Ben pek zannetmiyorum canım. Neticede bu iğneler yumurta büyütmek için. Yumurta üretmek için değil ki. Burda 1 yumurtası toplanıp sadece o yumurtayla hamile kalan var. Benim 7 toplandı 4 tanesi devam etti Yani sayıya takılıp kendini bunun için üzme lütfen.Kızlar ben gonalf i düşük doz kullandım o yüzden mi yumurtam az oldu acaba. Herkes 200 300 kullanırken ben 175 kullandım aklimda kaldı
Canım çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsunBende rahim dinlendirme olmayacak elhamdülillah iyiyim ama muamma insani yoruyor bilmiyorum şuan çok sağlıklı düşünemiyorum anestezi etkisinden olabilri
Teşekkür ederimHayirlisi olsun
İnşallah canımm güzel haberlerleBugun dune gore daha az stres, daha guvenli hissediyorum. Bugun cuma Allahin izniyle yarin cikacak sonucumuzla iyi haberi alacagiz
Galiba 8 e yakındı. Geriden gelenler de varmış onlara da şans verelim dedi doktorum. 5. Günüm bugünKaç tane saydılar yumurta? Birde kaçıncı günüydü tedavinin. Ben iyiyim sol kasık batmalarını saymazsakgün sayıyorum
Benim doktorum da bugün sayı önemli değil önemli olan kalitesi elimizde kaç tane dondurabildigimiz embriyo var biz ona bakarız dediKızlar ben gonalf i düşük doz kullandım o yüzden mi yumurtam az oldu acaba. Herkes 200 300 kullanırken ben 175 kullandım aklimda kaldı
Aminn dualarımızdasin miniğinleBugun dune gore daha az stres, daha guvenli hissediyorum. Bugun cuma Allahin izniyle yarin cikacak sonucumuzla iyi haberi alacagiz
5+0’da görmüştük 3 gün önce. Şu an 5+3 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik yoksaHayırli olsunkeseyi ne zaman görmüştünüz
Yolksac oluşmuşmuydu canım?5+0’da görmüştük 3 gün önce. Şu an 5+3 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik yoksaKeseyi gördük ama bebeği göremedik. Önümüzdeki Salı günü tekrar gidicem bakalım ne değişiklik oldu ben de bilmiyorum şimdilik Sizde durum ne?
Yolksac keseden farkli bir sey mi?Yolksac oluşmuşmuydu canım?
Evet canım kese içinde oluşan bebegi besleyen yapı ilk o oluşurYolksac keseden farkli bir sey mi?
Cok tesekkur ederim. Ay ne cok detaylar varmis boyle. Her gun 1 yeni bilgi :)Evet canım kese içinde oluşan bebegi besleyen yapı ilk o oluşur
Öyle tabi bende yeni başladıgımda böyleydimCok tesekkur ederim. Ay ne cok detaylar varmis boyle. Her gun 1 yeni bilgi :)
Anladim, ne siz ne baska bir arkadasimiz boyle bir tecrube yasamasin insallah.Öyle tabi bende yeni başladıgımda böyleydim
Eğer o yapı oluşmazsa boş gebelik oluyo bunu yaşamıştım kürtaj oldum o sebepten
Amiiin inşallahAnladim, ne siz ne baska bir arkadasimiz boyle bir tecrube yasamasin insallah.
Amiiin inşallah
Bende yapmadı ama gaz ,şişkinlik ve sürekli ağlayasım varGonalf yan etki olarak mide bulantısı yaptı mı sizde kızlar