Evet canım gurbette olmak çok zor ben bazen ailemin gelmesini istemiyorum gidişleri beni çok üzüyor diyeailem geldi yanıma canım onlarla vakit geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum…. Gurbette olmak zormuş bir daha gidecekler yine yalnız kalacağım
Amin canım inşallah çok güzel yumoslarla döneriz sabahespressoc canım rabbim sağlıkla mutlulukla bol yumurta ve kaliteli embriyolarla sürecini tamamlamayı nasip etsin:) opu çok güzelmiş kıymetini bil inşallah sende transfer sonraki güzel süreçleri yaşayınca opu daha kolaymış diyeceksin kafan rahat olsunn
Bence sen stresten hemoroid oluyorsun . Bende stresten vücut direncim düşüyor ve grip oluyorum hem opuda hem transferde yok yere öksürmeli grip oldum ve kolay kolay hasta olmamAmin canım inşallah çok güzel yumoslarla döneriz sabahevet opu güzel uyuyorsun falan hoş oluyor opu olur olmaz hemoroid ilaçları alacağım diye seviniyorum bir yandan
Hadi bakalım güzel yumurtalar olsun hayırlısıyla çık gelKızlar sabah 9 10 gibi opu olacağım bolca duaniza talibimhepinizi çok seviyorum tüm süreçte destek oldunuz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kız içmesin de ne var. Adam yas mı tutsun bu kadar takma. Eşinin her yaptığı senin zoruna gidiyor anlamıyorumKızlar gece gece eşim beni çıldırttı yine sabah opu var gitmiş nargile yakmış
Hayırlısıyla sağlıkla girin çıkın güzel haberler alın inşallahKızlar sabah 9 10 gibi opu olacağım bolca duaniza talibimhepinizi çok seviyorum tüm süreçte destek oldunuz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kız içmesin de ne var. Adam yas mı tutsun bu kadar takma. Eşinin her yaptığı senin zoruna gidiyor anlamıyorumyanında dumanıyla sana zarar vermesin içsin yani ne olacak.
Bence sen stresten hemoroid oluyorsun . Bende stresten vücut direncim düşüyor ve grip oluyorum hem opuda hem transferde yok yere öksürmeli grip oldum ve kolay kolay hasta olmam
Hadi geçmiş olsun canım
İnşAllah altın embrıyoların olsunlarKızlar opu oldum 4 yumurtam toplanmışSiyah Palto akrephanim U Umayis karamel Latte ve diğer kızlarım ,
İnşallah çiçeğim embriyolog eşimin arkadaşının yakını vardi prof. O özel ilgileneceğim dedi insanla güzel sonuçlar alırızHadi geçmiş olsun canıminşallah hepsi döllenir güzelce
İnşallah canimmİnşAllah altın embrıyoların olsunlargecmıs olsun sen nasılsın
Kızlar opu oldum 4 yumurtam toplanmışSiyah Palto akrephanim U Umayis karamel Latte ve diğer kızlarım ,
Rabbım onunda yardımcısı olsunİnşallah canimmiyiyim elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum. Uzulecektim tam 4 embriyo diye ama yanımdaki kız benden önce opu oldu hiç yumurtası kalmamış erken çatlatmislar o yüzden aşılama yapıldı ona üzüldüm
Amin inşallah Miraç gecesi bizimde mucizemiz olurGeçmiş olsun cnm inşallah hepsi güzelce döllenip sana mucizeni getirir
Gerçekten de öyle oldu biliyor musunRabbım onunda yardımcısı olsunüzülme Buda sana evrenin bi mesaj ı olmuş işte
Amin inşAllah bugün kandil günü herkes dileğini dilesin rabbimdenGerçekten de öyle oldu biliyor musuninşallah onunda herşey gönlünce olur aşılamada pozitif olur
İnşallah sağlıklı embriyoların olur bu sefer canım 1 tane olsun bizim olsunKızlar opu oldum 4 yumurtam toplanmışSiyah Palto akrephanim U Umayis karamel Latte ve diğer kızlarım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?