• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet her sey cikiyor :) Kolye, yuzuk, kupe vs her sey. Bir de sizinle yine yazismistik kokulu parfumler, oje vs de istenmiyor kontaminasyon gerekcesiyle. Isterseniz odada birakirsiniz isterseniz esinize teslim edersiniz esyalarinizi. Merak etmeyin anesteziyle hemen uyucaksiniz sonra bir bakmissiniz odadasiniz hemsire size sesleniyor uyanin diye 💐 Belki hemsireler verir uyaninca ama yaninizda kucuk bir meyve suyu kek falan olursa onlari da agziniza atarsiniz 😊 Goz acip kapayincaya kadar gececek sonra embriyolar kacinci gune geldiler onu merak edeceksiniz 😇
Ay nedense ben bu anestezidende çok korkuyorum 😓

Siz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum

Siz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
Sizin esleriniz de çok rahat mıydı kızlar ya ben harıl harıl araştırma yapıyorum ve bugün ilaçlar artık beni zorlamaya başladı onun dünya umrunda değil

Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum
Çok rahat bir şey anestezi hiç korkmayın. İki kere polip ameliyatı oldum bir kerede rahimden işlem yapıldı bir de anestezili rahim filmi çekindim. Anestezi nerde ben oradayım artık.😅 Transferi de anestezili isteyeceğim inşallah 😂

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı: