• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlars
Sitres yapma , siters en etki eden şey kendini başka şeylerle meşkul et , 8-12 yani toplam 20 yumurta ve bence çok iyi , bende mesela 4_ 6 çok az , dr ta az dedi ama yapacak bişey yok sitres yapmamaya çalışıyorum , iyi düşünmeye çalışıyorum , inaşallah seneye kucağımızda olur

Ben ekimde opu oldum kırk yumurta toplandı 16 sağlamdan 5.güne 6 adet embriyo dondurdum 4aa kalite . 17 Aralık ta 2 embriyo transfer edildi 29 test günü hepimiz için hayırlısı olsun insallah

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar
Sakın kötü düşünme benden de 6 yumurta toplandı sigarayı hemen bırak çok etkiliyor beni köpek gibi içiyodum bırakamam diye ağlıyodum tedaviye başladığım gün ağzıma sürmedim bidaha hep kendime anne olmayı sigaradan daha çok istiyorum dedim en büyük tesellim bu oldu iyi haberlerlerini de bekliyorum mutlaka dua et bol bol

Sakın kötü düşünme benden de 6 yumurta toplandı sigarayı hemen bırak çok etkiliyor beni köpek gibi içiyodum bırakamam diye ağlıyodum tedaviye başladığım gün ağzıma sürmedim bidaha hep kendime anne olmayı sigaradan daha çok istiyorum dedim en büyük tesellim bu oldu iyi haberlerlerini de bekliyorum mutlaka dua et bol bol
Cok sagol canım su süreçte doktora iki kere gittim ondan da bişe anlamadım ben

Sitres yapma , siters en etki eden şey kendini başka şeylerle meşkul et , 8-12 yani toplam 20 yumurta ve bence çok iyi , bende mesela 4_ 6 çok az , dr ta az dedi ama yapacak bişey yok sitres yapmamaya çalışıyorum , iyi düşünmeye çalışıyorum , inaşallah seneye kucağımızda olur
Merhaba canım toplam 8-12 arası doktor burada yazılanlara bakıyorum iki günde bir doktora gitmişler ben sadece iki lere gttim

İnşallah canım🤲🏻🤲🏻 hiç ümidim yok bu gece sırt ve bel ağrısından uyuyamadım.Sol boşluğum çok ağrıdı anlam veremedim.Kısmet hersey😔😔Dikkat edin hepinizde
Merhaba. Aynı gün transfer olmusuz. Benim de 6ab embriyom. Korkma eğer tutunduysa çok küçük olduğu için kolay kolay etkilenmez. Öyle yada böyle nasip bazı şeylerde

Bugün benim transfer günü hariç 5.gunum. idrar tahlili yaptım çıkmadı dayanamadım kan verdim 10.89 çıktı dünde vermiştim. İlerleme görülüyor ama bilemiyorum

Bugün benim transfer günü hariç 5.gunum. idrar tahlili yaptım çıkmadı dayanamadım kan verdim 10.89 çıktı dünde vermiştim. İlerleme görülüyor ama bilemiyorum
Ben hiç baktırmıcam 12gün dolana kadar.İnşallah dahada yukselir o değer 🤲🏻🤲🏻 pozitifi görürsün hemen.Transfer sonrası nelere dikkat edıyosun.Sürekli yatmacamı?Yoksa normal hayata döndünmü?Ben genelde dinlenıyorum ama olan oldu en başta

kızlar cumartesi opu var bugün e2 değerim 1931 çıktı bu ne demek oluyor hiç bilmiyorum

e2 degeri, yumurtaların oluşumu ıle artıyor..
gayet güzel degerın
Hayır maalesef e2 değeri çok yüksek olması ohss riski taşıyor karına sıvı birikmesi olabiliyor bende 7800 lerde çıktı çok aşırı yüksekti transfer edilecek ana kadar kontrol edildi doktorum bu sebepten sana taze transfer yapmayabilirim demişti ohss olmamış çok şükür tabi transfer gerçekleşti

Hayır maalesef e2 değeri çok yüksek olması ohss riski taşıyor karına sıvı birikmesi olabiliyor bende 7800 lerde çıktı çok aşırı yüksekti transfer edilecek ana kadar kontrol edildi doktorum bu sebepten sana taze transfer yapmayabilirim demişti ohss olmamış çok şükür tabi transfer gerçekleşti
selam, 17 kasımda bende opu oldum..benım degerımde 3477 çıkmıştı .. 19 yumurta toplandı,
ohss da olmadım doktorumun sayesınde .. bende dondurulmus olacagım ..
7800 dedıgın deger zaten cok aşırı yuksek, ohss riski olabilirdi normal ..
ama arkadasın degerı senınkının yarısı bıle degıl daha dusuk ...
e2 degeri yumurta oluşumu ile alakalı..

senın dozların cok yuksek verılmıs sanırım ya da pcos mu var ?

Back