ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tekrardan Merhaba!
Transferde son günlere gidiyorum doktorum 14 gün estrofem verdi inşallah ay sonu yılbaşında transferim olacak 2 adet 4bb dondurulmuş embriyo hakkımızda hayırlısı

Tekrardan Merhaba!
Transferde son günlere gidiyorum doktorum 14 gün estrofem verdi inşallah ay sonu yılbaşında transferim olacak 2 adet 4bb dondurulmuş embriyo hakkımızda hayırlısı
Merhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi

Merhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi
Yan etki olabilir canım herkeste aynı reaksiyonu göstermiyor olabilir ben de aksine gececyarısı yemelere başladım

5. günümdü dün genelde testte çıkıyormuş 5. gün. İlk transferimde de 5. gün negatifti.
Çok erkeenn moralini bozma sakın kendini salma hormonlarını düşün daha önünde kaç gün var ben 8 inci gün yapmama rağmen neden erken yapıyorsunuz diye sitem etti hemşire düşün

Çok erkeenn moralini bozma sakın kendini salma hormonlarını düşün daha önünde kaç gün var ben 8 inci gün yapmama rağmen neden erken yapıyorsunuz diye sitem etti hemşire düşün
dün gece ağlayarak uyuyakalmışım, bir de doktor uyarmıştı stres üzüntü olmasın diye ama kendimi artık çok yorgun hissediyorum. Transfer ederken doktor embriyolar ve rahim çok iyi deyip olmaması kötü. Sebepsiz infertilite diyorlar ve bu durum beni korkutuyor.

Tabiki ağla içini dök ama bunun için daha erken kendini yıpratma bu yola girerken hepimiz bilerek girdik olumlu olumsuz herşeye hazırız bak seninki sebepsiz benim iki tarafında problemi var devlet hastanesinde o kadar umutsuz ayrılmıştım ki

Bu sebeple çok yakın bir arkadaşımın satı bir çiçeği oldu şuan kötüyü çağırma ben çevremden herkesten dualar istedim lütfen salma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…