Bende ilk gun sebebiyle heralde biraz agrım oldu galiba işlem sırasında kullandıkları aletten kaynaklı olabilirBende 12 aralıkta oldum. Kasık ağrınız varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım
- Konu Sahibi luppali
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek transferi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güzel haberler almamız dileğiyle canımBende 11 Aralık'ta transfer oldum 20sinde kan tahlili vereceğim
Söyle söyleyeyim hareket halindeyken genelde sol kasığımda rahatsız eden bisi var tam olarak ağrı diyemem ağrı olursada progestana yoruyorum açıkçasıBende 12 aralıkta oldum. Kasık ağrınız varmı
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin3 aralık transfer
5. Gün embriyosu 4aa dondurulmuş embriyo
13 aralık hcg 262 isteyen herkese nasip olsun
Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yüklselir
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Aynı bizim gibisinizİnşallah olumlu sonuç alırsınız inşallah biz 3 yıllık evliyiz 28 yaşındayım 1.5 yıldır istiyoruz siz ?
Benim 5. Gün transfer olacak adeti de sayarsak 18. Güne denk geliyor taze transfer olacağımMerhabalar , Ben bu gün adetimin ikinci günü ve tedaviye başladım , ne zaman transfer olur bi fikirim yok tahminen 29 ,30 olacaktır , burda transfer yapan varmı ? Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar genelde
Ben opudan çıktıktan sonra kahve içmeye gittim o kadar rahattım ama bi miktar ağrılar oldu ama regl ağrısı gibi hayattan koparan bi ağrı asla değildiBu süreci nasjl geciriyorsunuz evde dinleniyormusunuz yoksa normal hayatınıza döndünz mü
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Bende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi banaBenim 5. Gün transfer olacak adeti de sayarsak 18. Güne denk geliyor taze transfer olacağım
Merhaba ben dün opu oldum 37 toplanmış
Eşimde tese ameliyatı oldu onunda 30 toplama olmuş bugun aradim embriyo takibi icin 10 tanesi dollenmis yarina bölünmesini bekleyecegiz bolunmesi onemli dedi ne demek istiyor yani canli hucre var mi ilk denememiz bilgi verebilirmisiniz
Ve benim siddetli baş ağrım var
Eşimde tese ameliyatı oldu onunda 30 toplama olmuş bugun aradim embriyo takibi icin 10 tanesi dollenmis yarina bölünmesini bekleyecegiz bolunmesi onemli dedi ne demek istiyor yani canli hucre var mi ilk denememiz bilgi verebilirmisiniz
- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Yani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlarMerhaba ben dün opu oldum 37 toplanmış
Yani bölünerse embriyo olusacak demiYani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlar
Yarini iple çekiyorum Rabbim isteyen herkese kolaylikla nasip etsinYani bölünerse embriyo olusacak demi
Ben opudan çıktıktan sonra kahve içmeye gittim o kadar rahattım ama bi miktar ağrılar oldu ama regl ağrısı gibiBu süreci nasjl geciriyorsunuz evde dinleniyormusunuz yoksa normal hayatınıza döndünz mü
progestan baktı sadece ama ilaç ve iğneler kullanıyorum benBende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi bana
İnşallah sizin durumlar nasıl?İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
12. Tekrar verdim kan 625e yükselmiş herkese nasip olsun
Darısı keseyi görmekte
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bize de nasib olur haberini vermek :) nasıl beslendin bu süreçte transferden sonra neler yaptınİnşallah sizin durumlar nasıl?
12. Tekrar verdim kan 625e yükselmiş herkese nasip olsun
Darısı keseyi görmekte
Bendende hiçbir test istenmedi bende anlamadımBende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi bana
Hangi merkezde yaptırıyorsunuz neredeBendende hiçbir test istenmedi bende anlamadım