- 21 Kasım 2024
- 11
- 2
- 1
- 21
Kan verdiniz mi artış var mı Beta daMerhaba yaptınızmı test bende aynı gün oldum pozitif çıktı yarın sabah yeniden kan vereceğiz artış varmı diye
Merhaba kan verdiniz mi tekrardan13.88 çıktı 6. Gün vermiştim kan yarın 8. Günüm sabah tekrar beta vereceğim
Böyle değer düşük çıkınca sağlıksız olabiliyor.9. Gün 12 çıktı kan testim 2 gün sonra tekrar yapacağım bu kadar düşük çıkıp yükselen var mı aranızda
Merhaba evet verdim 182 çıktıMerhaba kan verdiniz mi tekrardan
6. Gün 13.88 çıktı benim yükseldi 2 gün sonra 82 oldu9. Gün 12 çıktı kan testim 2 gün sonra tekrar yapacağım bu kadar düşük çıkıp yükselen var mı aranızda
Evet:)Kan verdiniz mi artış var mı Beta da
Benim tutmamış değerim 2 çıktıMerhaba evet verdim 182 çıktı
Yaaaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemem çok zor süreç bende ilk 2 denememde negatif olmuştu umudunu kaybetme ne olur yeniden denersin dualarım seninle rabbim sanada nasip eğlesinBenim tutmamış değerim 2 çıktı
Kimyasal gibi duruyorKızlar bende 11. Gün 12den 15 e yükseldidoktor gebelik var ama değer çok düşük dedi ptesi tekrar test istedi
AMİN inşallah cümlemizden evet çok ama çok zor ve yorucu bir süreç hem maddi hem manevi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemem çok zor süreç bende ilk 2 denememde negatif olmuştu umudunu kaybetme ne olur yeniden denersin dualarım seninle rabbim sanada nasip eğlesin
Test yaptınızmı ne durumdasınızKızlar bende 11. Gün 12den 15 e yükseldidoktor gebelik var ama değer çok düşük dedi ptesi tekrar test istedi
Dün tekrar test istemişti doktorum bu sefer 19 çıktı kimyasal dedi doktor ilaçları bıraktım, adet sonrası kan pıhtılaşma testi yapılacak sonra tekrar devam edeceğizTest yaptınızmı ne durumdasınız
Hayırlı olanlar seninle olsun canım benimde başıma gelmişti 1.5 yıl önce rabbim inşaallah evladını en kısa sürede nasip eder sanaDün tekrar test istemişti doktorum bu sefer 19 çıktı kimyasal dedi doktor ilaçları bıraktım, adet sonrası kan pıhtılaşma testi yapılacak sonra tekrar devam edeceğiz
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olanlar seninle olsun canım benimde başıma gelmişti 1.5 yıl önce rabbim inşaallah evladını en kısa sürede nasip eder sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?