Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde ilerler süreç:) betahcg kaç sizin? Kese ne zaman görünüyor acaba? Bir de taze transfer miydi sizinBende 1 aralık transfer oldum hamileyim hayırlı olsun size de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım
- Konu Sahibi luppali
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek transferi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2022
- 78
- 265
- 13
- 33
İlk beta 11. Gün 386Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde ilerler süreç:) betahcg kaç sizin? Kese ne zaman görünüyor acaba? Bir de taze transfer miydi sizin
13. Gün 918 çıkti
İlk negatif olmuştu oda dondurulmustu bu da dondurulmuş hafif lekem geliyor inşallah sağlıklı ilerler
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın , ilk tüp bebekte mi tuttu ? Nerde yaptırdınız hangi drBende 1 aralık transfer oldum hamileyim hayırlı olsun size de
- 13 Aralık 2022
- 78
- 265
- 13
- 33
İkinci tuttu bende pko var, Ankara'da Seyit temel Ceyhan doktorum, gen art klinikle çalışıyor inan tavsiye ederim. İlki tutması çünkü benim hatamdi, istirat etmedim. Kısmet diyelim ikinci tuttuİnşallah sağlıkla kucağına alırsın , ilk tüp bebekte mi tuttu ? Nerde yaptırdınız hangi dr
- 13 Aralık 2022
- 78
- 265
- 13
- 33
Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde ilerler süreç:) betahcg kaç sizin? Kese ne zaman görünüyor acaba? Bir de taze transfer miydi sizi
Canım bir arastirmaya göre dondurulmuş daha iyi oluyormuş rahim daha uygun ortamda hazirlaniyormus benim de dondurulmuş oldutaze transfer mi güzel yoksa dondurulmuş mu ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba arkadaslar :) ben bugün ignelere basladim, ganol ve meriofert, 4 yildir olmuyor, erkek faktörlü(esimin sperm sayisi düsük), bana amh yüksek diye bir sonraki ay transfer yapriz büyük ihtimal dedi doktorum, ne olacak ne hissedeyim, baya kafam karisik tuhaf hisler, ilk ignemi beceremedim bir doz bosa da gitti allahimmmm bu süreci hepimize kolaylastirsin, hepimize, isteyen herkes nasip olsun inşaAllah
Ben 13 arlik 2 embriyo transferi yaptirdim 6. Günüm heyecanla bekliyorum bu ikinci transferim ilki olumsuz olmustuKızlar merhaba transfer aşamasında birbirimize yardımcı olalım ne durumdasınız
- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 23
- 42
Bende ilk 2 tedavimde yumurta takibi yaptırmıştım ve negatif görmüştüm sonra doktorumu değiştirdim Yasemin Hoca yı uzun süredir takip ediyordum gittiğimde benden ilk hsg testi istedi çektirdim bende de myom polip belirsiz birşey vardı bu şekilde bana hamile kalamazsın demişti bende histereskopi ameliyatı oldum eğer sizin de histereskopi şeklinde olacaksa doktorunuza da güveniyorsanız hiç korkmayın çok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alınKızlar doğru yer mi bilmiyorum ama ben de daha dün başladım tedaviye. 2 buçuk senedir istedik olmadı hem de bir sorun yokken.3 aydır da çikolata kisti ve miyom yüzünden ağrılı günler geceler çekiyorum. Gittiğim her doktor ameliyat kesin yoksa olmaz dedi ayrıca sağlığını tehlikeye atıyor dedi. Adetin ikinci günü ilk ilacı içip ilk iğneyi vurulduk Allah ın izniyle benim durumum şöyle yumurtalar büyütüldükten sonra toplanacak dondurulacak ameliyat olacağım, ameliyattan 2 ay sonra da transfer yapılacak. Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Ama o iğneler çok önemli dr söyleyin eğer yapmadıysanızMerhaba arkadaslar :) ben bugün ignelere basladim, ganol ve meriofert, 4 yildir olmuyor, erkek faktörlü(esimin sperm sayisi düsük), bana amh yüksek diye bir sonraki ay transfer yapriz büyük ihtimal dedi doktorum, ne olacak ne hissedeyim, baya kafam karisik tuhaf hisler, ilk ignemi beceremedim bir doz bosa da gitti allahimmmm bu süreci hepimize kolaylastirsin, hepimize, isteyen herkes nasip olsun inşaAllah
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
İnşallah tutmuştur bu sefer , ilk seferde kaç tane transfer ettiniz ?Ben 13 arlik 2 embriyo transferi yaptirdim 6. Günüm heyecanla bekliyorum bu ikinci transferim ilki olumsuz olmustu
İlk transferim 5. Gun ebriyosuydu tek transfer yapıldı..İnşallah tutmuştur bu sefer , ilk seferde kaç tane transfer ettiniz ?
- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşallah benimki büyük ihtimalle açık ameliyat olacak kistin yırtılıp içindeki sıvının karın boşluğuna dolma ihtimali varmış. Hsg çektrdim geçen sene ama o zaman kistim yoktu bir anda çıktı ve büyüdü miyom da kist de 5 cm. Eşimin kuzeni de ameliyatı oldu bu doktorda rahmini alacaklardı çoğunluk öyle dedi çünkü her iki yumurtasında da kistler artık tümör boyutuna ulaşmıştı bugün haber aldık durumu çok iyiymiş şükür ki almamış doktor. Perşembe kontrolüm var yumurtalar büyümüş mü diye bakacaklar dualarınızı bekliyorumBende ilk 2 tedavimde yumurta takibi yaptırmıştım ve negatif görmüştüm sonra doktorumu değiştirdim Yasemin Hoca yı uzun süredir takip ediyordum gittiğimde benden ilk hsg testi istedi çektirdim bende de myom polip belirsiz birşey vardı bu şekilde bana hamile kalamazsın demişti bende histereskopi ameliyatı oldum eğer sizin de histereskopi şeklinde olacaksa doktorunuza da güveniyorsanız hiç korkmayın çok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alın
Evet biliyorum dozunda sorun yok, normal şekilde aldım tekrar, en kötü bir kutu daha almam gerkecek onun dışında bir sorun yokAma o iğneler çok önemli dr söyleyin eğer yapmadıysanız
Hiiç belli olmaz aen umudunu yitirme belki de sımsıkı tutunacakMerhaba bende cuma oldum transfer.Fakat bir talihsizlik yaşayıp düştüm bugün ve kullandığım ilaçta yan etki yaptı.Hiç ümidim yok bu yüzden.2.denemem.Dilerim Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Herkes pozitifi görsün inşallah
- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar
- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 23
- 42
İnşallah canım hiç ümidim yok bu gece sırt ve bel ağrısından uyuyamadım.Sol boşluğum çok ağrıdı anlam veremedim.Kısmet herseyDikkat edin hepinizdeHiiç belli olmaz aen umudunu yitirme belki de sımsıkı tutunacak
Kötüyü çağırmayın inşaAllah hepsi iyi kaliteli olur 8 12 yumurta iyi yine benden 4 toplanıp 3 yumurtayla işlem yapılmış 1 i orta 1 i kötü kalite embriyom oluşmuş kötü olan çöp oldu orta kalite transfer edildi bekliyorum herşey Allah’ın elinde..stresli ve zor süreç kendinize biraz dikkat etmelisiniz ama hiç olumsuz düşünerek başlamayınmerhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar