Zaten normalde de hamilelik ilk kanda belli olur idrara sonra geçer en az 14 gün beklememiz gerekiyor iğneden sonra.Gecikirse de bir gün bile kan vermemiz gerek bu idrar testleri insanı yanıltabilir o yüzden.13 veya 14 gün cıkan sonuç önemli
Silik cıkmamıs ya hiç çizgi yok şimdi baktım yanlış görmüşüm 5. 6 gün hep silikti ama bugun silik yok kötü bişeymi
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyorum güzel haberler alırsın inşallahYapmıycam canm test yarın kan verecem zaten
İnşallah canm ya bu günde lekelenmem var bakalımAy hadi hayırlı haberlerini bekliyorum güzel haberler alırsın inşallah
İnşallah yerleşmedirİnşallah canm ya bu günde lekelenmem var bakalım
Bence de stres yapma canım bende de pkos var bu benim 2. İğnem 11. Günüm iğneden sonra Şuan bekliyorum pkos dan dolayı yumurtam büyümüyordu stres yapıyordum ilaçlar bile etki etmiyordu büyümüyordu şimdi oluşuna bıraktım 3 aydır yumurtam sağlıkla büyüyorMerhaba arkadaşlar ben de 5 gün letu ve sabah 11.30 iğne oldum. İlk denemem ama ümitli değilim çünkü doktorlar hep bana olur stres yapma bişeyin yok dedi dedi durdu şimdi de hafif pko var gibi diyorlar. Hiç sanmıyorum ama beklemedeyim
Rengi ne canmİnşallah canm ya bu günde lekelenmem var bakalım
Canım pkos gebe kalmaya kesinlikle engel değil. Pkosta çatlamayan yumurtalar zaten kullanmış olduğun ilaç ile olgunlaşıp iğne ile çatlıyor.Merhaba arkadaşlar ben de 5 gün letu ve sabah 11.30 iğne oldum. İlk denemem ama ümitli değilim çünkü doktorlar hep bana olur stres yapma bişeyin yok dedi dedi durdu şimdi de hafif pko var gibi diyorlar. Hiç sanmıyorum ama beklemedeyim
Kahverengiydi şimdi pembeye döndüRengi ne canm
Benim de sabah bacağıma ağrı girdi dedim başlıyor sonra akşamüstü hafif kırmızıya dönük geldi yine kesildiKahverengiydi şimdi pembeye döndü
Benim ayın 11 inde oldu kahverengi akıntı bi kaç saat sürdü bide bu gün sabahtan beri başladı öğlene kadar kahverengi sonra pembeye döndü şimdi geri kahverengi o kadar stres oldum ki bu gün yaBenim de sabah bacağıma ağrı girdi dedim başlıyor sonra akşamüstü hafif kırmızıya dönük geldi yine kesildi
Yanıltıcı olurKızlar 9.gün kan vermek için erken mi var mı veren 9.günde
İLacın etkisi yeni gitmiş canm 13 veya 14 gün cıkan sonuç önemli iyi düşünArkadaşlar iğne vurulalı 5. Günümde değerim 12 ydi kan değerlerim bugun 10. Gün 1.20 olmuş çok düşmüş çıkarmı değerler tekrardan biraz imkansızmılütfen yardımcı olurmusunuz
Kahverengiydi şimdi pembeye döndü
Kaçıncı günde oldu lekenlenmeniz hanımlarBenim de sabah bacağıma ağrı girdi dedim başlıyor sonra akşamüstü hafif kırmızıya dönük geldi yine kesildi
1.20 olunca ümitsiz oldum biraz cok dusmus cunku inşallah olur bilmiyorum sonradan yükselirmi adetime daha 1 bucuk hafta varİ
İLacın etkisi yeni gitmiş canm 13 veya 14 gün cıkan sonuç önemli iyi düşün
Benim 14 te oldu sarımsydı bugün de kırmızı kahve karışıkKaçıncı günde oldu lekenlenmeniz hanımlar
Aynen ya tam baslicak dyorum kesilyo strese sokuyo insanı. Adetime de 3.4 gün var normaldeBenim ayın 11 inde oldu kahverengi akıntı bi kaç saat sürdü bide bu gün sabahtan beri başladı öğlene kadar kahverengi sonra pembeye döndü şimdi geri kahverengi o kadar stres oldum ki bu gün ya
Kaçıncı günde oldu lekenlenmeniz hanımlar