Aralık 2024 transfer olanlar

9. Gün 12 çıktı kan testim 2 gün sonra tekrar yapacağım bu kadar düşük çıkıp yükselen var mı aranızda

9. Gün 12 çıktı kan testim 2 gün sonra tekrar yapacağım bu kadar düşük çıkıp yükselen var mı aranızda
Böyle değer düşük çıkınca sağlıksız olabiliyor.
Benim de önceki denememde aynı böyle düşüktü, önce yükseldi 6 gün boyunca, sonra kanama başladı düşük yaptım.
Forumda yükselenleri okuyordum o zamanlar umarım sizinki öyle olur geç tutunmuştur

Evet ben de daha önce iki kimyasal geçirdim değer hep düştü bakalım inşallah bu sefer tutunur

Kızlar bende 11. Gün 12den 15 e yükseldi doktor gebelik var ama değer çok düşük dedi ptesi tekrar test istedi

AMİN inşallah cümlemizden evet çok ama çok zor ve yorucu bir süreç hem maddi hem manevi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Dün tekrar test istemişti doktorum bu sefer 19 çıktı kimyasal dedi doktor ilaçları bıraktım, adet sonrası kan pıhtılaşma testi yapılacak sonra tekrar devam edeceğiz
Hayırlı olanlar seninle olsun canım benimde başıma gelmişti 1.5 yıl önce rabbim inşaallah evladını en kısa sürede nasip eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…