• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Bu süreci nasjl geciriyorsunuz evde dinleniyormusunuz yoksa normal hayatınıza döndünz mü

Merhabalar , Ben bu gün adetimin ikinci günü ve tedaviye başladım , ne zaman transfer olur bi fikirim yok tahminen 29 ,30 olacaktır , burda transfer yapan varmı ? Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar genelde

Merhabalar , Ben bu gün adetimin ikinci günü ve tedaviye başladım , ne zaman transfer olur bi fikirim yok tahminen 29 ,30 olacaktır , burda transfer yapan varmı ? Adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar genelde
Benim 5. Gün transfer olacak adeti de sayarsak 18. Güne denk geliyor taze transfer olacağım

Bu süreci nasjl geciriyorsunuz evde dinleniyormusunuz yoksa normal hayatınıza döndünz mü
Ben opudan çıktıktan sonra kahve içmeye gittim o kadar rahattım ama bi miktar ağrılar oldu ama regl ağrısı gibi hayattan koparan bi ağrı asla değildi

Benim 5. Gün transfer olacak adeti de sayarsak 18. Güne denk geliyor taze transfer olacağım
Bende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi bana

Merhaba ben dün opu oldum 37 toplanmış
Eşimde tese ameliyatı oldu onunda 30 toplama olmuş bugun aradim embriyo takibi icin 10 tanesi dollenmis yarina bölünmesini bekleyecegiz bolunmesi onemli dedi ne demek istiyor yani canli hucre var mi ilk denememiz bilgi verebilirmisiniz
Ve benim siddetli baş ağrım var

Merhaba ben dün opu oldum 37 toplanmış
Eşimde tese ameliyatı oldu onunda 30 toplama olmuş bugun aradim embriyo takibi icin 10 tanesi dollenmis yarina bölünmesini bekleyecegiz bolunmesi onemli dedi ne demek istiyor yani canli hucre var mi ilk denememiz bilgi verebilirmisiniz
Ve benim siddetli baş ağrım var
Yani bazen oluşmaya biliyor döllendikten sonra onu söylemek istiyor , dölleniyor ama döllenen yumurta embriyo ve transfer haline gelmek için sürekli kendi içinde bölünmeye başlar

Ben opudan çıktıktan sonra kahve içmeye gittim o kadar rahattım ama bi miktar ağrılar oldu ama regl ağrısı gibi
Bende heralde taze transfer olacak , sizden progestron ve e2 istediler mi ? Benden istemediler , dr yardımcısından sordum siz e2 testi yerine muayene oldunuz dedi bana
progestan baktı sadece ama ilaç ve iğneler kullanıyorum ben

Back