Yaaaa twstin fotoğrafı var mı? Dün yaptığın test mi pozitfe döndü canım?BBenim 13 Aralık'ta yaptığım test pozitif olmuş kuruma cizgisi diye düşünüyorum ama adette olmadım . Bi düşünce de 8 Aralık'ta ypamıştım ondan niye kuruma çizgisi cıkamadıda 13 Aralık'ta yaptıgımda cıktı . Yarın sabah kan tahlili verecem canm dua et ya
13 ünde yaptığım pozitif oldu dünkü test bozuktu içi kaymıştı evde değilim canm şu an o yüzden atamıyom resmYaaaa twstin fotoğrafı var mı? Dün yaptığın test mi pozitfe döndü canım?
Tamam canım.şey için dedim benim 9. Gün tamamen negatife dönmüştü hiç çizgide yoktu o yüzden bekliyorum umarım güzel sonuçlanır
Benimde eşim aldı demin getirdi dünküyle neredeyse aynı bir gram bile koyulaşmamış bende ümidi kestim gibi oldum artık hayırlısı bebi
Amin canım inşallah. İlk denemem daha. Sabırla bekleyecegiz inşallahCanım hormon filan aldık bence öyle geleceği tutmuştur. Bu arada herşeyin hayırlısı kuzum lik denemenmiydi benim doktorum tedavi öncesi benimle peşin peşin konuştu bu en az 3-4 aylık bir süreç dedi sabırlı olacağız dedi her geçen ayın şansın artar dedi Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
Ay hafi inşallah eve giderken birdaha al yenile testini ay olmuştur inşallah dualarım seninle bugün başka bir yerde saha pozitif haberi aldım mutluluktan ağladım umarım seninde öyledir13 ünde yaptığım pozitif oldu dünkü test bozuktu içi kaymıştı evde değilim canm şu an o yüzden atamıyom resm
Yavrum iğne etkisi kalmışmıdır acaba belki de çok az kaldı onu yakalıyor test yarın direk kan vereceğim kuzumOyyy hadi inşallah koyulaşır 12.Günün çünkü olmasa hiç çizgi çıkmazdı birde erkenle değil kaset testle dene birdaha dualarım seninle
Pek sanmam aşkım çünkü 10. Gün falan senin daha çok silikti.hele benim 10. Gün hiç çizgi yoktu sende devam eden bi çizgi varYavrum iğne etkisi kalmışmıdır acaba belki de çok az kaldı onu yakalıyor test yarın direk kan vereceğim kuzum
Merhaba canım 10. Gün silik çıkması iyi birşey umarım çizgin devam eder kop koyuya doğru ilerlerArkadaslar bugun iğneyi vurulalı 10. Günüm silik çıktı bu iyi bişeymi yardımcı olurmusunuz
Silik cıkmamıs ya hiç çizgi yok şimdi baktım yanlış görmüşüm 5. 6 gün hep silikti ama bugun silik yok kötü bişeymiMerhaba canım 10. Gün silik çıkması iyi birşey umarım çizgin devam eder kop koyuya doğru ilerlermutlaka haber ver
Yapmıycam canm test yarın kan verecem zatenAy hafi inşallah eve giderken birdaha al yenile testini ay olmuştur inşallah dualarım seninle bugün başka bir yerde saha pozitif haberi aldım mutluluktan ağladım umarım seninde öyledir
13 veya 14 gün cıkan sonuç önemliSilik cıkmamıs ya hiç çizgi yok şimdi baktım yanlış görmüşüm 5. 6 gün hep silikti ama bugun silik yok kötü bişeymi
Negatif olabilir canım 13. Gün tekrarla o zaman testini umarım pozitife dönerSilik cıkmamıs ya hiç çizgi yok şimdi baktım yanlış görmüşüm 5. 6 gün hep silikti ama bugun silik yok kötü bişeymi