ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi belki sağlıklı değildir iyi kalite olup genetikte sıkıntı çıkabiliyor

42 bin lira transfer ucreti varmış kızlar ogrendim
Çok fazla artmış ya şaşırdım açıkçası. Makrofaj ve serum fiyatlarında değişiklik var mıymış? Biz transfer ücretini ikiye bölüp ödemiştik yarısını tedavi başlangıcında yarısını transfer günü gibi, aklında olsun canım senin de.

Evet nasip ya histeroskopi yada biyopsi yapaym dha küçük işlem dedi ondada parça alınca çizik altmış gibi oluruyr hangisini yapicagima karar vericm dedi bende gitmedm dha bekliyrm

Embriyonuzu genetiğe gönderdiniz mi belki sağlıklı değildir iyi kalite olup genetikte sıkıntı çıkabiliyor
Yok yollamadm öyle birşey de denmesi ilkinde döllenme az olunca sperm dna hasar testi yapildi onda sorun olucna eşim 3 ay kadr ilac kullandi sonra verdiginde iyi denildi ondn sonra basladm gene döllenme az oldugu icin piezzo yapildi bir işlem dha uygulandi ismi aklima gelmedi iyi spremler seçiliyor neydiyse o yapildi o sayede 7 tane iyi kalite embriyo olmuştu ilkde 2 taneyken mesela

Anladım inşallah en kısa zamanda sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinize

Ya 3 gündür hiç belirtim yok kızlar ( buzdolabını açınca mide bulantısı haricinde) aşırı korkuyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek .

Ya 3 gündür hiç belirtim yok kızlar ( buzdolabını açınca mide bulantısı haricinde) aşırı korkuyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek .
kaçıncı haftadasın şuan benim bütün belirtilerim 8. haftada başladı 10. haftadan beri de hala daha mide ilaçlarıyla duruyorum öncesinde hiç bir şeyim yoktu

kaçıncı haftadasın şuan benim bütün belirtilerim 8. haftada başladı 10. haftadan beri de hala daha mide ilaçlarıyla duruyorum öncesinde hiç bir şeyim yoktu
4+4 günlük üm 5 ci haftadayım canım .. en son cuma ve cumartesi çok belirtim oldu cuma belin ağrıdı sol bacağım romatizma gibi koptu sızladı .cumartesi kafam gözüm sarhoş gibiydim 3 gündür hiç birşeyim yok . Buda beni korkuytuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…