- 5 Ocak 2025
- 128
- 122
- 18
- 27
Bozmazmi bozar tabi ama önümüzde kaç günümüz var umudumuz bitmiş değil dikkat edip sağlıklı beslenip tuvalet harici yatin oda geçer inşallahAyy inşallah canımm öyle bişeydir ama insanın moralini çok bozuyorAman maşallahhh
Ay bencedee belli oluyo bayaaaFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Aa var evet görüyorum bendeFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Ben görüyorum hadi sağlıkla ilerlesin inşallahFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Yoğun değilse korkmayın. Size zaten bilgilendirme yapmışlarTenekülüm diye bi aletle rahminizi düzelttik ara ara kanamanız olabilir, kendini toparlamaya çalışıyorsa pıhtıda gelebilir dediler ama adette olabilir miyim acaba yaaAma adet gibi yoğun değil
İnşallah canım yaa dua edin banaBozmazmi bozar tabi ama önümüzde kaç günümüz var umudumuz bitmiş değil dikkat edip sağlıklı beslenip tuvalet harici yatin oda geçer inşallah
Oy çok duygulandım sanki yine o günlere gittim benim kızım da hep aynı cümleleri kurdu hala sorar anne neden mercimek bizi bıraktı gitti ben çok sevinmiştim kardeşim olacağı için Allah bizden neden onu aldı diye hep anlatıyorum ama işte yine de soruyor diyor neden hala gelmiyor gelecek kızım sen duaYaa size de geçmiş olsun bir de dedi ki anne senin karnında benim de kalbim durabilirdi demekki iyi ki durmamışamin hepimize inşallah sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim
İnşallah değildirYoğun değilse korkmayın. Size zaten bilgilendirme yapmışlar
İyi yapmışsın canım bende süreç öncesi tam 8 ay diş tedavisi oldum dolgular kanallar vs derken 8 ay geçmiştiKızlar madem beklemem gerekiyor ben de dişlerimi yaptırdım dünboş geçirmeyim dii mi
DimiHayırr bal gibi de belli oluyor
Darısı sizlere deAa var evet görüyorum bende
Amin canım inşallahBen görüyorum hadi sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canımDarısı sizlere de
Yok canım trasnfer hariç 3. Gün trasnfer günü sayılmıyorİnşallah canımsenin 4. Gün oldu demi
Benim teste kaldı 9Darısı sizlere de
Ahahah az kaldıBenim teste kaldı 9
Ayy kıyamam ben de kuzum yaaOy çok duygulandım sanki yine o günlere gittim benim kızım da hep aynı cümleleri kurdu hala sorar anne neden mercimek bizi bıraktı gitti ben çok sevinmiştim kardeşim olacağı için Allah bizden neden onu aldı diye hep anlatıyorum ama işte yine de soruyor diyor neden hala gelmiyor gelecek kızım sen duaet diyorum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda cümlemize nasip etsin sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Zihnimden atmaya çalışıyorum diyorum sadece. 1hafta civarı ne kiAhahah az kaldı
Kesinlikle kafamız rahat olsun iyi yapmışsın sen deİyi yapmışsın canım bende süreç öncesi tam 8 ay diş tedavisi oldum dolgular kanallar vs derken 8 ay geçmişti
Geçecek heralde öyle böyle kız zaman duruyor resmenZihnimden atmaya çalışıyorum diyorum sadece. 1hafta civarı ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?