- 17 Mart 2023
- 133
- 154
- 23
- 31
Merhaba sevgili espressoc,
Merhabalar teşekkür ederimMerhaba sevgili espressoc,
İkinci kez opu olmuş hatta transferini bile olmuşsun.Umarım çok güzel sonuçlar elde edersin ve bir an önce bebeğine kavuşursun.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen her birimize versin o duyguyu yaşatsın
Merak ettiğim şey aslında ikinci opu da kaç yumurta takip ettiniz,kaç tane toplattın ve kaç tane döllendi kaçı donduruldu kaçıncı günde?
Benim gibi sanki seninde rezervin düşüktü diye hatırlıyorum.O yüzden de merak ettim açıkçası
Test yaptinmi canimMerhabalar teşekkür ederim
Evet yeniden opu oldum Ocak ayinda transfer de oldum elhamdülillah
4 yumurta toplandı, hayır amh im düşük değil benim
kan verdin miii ? güzel haberler alırsın İnşallahBen ben bennn
8 cikti kuzum düşmüş deger
Üzüldüm8 cikti kuzum düşmüş deger
8 çıktı aşkm dusmuşkan verdin miii ? güzel haberler alırsın İnşallah
Hayırlısı böyleymiş demekki kuzumÜzüldümne dileğimi bilemedim şuan
çok üzüldüm8 cikti kuzum düşmüş deger
Çok üzüldüm bende ilkimde 17 ile öğrenip 8 4 0 olarak düştü kimyasal gebelik dendi. Hayırlısı olsun hakkında hakkımızda8 cikti kuzum düşmüş deger
Canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zaman da nasip etsin8 cikti kuzum düşmüş deger
Amin kuzum sen naptin iyisin degilmiCanım hayırlısı olsun rabbim en kısa zaman da nasip etsin
İyiyim canım kaşık ağrılarım dışında bişey yok elhamdulillah. Bugün 11. Gündü son kez kan verdim 802 çıktı. 11 gün sonra kontrol için gidicem hayırlısıylaAmin kuzum sen naptin iyisin degilmi
Evet ayşin hoca aradı kimyasal olması büyük ihtimalle dedi ilaçları kesin regli olucaksinz bi muayene edelim sebebini bulalım dddi
Umayis senin için gerçekten çok sevindim herkes kendi acısını yaşar evet ama sende çok şeyler yaşamışsın bu yolda rabbim kavustursunİyiyim canım kaşık ağrılarım dışında bişey yok elhamdulillah. Bugün 11. Gündü son kez kan verdim 802 çıktı. 11 gün sonra kontrol için gidicem hayırlısıyla
Sen bir tedaviden bahsediyordun serum muydu aşı mıydı tam hatırlayamadım ondan yaptırmış mıydın? Regl olduğunda gideceksin dimiEvet ayşin hoca aradı kimyasal olması büyük ihtimalle dedi ilaçları kesin regli olucaksinz bi muayene edelim sebebini bulalım dddi
Ya evet makrofaj aşısı yaptirmistim transferden 2 gün önce.tekrqr edilecek büyük ihtimalle ikinci transferde birde intralipid serumSen bir tedaviden bahsediyordun serum muydu aşı mıydı tam hatırlayamadım ondan yaptırmış mıydın? Regl olduğunda gideceksin dimi
Ay Allah razı olsun canım benim Rabbim sana ve diğer isteyen herkese daha fazla zorluklar yaşamadan bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin inşallah dualarım sizinleUmayis senin için gerçekten çok sevindim herkes kendi acısını yaşar evet ama sende çok şeyler yaşamışsın bu yolda rabbim kavustursun
Bu sefer bende mi yaptırsam diye düşünüyorum. Karar veremiyorum.Ya evet makrofaj aşısı yaptirmistim transferden 2 gün önce.tekrqr edilecek büyük ihtimalle ikinci transferde birde intralipid serum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?