ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ay nedense ben bu anestezidende çok korkuyorum

Siz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum

Siz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
Sizin esleriniz de çok rahat mıydı kızlar ya ben harıl harıl araştırma yapıyorum ve bugün ilaçlar artık beni zorlamaya başladı onun dünya umrunda değil

Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum
Çok rahat bir şey anestezi hiç korkmayın. İki kere polip ameliyatı oldum bir kerede rahimden işlem yapıldı bir de anestezili rahim filmi çekindim. Anestezi nerde ben oradayım artık. Transferi de anestezili isteyeceğim inşallah

28 Kasım transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…