ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende bol su kabak çekirdeği nar ceviz yiyorum. Genelde uzanma modundayım arada kalkıp evi geziyorum. Eşime naz yapıyorum 😂
Ben de kalkıp evi dolaşıyorum canım 😂 ya bazen aşırı bir olumsuzluk yükleniyor sonra geçiyor bir süre sonra aşırı pozitif oluyorum değişik duygulardayım

Ben de kalkıp evi dolaşıyorum canım 😂 ya bazen aşırı bir olumsuzluk yükleniyor sonra geçiyor bir süre sonra aşırı pozitif oluyorum değişik duygulardayım
Evet ya bazen o duygu durumu değişikliği bende de oluyor. Acaba içerde durumlar nasıl diyorum. Yarın kan tahlillerim var. Sonuçları neyi göstercek onu da bilmiyorum. Estradiol ve progesterona bakılacak

Kızlar buraya güzel haberlerle umut olmaya geldim. Amh düşüklüğü ve varikosel kaynaklı sorundan dolayı ilk tüp bebek sürecine girmiştik, daha önce yazmıştım 2 yumurta elde edildi sadece ama 2si de dolu çıktı ve döllendi çok şükür 7 kasımda taze transfer oldum. Pazartesi günü kese görmeye gitmiştik kalp atışımızı da duyduk bezelyemizin 🍀
Yaa harikaa.hikayelerimiz benzer.Adınıza çok sevindim. İkiz mi tek mi bebeğiniz? Sağlıkla sıhhatle kucağınıza da alın inşallah.🧿🌸

Merhaba kızlar,
Size tüp bebek sürecimi yazacağım.bu konuda fikir sahibi olmayanlar ya da kendi süreciyle ilerleyen aşamalarda neler olacak merak edenler için bir bilgi olsun diye paylaşıyorum.

Geçen ay tüp bebeğe başlamıştım.3 yıldır bebek istemiştik hatta eşimde varikosel çıkıp ameliyat bile oldu.Ama bi kere bile gebelik oluşmamıştı.Tüp bebek doktorumuz ilk kontrol(görüşmede)bana erken menepoz olabilirsin dedi yumurta sayım düşüktü.Ama kan değerlerim normaldi de.Bu konuda tam olarak emin olamıyorum.Amh bakmadı çünkü.Sadece eastriol ve fsh.Bu değerler de önemliymiş ama en kesin sonucu amh veriyormuş.

28 ekimde başlayan süreçte 6-7 yumurta takibi yapmıştık ama 3 tane yumurta toplandı dediler.
8 kasımda Opu oldum ve 2 si 3.günde en iyi kalite, diğer 1 tanesi 5.günde iyi kalite olarak donduruldu.
Doktorumuzun tavsiyesi üzerine havuz yöntemi yapalım hiç transfer yapmayalım şimdilik demişti.endometirum 7 ölçülmüştü yani uygundu.
25 kasımda reglimin 3.günü tekrar başladık folikül takibi sürecine.9 kadar yumurta gördü ilk kontrolde ama diğer kontrollerde dikkat ettim ki 7 tanesinin çapını ölçüyordu.5 aralık (yani saatsel olarak dün) Opu oldum.7 yumurtam toplanmış.endometrium ince denildi.4,5-5 mm.O yüzden yine taze transfer ertelendi.Toplanan yumurtalar için yarın arayacaklar.Yine bir heyecan😊

Merak edenler için yine sürecimi paylaşmaya devam edeceğim.
Bugün arandım.
7 folikülden 6 tanesi dolu çıkmış.5 i döllenmiş ve şu an durumları gayet iyiymiş.Pazar günü tekrar aranacağım.
Opu sonrası gaz ve kabızlık oldu.Ikınmak öksürmek gibi hareketler kasıklarımı ağrıtıyor.İlaçlarımı da kullanıyorum.Ağrı kesici kullan dedi hemşirem.Ama ben çok fazla ağrı kesici kullanma taraftarı olmadığımdan ağrılarımı göğüsleyeceğim gittiği yere kadar😂
Diğer güzel hanımlar, beklediğimiz,yolunu gözlediğimiz umutlar kucaklarımızda olacak, az kaldı hissediyorum😊

X