
İnşallah canım inşallah 🥰🥰 ama genelde adet dönemi ne yaşanıyorsa pozitif önceside onlar yaşanırmış biz moralimizi bozmayalım inşallah herşey çok güzel olucak🥰

İnşallah canım inşallah 🥰🥰 ama genelde adet dönemi ne yaşanıyorsa pozitif önceside onlar yaşanırmış biz moralimizi bozmayalım inşallah herşey çok güzel olucak🥰
Evet herşey güzel olacak 🙏 benimde şimdi kan değerlerim çıkmış e2 955 progesteron 60 acaba neyi gösteriyor bu sonuçlar

Böyle şeyler yazmayın ya aşırı üzülüyorum 😞 ben yaşamıyorum bunları elhamdulillah eşim çok sakin ve bana aşırı düşkün ama sizinle empati kurarken bile üzülüyorum Allahım bu sıkıntılarını boşa götürmesin sağlıklı evladınızı alın kucağınıza ♥️
Canım benim üzülecek bir şey yok ki bizim Eşimiz de bizi dövmüyor😂 adamlar bir şey yapmıyor biz yaptıklarını sanıyoruz sürecin verdiği stres bu

X