ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok canım biz burdayiz valla hamisler olmadığı için ne yazcaz bilemedik bu arada nasılsın bebeğin nasıl
Bende buradayım hergün arkadaşlar yazıyor konuşuyoruz ama guruba yazan yok ben iyiyim elhamdulillah iki kese gördüm dayanamadım cumartesi gittim. Bu cuma da kontrol var yolk sac için haftaya Allah nasip ederse kalp atışları

Sıkı takipçisiniz

Aaa çok sevindim ikizlerin mı olucak hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecrirsin

Aaa çok sevindim ikizlerin mı olucak hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecrirsin
Ay teşekkür ederim canım suan ikiz görünüyor Allah’ım nasip etsin sonu da güzel olsun kucağıma alayım inşallah isteyene de nasip olsun

Ay teşekkür ederim canım suan ikiz görünüyor Allah’ım nasip etsin sonu da güzel olsun kucağıma alayım inşallah isteyene de nasip olsun
Pozitif olan herkese sevinirim ikizlere iki kat seviniyorum inşallah darisi bütün bekleyenlere rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın çok mutlu oldum gerçekten senin adına sonunda güzel olucak güzel düsün güzel olsun

İnşallah canım inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım inşallah şeninde tekrar olur ve doğal yolla amin

İnşallah canım inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım inşallah şeninde tekrar olur ve doğal yolla amin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin vallahi, doğal yolla olmasına hayır demem herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için önce sağlık huzur olsun

Gidince yaz sende. İnşallah güzel sonuç alırsın hayırlı olsun
Sağolasın canım ben önümüzdeki Salı gideceğim dedim gittiğimde kalp atışını da duyarım belki gittiğimde 6+3 oluyorum. Ay sizde de mide bulantısı başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…