Yok kız iyi demiş benimde ilkinde düşğk öğrenmeme rağmen 6 gün sonra göründü normalde 1500 olunca beta kese görünür benimki belki kalp atışıyla olsun diye de geç verdiBanada çarşambaya verdiler .. 2 ci kanın 6 gün sonrasına bence çok erken ama bakalım . Tüp bebek merkezim türkiyede ben almanyadayım o yüzden artık orta yolu bulmaya çalışıcaz .
Çözürme değil ama trasnfer ücreti alınıyor canım ama her hastanenin farklıKızlar 2.transferde embriyo cozdurme ve transfer ucreti farkı ödeniyor mu
Transfer ücreti ödüceksiniz bana öyle söylenmişti .Kızlar 2.transferde embriyo cozdurme ve transfer ucreti farkı ödeniyor mu
İkisine ayrı alınmıyor degilmj şimdi de onun merakı başladı ne kadar alınır diyeÇözürme değil ama trasnfer ücreti alınıyor canım ama her hastanenin farklı
Üzülme üzülmek gerçekten hic Bir fayda getirmiyor ve fazlasıyla psikolojik olarak kötü etkiliyor kenarda yumoşlarin varsa hiçten takma kafayaAy hiç bilmiyorum kuzum çok kafa yormucam başım çatlıyor sabahtan beri eşim de bende çok üzüldük biraz kendimi toparlayinca tekrar merkezle görüşeceğim.
3 adet 3.gun embriyom varÜzülme üzülmek gerçekten hic Bir fayda getirmiyor ve fazlasıyla psikolojik olarak kötü etkiliyor kenarda yumoşlarin varsa hiçten takma kafaya
Ödeniyor yari parasi gibi galiba hastane ücretinin bana öyle dendi kullanilan malzemeler vesaire yurtdışından dolarla geliyor bizede denildi ne kdr dogru bilemem ama alicklar o paralariKızlar 2.transferde embriyo cozdurme ve transfer ucreti farkı ödeniyor mu
Ohhh hiç üzülme benm ilkinde cok yumurta toplanmasina ragmen sadece 2 Tane döllendi ve ikisinide olmustm. Beni üzen birsy arkada embriyom yoktu senin şükür var sil baştan yapmiycksn bende bu sefer tutmadı üzülmedim o kdr çünkü embriyolrm vardı şükrettm vallahi3 adet 3.gun embriyom var
Hayırlısı olsun hakkimzdaOhhh hiç üzülme benm ilkinde cok yumurta toplanmasina ragmen sadece 2 Tane döllendi ve ikisinide olmustm. Beni üzen birsy arkada embriyom yoktu senin şükür var sil baştan yapmiycksn bende bu sefer tutmadı üzülmedim o kdr çünkü embriyolrm vardı şükrettm vallahi
Yok canım zaten trasnfer ücreti o an onu da kapsıyor merak etme sadece trasnfer ücreti alınıyorİkisine ayrı alınmıyor degilmj şimdi de onun merakı başladı ne kadar alınır diye
AminnYok kız iyi demiş benimde ilkinde düşğk öğrenmeme rağmen 6 gün sonra göründü normalde 1500 olunca beta kese görünür benimki belki kalp atışıyla olsun diye de geç verdi
Hastane ne bağlı ikinci transfer ücretli oluyor canımİkisine ayrı alınmıyor degilmj şimdi de onun merakı başladı ne kadar alınır diye
Ahahaha yok yok doktorun farklı inşallah zorlu süreçler çabuk biter bebeklerimizin tadını çıkarırızAminnbilmiyorumki tüp bebek doktorum ikinci kandan 10 gün sonra git dediği için keseye 10 gün sonraya çağrıyorlar sandım .. hayırlısı ile keseyle bebeği görsem birde kalp var onuda duysam rahatlıycam diye umuyorum
Ben sadece ilaç ve transfer ödedim cözdürme için ayrımı para alınıyor hiç duymamıştım ama belki merkeze göre değişiklik gösterirKızlar 2.transferde embriyo cozdurme ve transfer ucreti farkı ödeniyor mu
İnşallah canım.. rabbim hakkımızda gönlümüzdekini hayırlı eylesinAhahaha yok yok doktorun farklı inşallah zorlu süreçler çabuk biter bebeklerimizin tadını çıkarırız
Amin canım inşallah hepimiz içinİnşallah canım.. rabbim hakkımızda gönlümüzdekini hayırlı eylesin
Trasnfer ucreti ne kadar oluyor gerci merkeze göre farkederBen sadece ilaç ve transfer ödedim cözdürme için ayrımı para alınıyor hiç duymamıştım ama belki merkeze göre değişiklik gösterir
Şuan ne ödedıysenız yarısı diyorlar . Mesela 60 ödedıysenız yarı fiyatı.Trasnfer ucreti ne kadar oluyor gerci merkeze göre farkeder
Ben raporlu geçiş yapmıştım özel kliniğe 45 bin odemistik aralıkta opu+transferŞuan ne ödedıysenız yarısı diyorlar . Mesela 60 ödedıysenız yarı fiyatı.
aynı yerde yapılırsa 30 binden %15 eksik alınıyor . Benım gittiğim yerde bu sekılde bilgi verildi
Tamam işte bu sefer de yarısı kadar isterler çünkü opu yok . Bence yarısıda çok çünkü opuda anestezi falan verıyorlar uğraşılıyor transfer 5 dk . Belki sizin klinikte ikinci transfer olduğu ıcın %lik indirimde uygular .Ben raporlu geçiş yapmıştım özel kliniğe 45 bin odemistik aralıkta opu+transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?