- 21 Kasım 2024
- 8
- 1
- 1
- 21
Evet çok heyecanlıyım belirtisiz var mı peki benim bugün kasik ve bel ağrım oldu ama çok hafifBende sizinle aynı gün transfer oldum 11 ocak test tarihim
Sizin sonuc belli oldumuLütfen kan gününü bekleyin. Her şey güzel olacak.
Benimde dün hafif hafif oldu bu sabah uyandığımda karnım ağrıdı hafif şekilde sonra belim kasıldı bir anda 5 dk falan sürdü geçti :)))Evet çok heyecanlıyım belirtisiz var mı peki benim bugün kasik ve bel ağrım oldu ama çok hafif
Benım eşimin kız kardesınde vardı her ıkı yumurtalıkta Hıc elletmedi geç oldu ama 6. Senesınde kendılıgınden hamıle kaldı. Bilmiyorum sadece duyduğum çikolata kistine elletmemek gerekıyormus yumurtayı kötü etkılıyormus. Görümcem sureklı onları küçültmek için karışımlar ıcıyordu en son küçüldüklerinde hamıle kalmıştıAllah razı olsun olanda bir olmayanda bin hayır var diyorum .Sol yumurtada çikolata kisti var benim ameliyatla alacağım dedi açık ameliyat ile endişeliyim bu konuda bilgin varmı peki
Merhaba bende 31 inde transfer oldum test yaptınız mıMerhaba cnm benimde 31 Aralık transfer yapıldı bugün 5 günüm çok heyecanlıyım sizin tutu mu
Evet bugün saat 2 erken gebelik testi ve çok silik bir çizgi gördüm inşallah güzel haberlar alacaz hep beraberMerhaba bende 31 inde transfer oldum test yaptınız mı
Merhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım ve çok silik bir çizgi çıktıBenimde dün hafif hafif oldu bu sabah uyandığımda karnım ağrıdı hafif şekilde sonra belim kasıldı bir anda 5 dk falan sürdü geçti :)))
Sizin sonuc belli oldumu
Evet yaptım silik çizgi belirgindi hemen kan verdim kandada pozitif çıktıMerhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı
Kaçıncı gününüz transferin ve kaçıncı gün embriyosuMerhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı
Merhaba yaptınızmı test bende aynı gün oldum pozitif çıktı yarın sabah yeniden kan vereceğiz artış varmı diyeMerhaba bende 31 inde transfer oldum test yaptınız mı
Bugün 8 günüm taze transfer yapıldı iki embriyo transferi olduKaçıncı gününüz transferin ve kaçıncı gün embriyosu
HCG kaç çıktı benim cuma günü kan verilecekEvet yaptım silik çizgi belirgindi hemen kan verdim kandada pozitif çıktı
Allah saglikla tamamini erdirsin. Benimde pazrtesi kanda poztif cikti bosuna idarar testi ile.kendimi uzmusum:) yairn tekrar kan vericem artisa bakilacak. Allah bu yolda isteyen ugrasan herkese nasip etsinEvet şuanda pozitif. Artık kan testi yaptırmıyoruz 14 ünde kese kontrolünü bekliyorum kızlar. Dua edin
13.88 çıktı 6. Gün vermiştim kan yarın 8. Günüm sabah tekrar beta vereceğimHCG kaç çıktı benim cuma günü kan verilecek
Benim dondurulmuş transfer oldu 3. denememdi buBugün 8 günüm taze transfer yapıldı iki embriyo transferi oldu
Benimde ilk denemeBenim dondurulmuş transfer oldu 3. denememdi bu
Selam ilk 2 transferimde sizinle aynı durumu yaşadım maalesef pozitife dönmedi kanda ama tabi herkesin tedavi şekli bünyesi farklı idrara geç yansıyan kanda pozitif alan çok insan gördüm kan gününüzü bekleyin derimSelam kızlar, ben de 31 aralıkta ilk transferimi oldum 5. Gün embriyosu taze transferdi. 4. Gün ve 8. Gün bugün erken gebelik testi negatif çıktı bu şekilde olup kanda pozitif gören var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?