• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Takı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
Evet her sey cikiyor :) Kolye, yuzuk, kupe vs her sey. Bir de sizinle yine yazismistik kokulu parfumler, oje vs de istenmiyor kontaminasyon gerekcesiyle. Isterseniz odada birakirsiniz isterseniz esinize teslim edersiniz esyalarinizi. Merak etmeyin anesteziyle hemen uyucaksiniz sonra bir bakmissiniz odadasiniz hemsire size sesleniyor uyanin diye 💐 Belki hemsireler verir uyaninca ama yaninizda kucuk bir meyve suyu kek falan olursa onlari da agziniza atarsiniz 😊 Goz acip kapayincaya kadar gececek sonra embriyolar kacinci gune geldiler onu merak edeceksiniz 😇

Hadi bakalım bundan sonraki süreçte misler gibi geçsin 🙏 kaç yumurta toplandı bilgi verdiler mi? Birde ameliyat olacağı zamanki gibi mi oluyor. Hani komple çıplak sadece ameliyat kıyafeti gibi? Bende yarın sabahı bekliyorum. Bugün eşimle izmirde güzelce gezdik yorduk kendimizi ki akşam uyuyabileyim diye :)
Amin 🙏🏻 yumurtaları bilmiyorum henüz maalesef. 7 buçukta hastaneye gittik embriyo dondurma ve çözdürmeyle ilgili kağıtlar imzaladık biraz fazlaydı onlara bilgilerimizi falan yazdık devletin istediği belgelermiş 8 buçukta odaya geçtim evet komple soyunup ameliyat kıyafetinin aynısını giydim bone terlik falan ama ameliyathane gibi bir ortam yoktu sedyeyle de götürülmedim kendim gittim ama benim gittiğim hastane tamamen kadın hastalıkları hastanesi olduğu için de olabilir tüp bebek için tamamen ayrı bir kat vardı girdiğim odaya da opu odası dediler yani başka hastanede belki ameliyathanede yapılıyor olabilir mi bilemiyoru. Genel olarak korkmayın ben hiç korkmadım diyemem gerçi 😅 oda çok soğuk olduğu için içim çekildi ama korkacak bir şey yokmuş sonrasında da çok ağrım olmadı hafif batmalar oldu ama ben demeden ağrı kesici yaptılar zaten hiçbir şey hatırlamıyorsunuz allahım size de sağlıkla atlatmayı nasip etsin amin 🙏🏻

Ya ben şu lavman olayına çok takıldım. Neden istediler acaba? Yapmadan mı gitsem diye düşünüyorum 🤔
Sizin mesajınızı okumuştum evet ben de Lavmanı ilk kez duydum ama yapın ne kaybedeceksiniz ki öyle çok korkunç bir şey değil lavman.
Yani bunu opu sonrasında sıkıntı yaşamaman için istemiş olabilirler çünkü kabızlık gaz sancısı karında şişlik olabiliyor.

Opu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.
Yok ya tek kötü yanı idrara sıkışık olmak😂
İşin utanma kısmı ayrı tabii ki🫣

Amin 🙏🏻 yumurtaları bilmiyorum henüz maalesef. 7 buçukta hastaneye gittik embriyo dondurma ve çözdürmeyle ilgili kağıtlar imzaladık biraz fazlaydı onlara bilgilerimizi falan yazdık devletin istediği belgelermiş 8 buçukta odaya geçtim evet komple soyunup ameliyat kıyafetinin aynısını giydim bone terlik falan ama ameliyathane gibi bir ortam yoktu sedyeyle de götürülmedim kendim gittim ama benim gittiğim hastane tamamen kadın hastalıkları hastanesi olduğu için de olabilir tüp bebek için tamamen ayrı bir kat vardı girdiğim odaya da opu odası dediler yani başka hastanede belki ameliyathanede yapılıyor olabilir mi bilemiyoru. Genel olarak korkmayın ben hiç korkmadım diyemem gerçi 😅 oda çok soğuk olduğu için içim çekildi ama korkacak bir şey yokmuş sonrasında da çok ağrım olmadı hafif batmalar oldu ama ben demeden ağrı kesici yaptılar zaten hiçbir şey hatırlamıyorsunuz allahım size de sağlıkla atlatmayı nasip etsin amin 🙏🏻
Daha önce anestezili film çektirdiğim için o konuda endişem yok açıkçası. Benim geldiğim yerde tüp bebek merkezi. Sadece bu konuyla ilgileniyolar. Bu yolda çekilen herşeye zaten hep hazırlıklıydım 🥰 biran önce yarın olsun istiyorum 🫣

Yok yok yap dedilerse yap vardir bir bildikleri. Belki ultrasonla baktiklarinda daha hassas sekilde goruyolardir bu sayede.
Sizin mesajınızı okumuştum evet ben de Lavmanı ilk kez duydum ama yapın ne kaybedeceksiniz ki öyle çok korkunç bir şey değil lavman.
Yani bunu opu sonrasında sıkıntı yaşamaman için istemiş olabilirler çünkü kabızlık gaz sancısı karında şişlik olabiliyor.
Daha önce hiç lavman yapmadım o yüzden biraz korktum açıkçası. Birde otelde kalıyoruz malum hassas bir durum lavman sonrası 🫣 ama elim mecbur tabi doktor öyle istediyse sorgulamak ne haddimize 😊

Opu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.
Kızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor mu

Back