- 2 Temmuz 2024
- 2.583
- 4.471
- 48
- 26
Ay valla bana çok korkutucu geliyor bazenHer şey çıkıyor canım makyaj olmuyor oje olmuyor normal ameliyata girer gibi düşün parfüm falan hiçbir şey yok duşunu alıp gidiyorsun. Korkma ben 4 kere oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla bana çok korkutucu geliyor bazenHer şey çıkıyor canım makyaj olmuyor oje olmuyor normal ameliyata girer gibi düşün parfüm falan hiçbir şey yok duşunu alıp gidiyorsun. Korkma ben 4 kere oldum
Ay nedense ben bu anestezidende çok korkuyorumEvet her sey cikiyor :) Kolye, yuzuk, kupe vs her sey. Bir de sizinle yine yazismistik kokulu parfumler, oje vs de istenmiyor kontaminasyon gerekcesiyle. Isterseniz odada birakirsiniz isterseniz esinize teslim edersiniz esyalarinizi. Merak etmeyin anesteziyle hemen uyucaksiniz sonra bir bakmissiniz odadasiniz hemsire size sesleniyor uyanin diye Belki hemsireler verir uyaninca ama yaninizda kucuk bir meyve suyu kek falan olursa onlari da agziniza atarsiniz Goz acip kapayincaya kadar gececek sonra embriyolar kacinci gune geldiler onu merak edeceksiniz
Herkesin kendi düşüncesi tabiki ama ben kendi adıma opu derim onda uyudum uyandım hersey bitmiş oluyorTransfer daha kolay diyorlar
Siz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.Peki yanımda birini götürmeme gerek varmı eşim izin almalı mı yoksa yalnız halledilir miyim
Evet önce onu takıyor sonra embiro transferi yapıyorKızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor mu
Evet ona benzer bir sey takiyorlar. Hem OPUda hem transferde.Kızlar çok afedersiniz transfer yapılırken şu muayenede takılan klipsli şey takılıyor mu
Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorumSiz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
Sizin esleriniz de çok rahat mıydı kızlar ya ben harıl harıl araştırma yapıyorum ve bugün ilaçlar artık beni zorlamaya başladı onun dünya umrunda değilSiz kendiniz de halledebilirsiniz ama anestezi sizi olumsuz yonde etkiliyorsa bir refakatci iyi olabilir araba vs kullanacaksaniz ya da uzun mesafe gidecekseniz.
İlk defa olucak heralde sizin bence yanınıza birini alın destek olur stres heyecan yaparsınız tek başına zor olur.Daha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum
Yalnız zor biri olsun çünkü uyanınca biraz sersem olabilirsin hazrlanmak zor olabilir herkesin bünyesi farklı. Doktor hemşire çağırabilirsin o yüzden biri olsun mutlakaPeki yanımda birini götürmeme gerek varmı eşim izin almalı mı yoksa yalnız halledilir miyim
Çok rahat bir şey anestezi hiç korkmayın. İki kere polip ameliyatı oldum bir kerede rahimden işlem yapıldı bir de anestezili rahim filmi çekindim. Anestezi nerde ben oradayım artık. Transferi de anestezili isteyeceğim inşallahDaha önce hiç anestezi almadım bilmiyorum. Ama daha önce küçük bir operasyon olmuştum sedasyon gibi hafif doz almıştim psikolojik olarak kötü oluyorum
28 Kasım transferBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer
Guzel haberlerinizi bekliyoruz2 aralıkta, pazartesi günü vercem inşAllah
Ben transfer anımı görmek istiyorum yaÇok rahat bir şey anestezi hiç korkmayın. İki kere polip ameliyatı oldum bir kerede rahimden işlem yapıldı bir de anestezili rahim filmi çekindim. Anestezi nerde ben oradayım artık. Transferi de anestezili isteyeceğim inşallah
Güzel haberler olsun inşallahHadi çok şükür gözün aydın
Benim hemşire de harika dedi
Ben on gün sonraya gideceğim canım muhtemelen sadece kese ve yolksac görünür benimki beşinci gün embriyosu olduğu için bana on gün sonra gel demiş olabilir
Ben transfer
Hiç öyle bir isteğim yok ben uyurken her şeyi yapabilirlerBen transfer anımı görmek istiyorum ya
Bence ekrana bakın çok güzel bir duygu oluyorBen transfer anımı görmek istiyorum ya
Amiiin inşallah ikimiz içindeGüzel haberler olsun inşallah
Yok yok rahat ol sadeceAy valla bana çok korkutucu geliyor bazen
1 şişe içip bekliyorum zaten ha deyince almıyolar onlar alana kadar sıkışıyorum yeterli geliyoNasıl? banada tüyo versene