- 2 Temmuz 2024
- 2.582
- 4.469
- 48
- 26
AminAmin hepimizin ki olsun emeklerimiz boşa çıkmasin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAmin hepimizin ki olsun emeklerimiz boşa çıkmasin inşallah
Bir iki günden bişey olmaz ama sen bu süreçte bişey alma canm dikkat etKızlar aknemix sivilce kremi kullanıyorum bu süreçte zararı olur mu acaba ya aklıma takıldı ilaç yasak ya bir iki gün kullandim
Yapma canım bence sezeryan sonrası bile kabız oldugunda doktor bağırsaklara Zarar veriyor diye istemiyor onlar garantiye almak istemişler 20 dklık işlem için vücuduna yazıkBilmiyorum kafam karışık açıkçası. Bu zamana kadar doktorun tedavisini sorgulamadım vardır bi bildiği dedim.
Tatlım hadi geçmiş olsun diyelim mii nasılsın geçti opuBilmiyorum kafam karışık açıkçası. Bu zamana kadar doktorun tedavisini sorgulamadım vardır bi bildiği dedim.
Tamam canım öyle yapayimBir iki günden bişey olmaz ama sen bu süreçte bişey alma canm dikkat et
dostinex laktasyonu engellemek için kullanılıyor normalde ama tansiyon düşüklüğü, mide bulantısı vs yan etkisi. Korkmayın. Hem anestezi üstüne bu ilaç normal bu yaşadığınız. Bir iki güne tamamen geçerKızlar yumurta toplamadan sonra dostinex 0,5 mg kullanan var mı dün doktor yazmış hastaneden çıkarken hemşireler verdi gece uyumadan iç dediler akşam doktorla da konuştum o da tansiyonunu düşürecek diye öyle yap demişler dedi gece 12’de içtim sabah 7’de tuvalete gitmek için uyandım tuvalette bayılacak kadar kötü oldum gözlerim kulaklarım hepsi iptaldi eşim yatak odasına götürdü ayaklarımı kaldırdı biraz kendime gelince eczaneye gittik tansiyonum orda bile 10/5 çıktı geçer dedim yattım ama kalkınca başım hala hafif hafif dönüyor yine bi eczaneye uğradık az önce yine 10/6 çıktı normalde hep 12/8 düzgün tansiyonum bu şekilde sorun yaşayan oldu mu şimdi yine iyiyim ama sabah çok korktuk ikimizde ne yapacağım
Canım sürecin en başından beri eşimle ayrıyız. Yani ayrıyız derken o başka bir şehirde yaşıyor iş sebebiyle, ben ise Antalya’da. Sürekli gidip geliyor yanıma ama mesela transferde yanımda olamayacak. Sürecin tamamı hakkında bilgi sahibi ama tam anlamıyla dahil değil. Günlerce göbekten iğne vurduk mesela, 2-3 kez görmüştür. Hep konuşuruz ve duygusal desteğini hiç esirgemez. Daha fazlasını bir erkekten bekleme, bu erkekler kadınlar gibi değil :) transferim sağ salim olsun, kalp atışını duyarsam inşallah, eşimin yanına taşınacağımEvet evet birkaç gündür iyice hassaslastim duygusal anlamda
Hmm anestezinin üstüne almış olmamdan dolayıysa mantıklı ama böyle devam ederse salı günü okula bile gidemem geçer diyorsanız rahatlayacağım gerçekten çok korktuk korkunç bir sabaha uyandık resmen bu gün tekrar doktorla telefon görüşmemiz var ona da soracağım allahım hepimizi iyi etsin kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin amindostinex laktasyonu engellemek için kullanılıyor normalde ama tansiyon düşüklüğü, mide bulantısı vs yan etkisi. Korkmayın. Hem anestezi üstüne bu ilaç normal bu yaşadığınız. Bir iki güne tamamen geçer
Amin evet yakın arkadaşım da aynı şeyi deneyimledi, tek seferlik içtiniz değil mi ilacı?Hmm anestezinin üstüne almış olmamdan dolayıysa mantıklı ama böyle devam ederse salı günü okula bile gidemem geçer diyorsanız rahatlayacağım gerçekten çok korktuk korkunç bir sabaha uyandık resmen bu gün tekrar doktorla telefon görüşmemiz var ona da soracağım allahım hepimizi iyi etsin kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin amin
Merhabalar bende dostinex kullandım tedavi için aynı şekilde tansiyon düşüklüğü yaşadım. Anlık oluyordu. Ama geciyor merak etmeyin. Sizede çok geçmiş olsun.Kızlar yumurta toplamadan sonra dostinex 0,5 mg kullanan var mı dün doktor yazmış hastaneden çıkarken hemşireler verdi gece uyumadan iç dediler akşam doktorla da konuştum o da tansiyonunu düşürecek diye öyle yap demişler dedi gece 12’de içtim sabah 7’de tuvalete gitmek için uyandım tuvalette bayılacak kadar kötü oldum gözlerim kulaklarım hepsi iptaldi eşim yatak odasına götürdü ayaklarımı kaldırdı biraz kendime gelince eczaneye gittik tansiyonum orda bile 10/5 çıktı geçer dedim yattım ama kalkınca başım hala hafif hafif dönüyor yine bi eczaneye uğradık az önce yine 10/6 çıktı normalde hep 12/8 düzgün tansiyonum bu şekilde sorun yaşayan oldu mu şimdi yine iyiyim ama sabah çok korktuk ikimizde ne yapacağım
uniq12 canım nasıl geçti opu güzel haberlerini bekliyorum
uniq12 inşallah bol bol yumurtaların toplanmıştır
Kızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadım çıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.uniq12 merhabalar nasıl oldunuz iyi misinizz
Lavman işini saymazsak herşey çok şükür iyiydi. Korktuğum gibi olmadı açıkçası.Tatlım hadi geçmiş olsun diyelim mii nasılsın geçti opu
İnşallah sağlıcakla tamamlarsin asüreci. Ben çok duygusal davranıyorum sanirim herşeyde destek olsun her an konuşalım istiyorum. İğnemi hep kendim yapıyorum dün söyledim bütün gün hasta bakıyorsun akşam bana bir iğne yapamıyorsun dedi getir yapayım dedi ben isteyince aklına geliyor diye sitem ettim de. Öyle de dedi şuan sadece başlangıç aşamasındayiz çok takiliyorsun vsCanım sürecin en başından beri eşimle ayrıyız. Yani ayrıyız derken o başka bir şehirde yaşıyor iş sebebiyle, ben ise Antalya’da. Sürekli gidip geliyor yanıma ama mesela transferde yanımda olamayacak. Sürecin tamamı hakkında bilgi sahibi ama tam anlamıyla dahil değil. Günlerce göbekten iğne vurduk mesela, 2-3 kez görmüştür. Hep konuşuruz ve duygusal desteğini hiç esirgemez. Daha fazlasını bir erkekten bekleme, bu erkekler kadınlar gibi değil :) transferim sağ salim olsun, kalp atışını duyarsam inşallah, eşimin yanına taşınacağım