- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
Ben eşimin problemini evlenmeden önce biliyordum tüp bebekle uğraşmak zorunda kalacağımızı bildiğimiz için erken başladık canım kaçıncı denemede olucak bilemeyiz dedik zaman kaybetmedik.Aaaa çok erken başlamışsın inşallah son olur da yarın güzel haber verirsin bende 26 yaşındayım yaş farkı yok neredeyse aramızda :)
Maalesef düşük oldu..3.adette tekrar deneyeceğizBenimde
6. Gün 5
8. Gün 25
10. Gün 44
12. Gün 76
14. Gün 176
16. Gün 337
17 gün 1 gün arayla verdim 412 böyle yavaş gidiyor benimde senin nasıl ilerledi bi gelişme varmı
Canım üzme kendini zor biliyorum,Evet 3 tane daha var dondurulmus embriyom.
Bu süreçte hamilelik yaşadın mı canımBen eşimin problemini evlenmeden önce biliyordum tüp bebekle uğraşmak zorunda kalacağımızı bildiğimiz için erken başladık canım kaçıncı denemede olucak bilemeyiz dedik zaman kaybetmedik.
32 yaşındayım canım bu sene içerisinde mart ve mayıs aylarında 2 aşılama geçmişim var yaz ayını geçirip Kasım da tüp bebeğe başladık inşallah 33 yaşımda anne olurumKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Maşallah maşallahBen 2024 Haziranda rahim filmiyle sürece başladım 32 yaşında, 2024 Aralık pozitifi aldım 33 yaşında
Canım içime doğuyor senin olumlu sonuçalanacak Rabbimin izniyle32 yaşındayım canım bu sene içerisinde mart ve mayıs aylarında 2 aşılama geçmişim var yaz ayını geçirip Kasım da tüp bebeğe başladık inşallah 33 yaşımda anne olurum
Evet canım 2. Denemem tutmuştu boş gebelik oldu 8. Hafta da kürtaj oldum.Bu süreçte hamilelik yaşadın mı canım
Çok çok iyi yaptın bende evlendiğimin 3. Ayı gittim kendime baktırdım vitamin hsg filmi falan derken eşimin sorunu çıktı hemen başladık ilk transferde hamile kaldım ama taşıyıcı olduğumu bilmiyordum. Sonra kürtaj oldum derken 3 buçuk ay için de 3 defa daha opu oldum embriyomuz bir iki tane kalıyordu onlarda sağlıksız geliyordu bu sefer inşallah sağlıklı gelir yarın başlıyorum transfer hazırlığınaBen eşimin problemini evlenmeden önce biliyordum tüp bebekle uğraşmak zorunda kalacağımızı bildiğimiz için erken başladık canım kaçıncı denemede olucak bilemeyiz dedik zaman kaybetmedik.
Çok üzüldüm canımEvet canım 2. Denemem tutmuştu boş gebelik oldu 8. Hafta da kürtaj oldum.
3. Denemeyi yaptık oda tuttu 13. Haftada oğlumun kafatasının oluşmadıgını yaşama şansı olmadıgını öğrendk ve gebeliği sonlandırdık bu genetik değilmiş sadece şanssızlıkmış bizi bulmuş öyle demişti.
Bebeğimi kaybedeli 4 yıl oldu neredeyse dahada gebelik elde edemedik işte bu son olur inşallah
İnşallah canım inşallah buda son olur senin içinÇok çok iyi yaptın bende evlendiğimin 3. Ayı gittim kendime baktırdım vitamin hsg filmi falan derken eşimin sorunu çıktı hemen başladık ilk transferde hamile kaldım ama taşıyıcı olduğumu bilmiyordum. Sonra kürtaj oldum derken 3 buçuk ay için de 3 defa daha opu oldum embriyomuz bir iki tane kalıyordu onlarda sağlıksız geliyordu bu sefer inşallah sağlıklı gelir yarın başlıyorum transfer hazırlığına
Amiiin inşallah kuzum rabbim hepimize nasip etsinÇok üzüldüm canımbu sefer sağlıkla ilerleyecek inşallah ben inanıyorum
Yaaa inşallah canım benimCanım içime doğuyor senin olumlu sonuçalanacak Rabbimin izniyle
36 yaşındayım 1 sene denedik. Çikolata kistim vardı. hep içimde bir yerde tüp bebekle çocuk sahibi olacağımı düşünürdüm ve sonuç burdayızKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
94 ocakta doğdum.sanırım 30 bitmek üzereKızlar bide yaşlarınızı çok merak ettim ayıp olmazsa. Ve kaç yaşında başladınız tüp bebeğe
Yasak burada böyle bir duyuru.Biri wp grubu kursa aralıklar için kasımda kurmuşlar
Evet canim temmuzda kimyasal oldu.Senin de son olur inşallahseni haziran gurubundan da tanıyorum kimyasal olmuştu sanırım haziran yada temmuz
Canım Kıbrıs'ın Türkiye'den farkı nedir ?43 olacağım 4 ay sonra3 gün oldu transfer olalı
Geçmişte ise,
40 da 2kere opu toplam 4 yumurta 1 transfer, olumsuz
41 de 1 opu 2 yumurta …yine olumsuz
Kıbrıs’la Türkiye arasında tek fark burda donasyon yapılıyor ama ben dini açıdan yapmıyorum bide buranın embriyologları biraz daha iyiEvet canim temmuzda kimyasal oldu.
Öncesinde de 1 kimyasalim vardı.
Canım Kıbrıs'ın Türkiye'den farkı nedir ?
Hayırlısı ile kucağına alırsın sağlıklı evlatlar inşallah94 ocakta doğdum.sanırım 30 bitmek üzeredaha 2 ay oldu başlayalı.Ama çocuk isteğimiz 4 yıllık evliliğimin 3 yılı süredir var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?