• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

kızlar cumartesi opu var bugün e2 değerim 1931 çıktı bu ne demek oluyor hiç bilmiyorum
Doktorunuza sorun özellikle benim sizinkinden çok çok daha yüksekti bende pcos var ondan kaynaklı aynı anda yumurtalarım büyüyordu çatlatma iğnesi sırasında çok fazla yumurta çatlama riski vardı benimki 7800 lerde çıkmıştı bu sebeple doktorum karnında sıvı birikebilir taze transfer yapmayabilirim demişti ama gerek kalmadı geçen hafta taze transfer oldum sıvı da birikmemiş gönlünüzü ferah tutun inşaAllah herşey yolunda gider ama özellikle doktorunuza sorun belki ona göre de bir ilaç verir

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?

selam, 17 kasımda bende opu oldum..benım degerımde 3477 çıkmıştı .. 19 yumurta toplandı,
ohss da olmadım doktorumun sayesınde .. bende dondurulmus olacagım ..
7800 dedıgın deger zaten cok aşırı yuksek, ohss riski olabilirdi normal ..
ama arkadasın degerı senınkının yarısı bıle degıl daha dusuk ...
e2 degeri yumurta oluşumu ile alakalı..
Evet sizinle sanırım daha önce konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam :)

Doktorunuza sorun özellikle benim sizinkinden çok çok daha yüksekti bende pcos var ondan kaynaklı aynı anda yumurtalarım büyüyordu çatlatma iğnesi sırasında çok fazla yumurta çatlama riski vardı benimki 7800 lerde çıkmıştı bu sebeple doktorum karnında sıvı birikebilir taze transfer yapmayabilirim demişti ama gerek kalmadı geçen hafta taze transfer oldum sıvı da birikmemiş gönlünüzü ferah tutun inşaAllah herşey yolunda gider ama özellikle doktorunuza sorun belki ona göre de bir ilaç verir
doktorum hala mesajımı görmedi canım insallah cevap verir

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Merhaba bende de herhangi bir yan etki olmadı ama salgın var dikkat edin kendinize gonalf merioferti yumurta büyütme evresinde kullandım duphastonu da halen kullanıyorum

sen var ya hızır gibi yetişiyorsun cevapların ile çok teşekkür ederim canım yüksek görünce korktum açıkcası
rıca edeırm canımm,
gordukce yazıyorum..
benım degerım 3477 dı, doktorum ohss olmayayım dıye ıkı hap verdı cok sukur olmadım.
ınsallah senınde cok guzel geçer saglıklı embrıyoların olur

rıca edeırm canımm,
gordukce yazıyorum..
benım degerım 3477 dı, doktorum ohss olmayayım dıye ıkı hap verdı cok sukur olmadım.
ınsallah senınde cok guzel geçer saglıklı embrıyoların olur
bu değerle kaç tane dolu çıkar ki acaba senin cok yumurtan olmuştur o zaman

Benim doktorum 8-15 arası dedi bugün gecen sefer 8-12 demişti merak ettiğim bu e2 yumurtanın dolu olup olmadıgınımı gösteriyor
O aralıklarda toplanır ,
Dolu olup olmadığını göstermiyor sadece yumurta arttıkça e2 artıyor ..
Toplandıktan ve spermle buluşunca kalite ve doluluk belli oluyor

Bende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi bana
Merhabalar taze transfer mi oldunuz sonucunuz nasıl oldu banada bıraktılar taze mi dondurulmuş mu diye ama çok kararsızım

Merhabalar taze transfer mi oldunuz sonucunuz nasıl oldu banada bıraktılar taze mi dondurulmuş mu diye ama çok kararsızım

İlk denemem tazeydi negatif sonuçlandı suan dondurulmuş iki regl dinlendim yumurtalarımız anca iyileşiyor içimiz anca yeniliyor kendini o yüzden bana kalırsa kesinlikle dondurulmuş üzerine çok araştırdım dondurulmuş embriyo yüzdesi daha yüksek hersey gönlünce olsun insallah

Back