Yarin öğreneceğim bakalım biraz tezcanliyim hemen bunları merak ttim belki de kafa dağıtmak istiyorum bilmiyorum sarhoş gibiyim öğlenden beriTamam işte bu sefer de yarısı kadar isterler çünkü opu yok . Bence yarısıda çok çünkü opuda anestezi falan verıyorlar uğraşılıyor transfer 5 dk . Belki sizin klinikte ikinci transfer olduğu ıcın %lik indirimde uygular .
İlk sözleşmenız elinizde değil mi orda yazıyordur bütün bilgiler .Yarin öğreneceğim bakalım biraz tezcanliyim hemen bunları merak ttim belki de kafa dağıtmak istiyorum bilmiyorum sarhoş gibiyim öğlenden beri
Fatura olarak vermislerdi ödeme yaptıktan sonra tekrar bi bakayim evrakları olmazsa ama yok diye biliyorumİlk sözleşmenız elinizde değil mi orda yazıyordur bütün bilgiler .
Hayırlısı olsun hakkında inşAllah altın embrıyondur kalanlar bebegıne kavusursunFatura olarak vermislerdi ödeme yaptıktan sonra tekrar bi bakayim evrakları olmazsa ama yok diye biliyorum
Bn 2024 Aralık'ta 44 bin ödedim dondurulmuş embriyo transferine cnm. Şuan illa fiyatlara zam gelmiştir gerçi biraz da merkezle alakalıTrasnfer ucreti ne kadar oluyor gerci merkeze göre farkeder
Raporunda söyle biseyler yazıyor tüp bebek işlemleri embriyo transferi için 6 ay geçerlidir gibi gibiHayırlısı olsun hakkında inşAllah altın embrıyondur kalanlar bebegıne kavusursun
O raporu ne kadar kullanabılıcegınıze dair size tanınmış olan süre . 6 ayı doldurmadıysanız yine raporunuzdan faydalanabilirsiniz demek oluyor galiba buda. .Raporunda söyle biseyler yazıyor tüp bebek işlemleri embriyo transferi için 6 ay geçerlidir gibi gibi
Teşekkür ederim canımO raporu ne kadar kullanabılıcegınıze dair size tanınmış olan süre . 6 ayı doldurmadıysanız yine raporunuzdan faydalanabilirsiniz demek oluyor galiba buda. .
Yarın Bilgileri alınca koşarak gel bilgilendirTeşekkür ederim canım
TamamdirYarın Bilgileri alınca koşarak gel bilgilendir
Merkeze göre farklı bence benim 35 bin ilaçlarla 50 bini buldu Aralık'ta ocakta zam gelicek demişti yoksa ben marta kalsın diyordum şuan ne kadar bilmiyorumTrasnfer ucreti ne kadar oluyor gerci merkeze göre farkeder
Canım 6 ay gecmediyse muayene ücreti de yok keyfi olarak bile gidebilirsin 6 ay dolana kadar aslında sırf yorulsunlar diye 6 ay gitmek lazım ama ben yüzlerini görmek istemedim arayıp cagiriyorlar seninki cagirmadimi benim kurum bahçeciydi bu arada dondurulmuş 35 bindi ilaçlar zaten kendim aldım pahalı olanı var bide sağlık ocağında yazdirdigim vardı tabi ilaçlarda doktora göre değişiyorRaporunda söyle biseyler yazıyor tüp bebek işlemleri embriyo transferi için 6 ay geçerlidir gibi gibi
50bin lira bnm gittiğim yerde transfer ücretiKızlar 2.transferde embriyo cozdurme ve transfer ucreti farkı ödeniyor mu
ben 6 deneme yaptım ilk denemem negatif olunca bu yöntemi denedi doktorum çizik attı histereskopi ile sonra transfer oldum tuttu ama boş gebelik oldu.Kizlar bende birinci kimyasal ikinci tutmadi embriyolar 5AA olmasına ragmen bendede bir sorun yok.
Doktor histeroskopi yapalim rahim çizelim dedi öyle yaptırıp sonuç alan oldumu normlde yas araligi önemli bn 24 yaşındayım tutmasi gerekn yaşta diyr ama yokfikri olan
Cokmus ha42 bin lira transfer ucreti varmış kızlar ogrendim
Bu yeni mi olduKizlar bende birinci kimyasal ikinci tutmadi embriyolar 5AA olmasına ragmen bendede bir sorun yok.
Doktor histeroskopi yapalim rahim çizelim dedi öyle yaptırıp sonuç alan oldumu normlde yas araligi önemli bn 24 yaşındayım tutmasi gerekn yaşta diyr ama yokfikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?