ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur benim 2. Opumda 4 doludan 3 tanesi kalmıştı olabiliyor yani
Amin canım Allah razı olsun inşallah güzelce döllenirler biraz az bir sayı ama yanımdaki kizin hiç toplanmamis bu da imtihan galiba şükretmek lazımmis tek yumurta da kalsa

Kızlar opu sonrası ağrınız ne zaman geçmişti ya ben ilk operasyonda hiç hatırlayamıyorum

Az önce ablam geldi manavı yüklenmiş gelmiş kandil yegenlerıme aldım die abla bak bazıları yasak mesela hurma falan düşüğe sebebiyet verırmıs götür Senın çocuklar yesin diyorum . eşime dönüyor sen ye abam çocuklar senden alsın diyor

Kişiye göre değişir ben opudan sonra hiç ağrı yaşamadım şans eseri hayattayım inancım tam . Ama 2 gun 1 hafta die okudum yorumlarda
Benim şuan yeni diye galiba çok ağrım ve şişliğim var senin kaç yumos toplandı. Papatya nasıl böyle rahatsin maşallah bende senin gibi olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…