- 12 Mart 2019
- 14.899
- 34.311
- 598
Yedinci haftada kalp atışı duyduğum gün bıraktımHamiş arkadaşlar estrofemi kaç hafta kullandınız ne zaman bıraktınız?
İnşallah canım evet öyleİnşallah sağlıklı embriyoların olur bu sefer canım 1 tane olsun bizim olsun
Evet canım bolca dua edelimAmin inşAllah bugün kandil günü herkes dileğini dilesin rabbimden
Canım hayırlı kandiller bu gecenin hürmetine altın embriyoların olur inşallah hepsiİnşallah canım evet öyle
Geçmiş olsun dilerim yarın güzel haberler alırsın inşallah Altın embriyoların oluşsun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın inşallahKızlar opu oldum 4 yumurtam toplanmışSiyah Palto akrephanim U Umayis karamel Latte ve diğer kızlarım ,
Hayırlı kandiller çiçeğim emin Allah'ın izniyle olur inşallahCanım hayırlı kandiller bu gecenin hürmetine altın embriyoların olur inşallah hepsi
Teşekkür ederim. Aminn inşallah bu kez güzel haberler alırız mübarek günlerin hürmetineGeçmiş olsun dilerim yarın güzel haberler alırsın inşallah Altın embriyoların oluşsun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın inşallahHayırlı Kandiller
Teşekkür ederim çiçeğim emin inşallah dua edin
Amin canım Allah razı olsunespressoc hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur benim 2. Opumda 4 doludan 3 tanesi kalmıştı olabiliyor yani
10. Haftanın başıma kadar kullandım. Yani 10 hafta günde 3 kez kullandım aralıksız.Hamiş arkadaşlar estrofemi kaç hafta kullandınız ne zaman bıraktınız?
Hayırlı kandiller çiçeklerim güzel annelerimiz bizlere de dua edinHayırlı kandiller canlar
Kişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadımKızlar opu sonrası ağrınız ne zaman geçmişti ya ben ilk operasyonda hiç hatırlayamıyorum
Benim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim varKişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadımşans eseri hayattayım inancım tam . Ama 2 gun 1 hafta die okudum yorumlarda
21 toplandı . Bina yansa saçını tarar dedikleri ben oluyorumBenim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim varsenin kaç yumos toplandı. Papatya nasıl böyle rahatsin maşallah bende senin gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?