Takı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaaEvet ameliyat onluguyle giriyorsunuz, banyoya girer gibi ciplak oluyorsunuz.
Evet her sey cikiyor :) Kolye, yuzuk, kupe vs her sey. Bir de sizinle yine yazismistik kokulu parfumler, oje vs de istenmiyor kontaminasyon gerekcesiyle. Isterseniz odada birakirsiniz isterseniz esinize teslim edersiniz esyalarinizi. Merak etmeyin anesteziyle hemen uyucaksiniz sonra bir bakmissiniz odadasiniz hemsire size sesleniyor uyanin diyeTakı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
Her şey çıkıyor canım makyaj olmuyor oje olmuyor normal ameliyata girer gibi düşün parfüm falan hiçbir şey yok duşunu alıp gidiyorsun. Korkma ben 4 kere oldumTakı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
Ya ben şu lavman olayına çok takıldım. Neden istediler acaba? Yapmadan mı gitsem diye düşünüyorumHer şey çıkıyor canım makyaj olmuyor oje olmuyor normal ameliyata girer gibi düşün parfüm falan hiçbir şey yok duşunu alıp gidiyorsun. Korkma ben 4 kere oldum
Opu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.Takı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
AminHadi bakalım bundan sonraki süreçte misler gibi geçsinkaç yumurta toplandı bilgi verdiler mi? Birde ameliyat olacağı zamanki gibi mi oluyor. Hani komple çıplak sadece ameliyat kıyafeti gibi? Bende yarın sabahı bekliyorum. Bugün eşimle izmirde güzelce gezdik yorduk kendimizi ki akşam uyuyabileyim diye :)
Yok yok yap dedilerse yap vardir bir bildikleri. Belki ultrasonla baktiklarinda daha hassas sekilde goruyolardir bu sayede.Ya ben şu lavman olayına çok takıldım. Neden istediler acaba? Yapmadan mı gitsem diye düşünüyorum
Sizin mesajınızı okumuştum evet ben de Lavmanı ilk kez duydum ama yapın ne kaybedeceksiniz ki öyle çok korkunç bir şey değil lavman.Ya ben şu lavman olayına çok takıldım. Neden istediler acaba? Yapmadan mı gitsem diye düşünüyorum
Yok ya tek kötü yanı idrara sıkışık olmakOpu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.
Daha önce anestezili film çektirdiğim için o konuda endişem yok açıkçası. Benim geldiğim yerde tüp bebek merkezi. Sadece bu konuyla ilgileniyolar. Bu yolda çekilen herşeye zaten hep hazırlıklıydımAminyumurtaları bilmiyorum henüz maalesef. 7 buçukta hastaneye gittik embriyo dondurma ve çözdürmeyle ilgili kağıtlar imzaladık biraz fazlaydı onlara bilgilerimizi falan yazdık devletin istediği belgelermiş 8 buçukta odaya geçtim evet komple soyunup ameliyat kıyafetinin aynısını giydim bone terlik falan ama ameliyathane gibi bir ortam yoktu sedyeyle de götürülmedim kendim gittim ama benim gittiğim hastane tamamen kadın hastalıkları hastanesi olduğu için de olabilir tüp bebek için tamamen ayrı bir kat vardı girdiğim odaya da opu odası dediler yani başka hastanede belki ameliyathanede yapılıyor olabilir mi bilemiyoru. Genel olarak korkmayın ben hiç korkmadım diyemem gerçi oda çok soğuk olduğu için içim çekildi ama korkacak bir şey yokmuş sonrasında da çok ağrım olmadı hafif batmalar oldu ama ben demeden ağrı kesici yaptılar zaten hiçbir şey hatırlamıyorsunuz allahım size de sağlıkla atlatmayı nasip etsin amin
Yok yok yap dedilerse yap vardir bir bildikleri. Belki ultrasonla baktiklarinda daha hassas sekilde goruyolardir bu sayede.
Daha önce hiç lavman yapmadım o yüzden biraz korktum açıkçası. Birde otelde kalıyoruz malum hassas bir durum lavman sonrasıSizin mesajınızı okumuştum evet ben de Lavmanı ilk kez duydum ama yapın ne kaybedeceksiniz ki öyle çok korkunç bir şey değil lavman.
Yani bunu opu sonrasında sıkıntı yaşamaman için istemiş olabilirler çünkü kabızlık gaz sancısı karında şişlik olabiliyor.
2 aralıkta, pazartesi günü vercem inşAllahAyy kan verdiniz mi
Hiç korkma canım ben 3 aydır üst üste yaptım dinlenmeden hemde kolay geçecekTakı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
Evet o da var 2 şişe su verdiler içtim transfere girdim bu seferde çok fazla idrar var diye elime Pet bardak verdiler 2 bardak boşalt dediler kalkıp tuvalete gittim bideYok ya tek kötü yanı idrara sıkışık olmak
İşin utanma kısmı ayrı tabii ki
Öyle korkulacak bişey değil gercekten inanınDaha önce hiç lavman yapmadım o yüzden biraz korktum açıkçası. Birde otelde kalıyoruz malum hassas bir durum lavman sonrasıama elim mecbur tabi doktor öyle istediyse sorgulamak ne haddimize
Dozu ayarlayamazsan sıkıntı oluyo ben artık çözdüm işiEvet o da var 2 şişe su verdiler içtim transfere girdim bu seferde çok fazla idrar var diye elime Pet bardak verdiler 2 bardak boşalt dediler kalkıp tuvalete gittim bide
Nasıl? banada tüyo verseneDozu ayarlayamazsan sıkıntı oluyo ben artık çözdüm işi
Peki yanımda birini götürmeme gerek varmı eşim izin almalı mı yoksa yalnız halledilir miyimHiç korkma canım ben 3 aydır üst üste yaptım dinlenmeden hemde kolay geçecekuyanınca çok hafif ağrın olabilir oda ilaçla geçiyor zaten
Transfer daha kolay diyorlarOpu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.
Kızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor muOpu kolayda bence transfer işlemi daha zor opuda uyuyorsun enazindan ne olup bittiğini görmüyorsun. Transferde uyanıksın bir sürü insan var etrafında aşağısı açık karnına bastırıyorlar o daha kötü bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?