- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
Aynen ya tam baslicak dyorum kesilyo strese sokuyo insanı. Adetime de 3.4 gün var normal
İnşallah gebelikle sonuçlanırBenim 14 te oldu sarımsydı bugün de kırmızı kahve karışık
İnşallah sizde de gebelikle sonuçlarBenşm bu gün iğnenin 16 günü bu gün oldu öncede 12 Aralık'ta olmuştu
Yarın kan vercen miBenim günüm geçti normalde 14 ü sabah olmam lazmdı
İnşallah bu defa tutmuştur canm 13.gune kadar sabretİnşallah gebelikle sonuçlanırbenimde bugün 11. Günüm testte silik çift çıktı 2. İğnem benimde ilk iğnemde 9.10. Gün testte tek çizgiyi görmüştüm bu sefer hala çift devam edince işte istemez ümitlendim ilk iğnemde 8-9 günden sonra sancım filan kalmamıştı 2 gündür kasıklarım ağrıyor aşırı halsizim ve göğüslerim çok hassas kaşınıyor sürekli bu arada pkos var ondan dolayı biraz korkuyorum
Benimde ikinci iğnem ve 11. Gün bugün kasıkladımda çok sancı yok ara ara kendini hissettiriyor sadece ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum çook acıyo göğüslerimde de genel olarak ağrı var ama akıntım yok denecek kadar az sende nasıl acabaİnşallah gebelikle sonuçlanırbenimde bugün 11. Günüm testte silik çift çıktı 2. İğnem benimde ilk iğnemde 9.10. Gün testte tek çizgiyi görmüştüm bu sefer hala çift devam edince işte istemez ümitlendim ilk iğnemde 8-9 günden sonra sancım filan kalmamıştı 2 gündür kasıklarım ağrıyor aşırı halsizim ve göğüslerim çok hassas kaşınıyor sürekli bu arada pkos var ondan dolayı biraz korkuyorum
Regl oldumYarın kan vercen mi
Bende de aynı şekilde canım sancı birden bastırıyor göğüslerimde dediğin gibi hassas hemde uç kısımları kaşınıyor ama benim beyaz bi akıntım var alt taraftaBenimde ikinci iğnem ve 11. Gün bugün kasıkladımda çok sancı yok ara ara kendini hissettiriyor sadece ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum çook acıyo göğüslerimde de genel olarak ağrı var ama akıntım yok denecek kadar az sende nasıl acaba
İnşallah canım benimİnşallah bu defa tutmuştur canm 13.gune kadar sabret
Test yaptınız mı siz?Benimde ikinci iğnem ve 11. Gün bugün kasıkladımda çok sancı yok ara ara kendini hissettiriyor sadece ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum çook acıyo göğüslerimde de genel olarak ağrı var ama akıntım yok denecek kadar az sende nasıl acaba
Valla bende kesin gözüyle bakıyordum ama herkes olumsuz dönüş yapıyor benim de şimdiden misinBende kan verdim ama Sabah da yine test yapayım dedim yok ya çizgi mizgi yok olsa daha net çıkardı.ilk aşılama hüsran bence.Adet de olacak gibiyim.oturup zır zır ağlamak istiyorum
erken gebelik testi mi yaptınız 9 ve 10.günlerde?İnşallah gebelikle sonuçlanırbenimde bugün 11. Günüm testte silik çift çıktı 2. İğnem benimde ilk iğnemde 9.10. Gün testte tek çizgiyi görmüştüm bu sefer hala çift devam edince işte istemez ümitlendim ilk iğnemde 8-9 günden sonra sancım filan kalmamıştı 2 gündür kasıklarım ağrıyor aşırı halsizim ve göğüslerim çok hassas kaşınıyor sürekli bu arada pkos var ondan dolayı biraz korkuyorum
Maalesef ben deRegl oldum
Üzülmeyin yeni ay yeni ümitler umarım bu ay sağlıkla istediğiniz haberleri alırsınız üzülmeyin desem yine üzüleceksiniz ama ümidinizi kaybetmeyin asla doğru zaman da rabbim nasip edecek içinizi ferah tutunMesajı da yazdıktan sonra adet de oldum şimdi. Aşılamanin 2.haftasiydi. Hayırlısı artık. Yeni ay yeni ümitler...
Hakkımızda hayırlısı canm kullanacak mısın tekrar klomen filanMaalesef ben de
Benim <0.100 çıktıBende az önce 2,17 gibi bir değerle negatifi öğrendim hayırlısı olsun haftaya kontrole gideceğim umudumuzu kaybetmeyelim