- 31 Mart 2022
- 437
- 119
- 53
Bilmiyorum ki inşallah güzel haberler alırsınız dualarım sizinleGeçti de hamile kaldığımda bende 11. Gün öğrenmiştim bir anda 2 günde yükselir mi ki umudum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki inşallah güzel haberler alırsınız dualarım sizinleGeçti de hamile kaldığımda bende 11. Gün öğrenmiştim bir anda 2 günde yükselir mi ki umudum yok
Benim 7. Olcak 6 düşüğüm varBilmiyorum ki inşallah güzel haberler alırsınız dualarım sizinleikinci gebelik mi olucak sizin
Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer güzel haberler alırsınızBenim 7. Olcak 6 düşüğüm var
Sizin sorununuz ne peki ben pcos hastasıyım yumurtalıklarım büyümüyor maalesefBenim 7. Olcak 6 düşüğüm var
Pcos var bende deSizin sorununuz ne peki ben pcos hastasıyım yumurtalıklarım büyümüyor maalesef
Rahim filmi çektirdiniz mi hiçBenim 7. Olcak 6 düşüğüm var
Evet 5 kere tüp bebek yaptık zatenRahim filmi çektirdiniz mi hiç
Mrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz
Bende ayin 7 sinde vuruldum hicbir belirtim yoktu taa 8. Güne kadar akşamları adet ağrısı ve ara ara beyaz akintim oldu 4 senedir olmadı maalesef esimde ileri hareketlilik biraz skntiliymiş olmayacak diye bi şey yok dedi doktor hsg çekildim 3. Ayim hicbir sıkıntım yok buda olmasa aşılama denemeye kararliyim bakalım nasipten öte yol yok bugun iğneyle b8rlikte 13. Günüm kaşık ağrısı ve 2 gün suren mide bulantısı ve midem agridi bilmiyorum ya iğneden ya da başka bi şey hic bilmiyorum bekleyecm 17 .gün adet günüm olacak bu arada 18mm tek yumurta letu ile oldu.ovitrelle vuruldum ama yumurta kontrolüne çağırmadi bu kafami bullandiriyor of çok zor yasa Rabbim en güzelini 3n sagliklisini nasip etsin tüm isteyenlere ve banaMrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz nedr
İnşallah olmuştur ☺ bende 9 unda oldum iğne 2 gün var adetime ama hastalancam sanırım belirtilerim o yöndeBende ayin 7 sinde vuruldum hicbir belirtim yoktu taa 8. Güne kadar akşamları adet ağrısı ve ara ara beyaz akintim oldu 4 senedir olmadı maalesef esimde ileri hareketlilik biraz skntiliymiş olmayacak diye bi şey yok dedi doktor hsg çekildim 3. Ayim hicbir sıkıntım yok buda olmasa aşılama denemeye kararliyim bakalım nasipten öte yol yok bugun iğneyle b8rlikte 13. Günüm kaşık ağrısı ve 2 gün suren mide bulantısı ve midem agridi bilmiyorum ya iğneden ya da başka bi şey hic bilmiyorum bekleyecm 17 .gün adet günüm olacak bu arada 18mm tek yumurta letu ile oldu.ovitrelle vuruldum ama yumurta kontrolüne çağırmadi bu kafami bullandiriyor of çok zor yasa Rabbim en güzelini 3n sagliklisini nasip etsin tüm isteyenlere ve bana![]()
Merhaba durumunuz nedir acebaİnşallah olmuştur ☺ bende 9 unda oldum iğne 2 gün var adetime ama hastalancam sanırım belirtilerim o yönde![]()
Merhaba n’aptınız. Test yaptınız mıEvet 5 kere tüp bebek yaptık zaten
Hala adet olmadım iğnenin etkisi sanırım bugün 11. gün. 2 3 gün daha bekliycem olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ama pek ihtimal vermiyorum muhtemelen adet olcamMerhaba durumunuz nedir aceba
Bende de hiç belirti yok. Normalde de adet belirtisi yaşamıyorum düzensiz. Bende olucam galiba tutmadı sanki bu ayHala adet olmadım iğnenin etkisi sanırım bugün 11. gün. 2 3 gün daha bekliycem olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ama pek ihtimal vermiyorum muhtemelen adet olcam
Ben de 7 nisanda çatlatma iğnesi yaptım. 8inde çatladı diye düşünüyorum. İğneden sonra 12.günümde kan verdim negatif gördüm maalesef. Doktorum adet gecikmemi beklememi söyledi şimdi onu bekliyorum geçtiğimiz ay 25inde olmuştum. Ama tutmadı galiba benim ilk denememdi. Nasip değilmiş. Bir sonraki ay olur inşallah.Bende ayin 7 sinde vuruldum hicbir belirtim yoktu taa 8. Güne kadar akşamları adet ağrısı ve ara ara beyaz akintim oldu 4 senedir olmadı maalesef esimde ileri hareketlilik biraz skntiliymiş olmayacak diye bi şey yok dedi doktor hsg çekildim 3. Ayim hicbir sıkıntım yok buda olmasa aşılama denemeye kararliyim bakalım nasipten öte yol yok bugun iğneyle b8rlikte 13. Günüm kaşık ağrısı ve 2 gün suren mide bulantısı ve midem agridi bilmiyorum ya iğneden ya da başka bi şey hic bilmiyorum bekleyecm 17 .gün adet günüm olacak bu arada 18mm tek yumurta letu ile oldu.ovitrelle vuruldum ama yumurta kontrolüne çağırmadi bu kafami bullandiriyor of çok zor yasa Rabbim en güzelini 3n sagliklisini nasip etsin tüm isteyenlere ve bana![]()
Bende de hiç belirti yok. Normalde de adet belirtisi yaşamıyorum düzensiz. Bende olucam galiba tutmadı sanki bu ay![]()
Sanırım biraz dinlenmek iyi gelir zor bir süreç maalesef. Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz acaba iğneyi yaptığınız gün yapmış mıydınızBen regl oldum malesef bıktım artık her ay aynı hayal kırıklığı. Doktora da gitmicem artık çok yıprandım![]()
Doktor iğneyi yaptıktan 24 saat sonra değerlendir demişti o yüzden 1 gün beklemiştim ondan sonra da 2 gün sonra oldu eşim o ara iş yüzünden eve geç gelmişti ondan öyle oldu ama ondan öncekilerde de gerçi değişen bişey olmuyor ki 2 günde bir de olsa her gün de olsa sonuç yine aynı hayal kırıklığı malesefSanırım biraz dinlenmek iyi gelir zor bir süreç maalesef. Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz acaba iğneyi yaptığınız gün yapmış mıydınız