- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Ay inşallah çok istiyorum yaş gidiyor ailenin ilk torunu olcak inşallahHamiş haberlerini veririz insallah
Kac yasindasiniz ayyy hadi insallahAy inşallah çok istiyorum yaş gidiyor ailenin ilk torunu olcak inşallah
28e doğru yol aldımKac yasindasiniz ayyy hadi insallah
Benim geçen ay her türlü belirtim vardı ama yumurtam döllenmedi. Bu ay sadece kasık ağrım var ve şişkinlik. Akıntı bile olmadı doğru dürüst. Sulu akıntı oldu bir gün sürdü. İnşallah sağlıklı bir şekilde çatlayıp döllenmiştir yumurtalarımAma kasiklarimda hafif ağri oluyordu göğüs hassasiyeti, sizde hiç belirti olmadimi? Bence dollenmede bir sorun var ve yumurta kalitesi olmadiği için mi..
Bir sorununuz yoksa erken bence ya bari en az iki ay böyle klomen iğne falan deneseniz
Bi sorunumuz yok bu aralar kaynana sebepli stresliyim. Gittigim doktor iyi de asistan giriyo hep farkli farkliBazen stres etkiliyor bazende sebepsiz infertilite oluyor canim ama aşilama için erken yumurta takibi yaptir baska doktora geç
Akinti bende sadece peceteye az gelir, yani olması mi gerek? Inşallah tutmuştur. Sizin klomenle dimi ben letu kullandım başka kullanan var mi letuyu?Benim geçen ay her türlü belirtim vardı ama yumurtam döllenmedi. Bu ay sadece kasık ağrım var ve şişkinlik. Akıntı bile olmadı doğru dürüst. Sulu akıntı oldu bir gün sürdü. İnşallah sağlıklı bir şekilde çatlayıp döllenmiştir yumurtalarım
Aşılama doğal şartlarla buluşamayan yumurta ve sperme en uygun ortamı hazırlayıp buluşturmak oluyor. Zaten aşılama olacak olursa yumurta geliştirmek rahmi hazırlamak için ilaç verir muhakkak doktorunuzBu asilama nasil oluyo acaba , benim hormonlarim iyi esimin spermi iyi bugün hsg cektirdim oda iyi cikti. Progesteron a bakip asilama yapariz dediler. Ama direkt asilama gerekir mi hap filan yazmadilar hic klomen femara vs ya
Peki benim bugün 9. gün olmasına rağmen dayanamayıp gidip kan vermem.. neyse artık10.gunden önce cikmiyor kuzum
Bende bilmiyorum ki canım şart mı değil mi… Femara benimAkinti bende sadece peceteye az gelir, yani olması mi gerek? Inşallah tutmuştur. Sizin klomenle dimi ben letu kullandım başka kullanan var mi letuyu?
Fotoğrafı var mı canımKızlar bugün 12. Günüm Sabah erken gebelik testi yaptım yine çok belirsiz zor görünen silik çıktı artık net birşey görememekten sıkıldım kan vereceğim öğleden sonra
Kuzum inşallah öyle olur ama olsaydı birazcık net olurdu sanki çünkü çok zor görünüyor paranoyak oldum kaç gündür test yapıyorum bazen tamamen negatife dönmüş oluyor sonra bir kaç saat sonra pat çizgi beliriyor çok kafam karıştı o zaman yarın yaptırayım kanFotoğrafı var mı canımsilik çıktıysa güzel birşey benim hiç çıkmamıştı çünkü umudunu yitirme sakın pozitife dönsün13. Ten sonra ğozitife dönüyor zaten kan vereceksen yarın 13. Gün de ver
Bu arada markete geldim eve geçince birazdan atayım foto canımKuzum inşallah öyle olur ama olsaydı birazcık net olurdu sanki çünkü çok zor görünüyor paranoyak oldum kaç gündür test yapıyorum bazen tamamen negatife dönmüş oluyor sonra bir kaç saat sonra pat çizgi beliriyor çok kafam karıştı o zaman yarın yaptırayım kan
Tamam canım.şey için dedim benim 9. Gün tamamen negatife dönmüştü hiç çizgide yoktu o yüzden bekliyorum umarım güzel sonuçlanırBu arada markete geldim eve geçince birazdan atayım foto canım
Aminnnnn İNŞALLAH rabbim bu forumda olup olmayan herkese en kısa zamanda rabbim nasip etsinnnnnn
Negatif değilki bu ben çizgi görüyorum sadece daha cok yeni o yüzden silik yarın sabah dahada koyu olurAşılamanın 14.ünü.malesef negatif ama yarında kan testi yapicam mecbur.Umarim sizler olumlu sonuç alırsınız
Gerçekten mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onuda hayali çizgi ile gördüm ama burda çizgi göremiyorum ben.Cok hafif var gibi de yada ben öyle gördüm diye düşünüyorum.Yarin kan vereceğim inş vardirNegatif değilki bu ben çizgi görüyorum sadece daha cok yeni o yüzden silik yarın sabah dahada koyu olur
Var canm ben gayet rahat gördüm valla . Bende yarın kan verecem inşallah güzel haberler alırız hepimizGerçekten mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım onuda hayali çizgi ile gördüm ama burda çizgi göremiyorum ben.Cok hafif var gibi de yada ben öyle gördüm diye düşünüyorum.Yarin kan vereceğim inş vardir
Canim testinin resmini atsana yorumlayalimKızlar bugün 12. Günüm Sabah erken gebelik testi yaptım yine çok belirsiz zor görünen silik çıktı artık net birşey görememekten sıkıldım kan vereceğim öğleden sonra