Çatlatma iğnesi olanlar gelin süreci birlikte takip edelim

Mrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz

Mrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz nedr
Bende ayin 7 sinde vuruldum hicbir belirtim yoktu taa 8. Güne kadar akşamları adet ağrısı ve ara ara beyaz akintim oldu 4 senedir olmadı maalesef esimde ileri hareketlilik biraz skntiliymiş olmayacak diye bi şey yok dedi doktor hsg çekildim 3. Ayim hicbir sıkıntım yok buda olmasa aşılama denemeye kararliyim bakalım nasipten öte yol yok bugun iğneyle b8rlikte 13. Günüm kaşık ağrısı ve 2 gün suren mide bulantısı ve midem agridi bilmiyorum ya iğneden ya da başka bi şey hic bilmiyorum bekleyecm 17 .gün adet günüm olacak bu arada 18mm tek yumurta letu ile oldu.ovitrelle vuruldum ama yumurta kontrolüne çağırmadi bu kafami bullandiriyor of çok zor yasa Rabbim en güzelini 3n sagliklisini nasip etsin tüm isteyenlere ve bana😘😘😘😘🤗

Bende ayin 7 sinde vuruldum hicbir belirtim yoktu taa 8. Güne kadar akşamları adet ağrısı ve ara ara beyaz akintim oldu 4 senedir olmadı maalesef esimde ileri hareketlilik biraz skntiliymiş olmayacak diye bi şey yok dedi doktor hsg çekildim 3. Ayim hicbir sıkıntım yok buda olmasa aşılama denemeye kararliyim bakalım nasipten öte yol yok bugun iğneyle b8rlikte 13. Günüm kaşık ağrısı ve 2 gün suren mide bulantısı ve midem agridi bilmiyorum ya iğneden ya da başka bi şey hic bilmiyorum bekleyecm 17 .gün adet günüm olacak bu arada 18mm tek yumurta letu ile oldu.ovitrelle vuruldum ama yumurta kontrolüne çağırmadi bu kafami bullandiriyor of çok zor yasa Rabbim en güzelini 3n sagliklisini nasip etsin tüm isteyenlere ve bana😘😘😘😘🤗
İnşallah olmuştur ☺ bende 9 unda oldum iğne 2 gün var adetime ama hastalancam sanırım belirtilerim o yönde 😞

Beklemek çok zor gerçekten umarım çok yakin zamanda burada ümit arayan herkesin kucağı dolu gönlü ferah ve anneler klubu üyesi olarak buluşuruz🤗😘 üzülmeyin Rabbim büyük benimde olursa ilk olacak kimseye derdini aćamamak çok zor çok 😔

Hala adet olmadım iğnenin etkisi sanırım bugün 11. gün. 2 3 gün daha bekliycem olmazsa kan vermeyi düşünüyorum ama pek ihtimal vermiyorum muhtemelen adet olcam
Bende de hiç belirti yok. Normalde de adet belirtisi yaşamıyorum düzensiz. Bende olucam galiba tutmadı sanki bu ay :(

Ben de 7 nisanda çatlatma iğnesi yaptım. 8inde çatladı diye düşünüyorum. İğneden sonra 12.günümde kan verdim negatif gördüm maalesef. Doktorum adet gecikmemi beklememi söyledi şimdi onu bekliyorum geçtiğimiz ay 25inde olmuştum. Ama tutmadı galiba benim ilk denememdi. Nasip değilmiş. Bir sonraki ay olur inşallah.

Bende yarın gidiyorum, 6 ay önce Histerpskopi oldum gebelik oluşmazsa gel demişti olmuyor malesef, ama muayene yüzünden de şimdiden strese girdim ☹️☹️☹️

Ben regl oldum malesef bıktım artık her ay aynı hayal kırıklığı. Doktora da gitmicem artık çok yıprandım 😞
Sanırım biraz dinlenmek iyi gelir zor bir süreç maalesef. Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz acaba iğneyi yaptığınız gün yapmış mıydınız

Sanırım biraz dinlenmek iyi gelir zor bir süreç maalesef. Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz acaba iğneyi yaptığınız gün yapmış mıydınız
Doktor iğneyi yaptıktan 24 saat sonra değerlendir demişti o yüzden 1 gün beklemiştim ondan sonra da 2 gün sonra oldu eşim o ara iş yüzünden eve geç gelmişti ondan öyle oldu ama ondan öncekilerde de gerçi değişen bişey olmuyor ki 2 günde bir de olsa her gün de olsa sonuç yine aynı hayal kırıklığı malesef

Back
X