ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet canım insan isyan etmek istemiyor ama işte böyle şeyleri okuyup gördükçe neden diyemeden edemiyorsun. Yengem için dedik ki belki kalp atışını duyunca o his gelir diye ama malesef duyguları değişmedi. Onun da ilk bebeği olacak. Ne diyebilirim mi Rabbim bizede nasip etsin
Ay bide ilk bebegi 🥲rabbim gönlüne sevgisini düşürsün benimde öyle bi arkadaşım vardı 3 ay hamile olduğunu tahmin ettiği halde ne test yaoti ne doktora gitti istemiyordu hiç doğurana kadar da isteme di şimdi tırnağına değişmem biseyi diyo

Ay bide ilk bebegi 🥲rabbim gönlüne sevgisini düşürsün benimde öyle bi arkadaşım vardı 3 ay hamile olduğunu tahmin ettiği halde ne test yaoti ne doktora gitti istemiyordu hiç doğurana kadar da isteme di şimdi tırnağına değişmem biseyi diyo
Amin canım amin 🙏 ne garip hayat dimi biz o kadar çok istiyor ve o kadar çok çaba sarfediyoruz ki. Bir günlük gecikmelerde bile kimbilir kaç kere acabalarımız oldu. Bizim gelini görünce eşime dedim ki acaba bu duyguyu ben mi çok abartıyorum

Amin canım amin 🙏 ne garip hayat dimi biz o kadar çok istiyor ve o kadar çok çaba sarfediyoruz ki. Bir günlük gecikmelerde bile kimbilir kaç kere acabalarımız oldu. Bizim gelini görünce eşime dedim ki acaba bu duyguyu ben mi çok abartıyorum
Öyle düşünme hiç abartmıyoruz en derinlerini biz yaşıyoruz aslında

Zor elde edilen herşey çok kıymetli olurmuş ya sanırım bizim hissettiğimizde o.
Gerçekten de öyle zor olanlar kıyametli oluyor ve kaybetme düşüncesi bile kötü oluyor. Hele kaybedince insan biraz zor toparlanıyor. Ve duygularını asla abartmıyorsun. Kolay sahip olanlar pek bizim kadar da değer bilmez seni çok iyi anlıyorum 😞♥️

Kızlar sizinde ara sıra belirtileriniz kayboluyormu ? Bi gelip bir gidiyor böyle

Ahahah ooo hemde nasıl sabah uyanıyorum hiç bişeyim yok diyorum aha benek gitti değer düştü kesin 😂
Kızz bende aynıyım bazen oluyor belirtiden gözümü açamıyorum bazende hiç birşeyim yok . Cumartesi kafam gözüm sarhoş gibiydi. 2 gündür bir belirti yok 🤣 bir korkuyorum kafayı sıyırıcaz ..

Kızz bende aynıyım bazen oluyor belirtiden gözümü açamıyorum bazende hiç birşeyim yok . Cumartesi kafam gözüm sarhoş gibiydi. 2 gündür bir belirti yok 🤣 bir korkuyorum kafayı sıyırıcaz ..
Aynısını çoğumuz yaşıyoruz en rahatı belirti olmaması ama olsa da biz rahat ediyoruz 😂 zaten hamilelik sonuna kadar da öyleymiş bazen oluyor bazen olmuyor insan panik oluyor 😂

Aynısını çoğumuz yaşıyoruz en rahatı belirti olmaması ama olsa da biz rahat ediyoruz 😂 zaten hamilelik sonuna kadar da öyleymiş bazen oluyor bazen olmuyor insan panik oluyor 😂
İyi bari herkeste öyleyse . Az önce eşime diyorumki aşkım belirtim yok oda hepmi olması lazım diyor yok aslında biliyorum ama işte insan arıyor

İyi bari herkeste öyleyse . Az önce eşime diyorumki aşkım belirtim yok oda hepmi olması lazım diyor yok aslında biliyorum ama işte insan arıyor
Öyle valla arıyoruz bende o yüzden diyorum ki acaba değerim mi düştü falan diye. Sanırım doğuma kadar böyle olacaz 😂🥰

Öyle valla arıyoruz bende o yüzden diyorum ki acaba değerim mi düştü falan diye. Sanırım doğuma kadar böyle olacaz 😂🥰
Öyle galiba bazen siyorum kendime kalp atışını duyaraam rahatlarım belki diye ama bence ozamanda rahatlamak yok.. dediğin gibi doğuma kadar böyleyiz . Senin kese ne zaman canım ?

Öyle galiba bazen siyorum kendime kalp atışını duyaraam rahatlarım belki diye ama bence ozamanda rahatlamak yok.. dediğin gibi doğuma kadar böyleyiz . Senin kese ne zaman canım ?
Bana 11 gün sonraya verdi randevu çok uzun tarih ya betam da yüksek sanki 11 ay vermişler gibi 😂 sen ne zaman görecen

Bana 11 gün sonraya verdi randevu çok uzun tarih ya betam da yüksek sanki 11 ay vermişler gibi 😂 sen ne zaman görecen
Banada çarşambaya verdiler .. 2 ci kanın 6 gün sonrasına bence çok erken ama bakalım . Tüp bebek merkezim türkiyede ben almanyadayım o yüzden artık orta yolu bulmaya çalışıcaz .

Bence abartı değil canım bir bilse ne kadar kıymetli anlicak ama hele kucağına alsın ne pişman olucak

Zor elde edilen herşey çok kıymetli olurmuş ya sanırım bizim hissettiğimizde o.
Bazıları cidden istemıyor ya . Bugün bi kadın izledim YouTube de 6 senelik evliymiş sorumluluk istemıyorum diyor . isteyene de istemeyene de saygı duyuyoruz işte . İstemeyene nasip oluyor nasıl oluyor anlamıyorum hani korunurken olanlar var kürtaja gidenler eşiyle hamile olduğunu öğrenince boşanıyorum die ayaklananlar . Sevgilisiyle korunduk ama nasıl oldu anlamadık die aldıranlar . İmtihan işte

Back
X