- 12 Mart 2019
- 14.809
- 34.203
- 598
Spekulum evetKızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spekulum evetKızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor mu
Evet haklısın baya bekledim üstelik transfer öncesi tuvalete girdiğim halde yine fazla diyip tekrar göndermişlerdiBende bir dahakine bir şişe içicem1 şişe içip bekliyorum zaten ha deyince almıyolar onlar alana kadar sıkışıyorum yeterli geliyo
Bidaha gerek kalmaz umarımEvet haklısın baya bekledim üstelik transfer öncesi tuvalete girdiğim halde yine fazla diyip tekrar göndermişlerdiBende bir dahakine bir şişe içicem
Yani lavman saçma olmuş gerçekten ben Acıbademde yaptırdım ama gece 12 den sonra hiç bir şey yemeyin sakız çignemeyin dediler sadece bende öyle yaptım hatta sezeryan öncesi bile lavman istemiyorlar siz sadece işlem öncesi bi lavaboya giderseniz iyi olur bu benim fikrim açıkçası yinede tercih sizin umarım herşey yolunda olurYa ben şu lavman olayına çok takıldım. Neden istediler acaba? Yapmadan mı gitsem diye düşünüyorum
Hoşgeldin canm gecmiş olsun ben iyim cok şükürKızlar hep opu hem arkasına histerokobi bana çok ağır geldi . Epey giremedim buraya . inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hoşgeldin nasılsın iyi misinKızlar hep opu hem arkasına histerokobi bana çok ağır geldi . Epey giremedim buraya . inşallah hepiniz iyisinizdir.
Malesef canım kaldı ne yazık ki haziranda tubbebek yaptık negatif oldu 2. deneme için 10 gün önce başladık bu seferde progesteron hormonu yüksek çıktı transfer iptal oldu. Bu gün adet oldum ama bu seferde ben karar veremiyorum pek hevesim başlayasim yok ama bi yandan da başlayım diyorum iyice kış bastırmadan şehir dışından git gel zor olucak.Bidaha gerek kalmaz umarım
Bencede canım iyice kış gelmeden hallet düştüğün yerden kalk bu ay olmaz bidahaki ay olur yeterki olsunMalesef canım kaldı ne yazık ki haziranda tubbebek yaptık negatif oldu 2. deneme için 10 gün önce başladık bu seferde progesteron hormonu yüksek çıktı transfer iptal oldu. Bu gün adet oldum ama bu seferde ben karar veremiyorum pek hevesim başlayasim yok ama bi yandan da başlayım diyorum iyice kış bastırmadan şehir dışından git gel zor olucak.
Bilmiyorum kafam karışık açıkçası. Bu zamana kadar doktorun tedavisini sorgulamadım vardır bi bildiği dedim.Yani lavman saçma olmuş gerçekten ben Acıbademde yaptırdım ama gece 12 den sonra hiç bir şey yemeyin sakız çignemeyin dediler sadece bende öyle yaptım hatta sezeryan öncesi bile lavman istemiyorlar siz sadece işlem öncesi bi lavaboya giderseniz iyi olur bu benim fikrim açıkçası yinede tercih sizin umarım herşey yolunda olur
Amin hepimizin ki olsun emeklerimiz boşa çıkmasin inşallahBencede canım iyice kış gelmeden hallet düştüğün yerden kalk bu ay olmaz bidahaki ay olur yeterki olsun
Ay bu habere çok sevindim senin adınaKızlar yatılı misafir gelecek demiştim ya o iptal oldu hava karlı diye gelmekten vazgeçtiler
Valla canım inan bana bu süreç beni hiç zorlamadı herşey çok güzel gitti Allahın izniyle bundan sonrası da iyi olacakuniq12 canım yarın senin için çok güzel geçsin hemen ol hemen bitiyor hiç bir şey anlamıyorsun bile ve opudan sonra ağrım sızım da olmadı biraz şişkinliğim oldu o kadar
Ben tedaviyi oldugum sirada esim yurtdisinda calisiyordu, o yuzden biraz ayri ayri takip ettik sureci. Yani genel surece vs hakimdi ama didik didik etmiyordu. Icinde bulundugumuz sartlara gore degisiyor olabilir bu durum mecburen Sizde caninizi sikmayin ilaclar belki ekstra hassasiyet vs yaratmis olabilir bunyenizde.Sizin esleriniz de çok rahat mıydı kızlar ya ben harıl harıl araştırma yapıyorum ve bugün ilaçlar artık beni zorlamaya başladı onun dünya umrunda değil
O halde yaninizda refakatci olmasi iyi olur. En azindan moral destegi icinDaha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum
..sonra 7-8 gun anca zor dayanip evde idrar testi yapicaksiniz, silik çizgiyi görünce bikac gun sonra kan verip onun sonucunu merak ediceksiniz, sonra iki günde bir katlamis mi diye endise ediceksiniz, sonra kese gununu bekliyceksiniz, ondan sonra kalp atışı... endişe ve bekleme hic bitmeyecek... :))Evet her sey cikiyor :) Kolye, yuzuk, kupe vs her sey. Bir de sizinle yine yazismistik kokulu parfumler, oje vs de istenmiyor kontaminasyon gerekcesiyle. Isterseniz odada birakirsiniz isterseniz esinize teslim edersiniz esyalarinizi. Merak etmeyin anesteziyle hemen uyucaksiniz sonra bir bakmissiniz odadasiniz hemsire size sesleniyor uyanin diye Belki hemsireler verir uyaninca ama yaninizda kucuk bir meyve suyu kek falan olursa onlari da agziniza atarsiniz Goz acip kapayincaya kadar gececek sonra embriyolar kacinci gune geldiler onu merak edeceksiniz
Evet evet birkaç gündür iyice hassaslastim duygusal anlamdaBen tedaviyi oldugum sirada esim yurtdisinda calisiyordu, o yuzden biraz ayri ayri takip ettik sureci. Yani genel surece vs hakimdi ama didik didik etmiyordu. Icinde bulundugumuz sartlara gore degisiyor olabilir bu durum mecburen Sizde caninizi sikmayin ilaclar belki ekstra hassasiyet vs yaratmis olabilir bunyenizde.
Tamam oyleyse esimi alayımO halde yaninizda refakatci olmasi iyi olur. En azindan moral destegi icin
Maşallah ne güzelValla canım inan bana bu süreç beni hiç zorlamadı herşey çok güzel gitti Allahın izniyle bundan sonrası da iyi olacak