- 15 Kasım 2022
- 154
- 41
- 27
2 tane kizim var cok şükür 3. Icin cabaliyoruzYa çocuğunuz var yani
Ayy maşallah ben daha hiç hamile kalmadım umarım bu tedavi olumlu olur benim için2 tane kizim var cok şükür 3. Icin cabaliyoruz
Umarim canimm ne kadar zamandir istiyorsunAyy maşallah ben daha hiç hamile kalmadım umarım bu tedavi olumlu olur benim için
Aynen 275 TL verdim bugün yarın alırsan 375 olcak dedi eczacıMaddi manevi çok yiprandim bu ay umarim bosa cikmaz igneler cok pahali devlet karsilamiyor
Bir yılı geçtik ama her bu kadar cabalamadim yani son aylarda daha çok üstüne düştümUmarim canimm ne kadar zamandir istiyorsun
2 kutu gonalf igne kullandim 2.600 tl catlama ignesiyle beraber 3 bini bulduAynen 275 TL verdim bugün yarın alırsan 375 olcak dedi eczacıbilginize
Bir sorununuz yoksa erken bence ya bari en az iki ay böyle klomen iğne falan denesenizKizlar bana yardim eder misiniz. Benim hormon testlerim iyi cikti bi progesterona bakilacak bugun hsg cektirdim oda iyi esimin spermleri de iyi 1 buçuk yıllik evliyim 25 yasindayim hic gebelik olmadi. Doktor asilama yapariz dedi ama erken degil mi hic ilac filan kullanmadim ben
Bazen stres etkiliyor bazende sebepsiz infertilite oluyor canim ama aşilama için erken yumurta takibi yaptir baska doktora geçKizlar bana yardim eder misiniz. Benim hormon testlerim iyi cikti bi progesterona bakilacak bugun hsg cektirdim oda iyi esimin spermleri de iyi 1 buçuk yıllik evliyim 25 yasindayim hic gebelik olmadi. Doktor asilama yapariz dedi ama erken degil mi hic ilac filan kullanmadim ben
O nasıl bir iğne ki yumurta geliştirmek için mi2 kutu gonalf igne kullandim 2.600 tl catlama ignesiyle beraber 3 bini buldu
Evet klomen gibi ama uyarı yapmiyor direk hormon veriyor insülin ignesi gibi hergun kendin göbekten yapiyorsunO nasıl bir iğne ki yumurta geliştirmek için mi
Yumurtanın kac mm diO nasıl bir iğne ki yumurta geliştirmek için mi
Anladım inşallah yüzümüz gülsün bu ayEvet klomen gibi ama uyarı yapmiyor direk hormon veriyor insülin ignesi gibi hergun kendin göbekten yapiyorsun
İki yumurtan var dedi biri 18 kusur biri 20 küsurYumurtanın kac mm di
İnsallahh benim ilk ve 2 gun hiç kasik agrim olmadi ama bugun hissettim surekliAnladım inşallah yüzümüz gülsün bu ay
Iliski aralığını nasil belirledi ben pazar gunu yaptim iğneyi sabah pazartesi sali carsamba persembe dediİki yumurtan var dedi biri 18 kusur biri 20 küsur
Bu akşam 7 de vuruldum cuma sabah 7 de değerlendirin dedi sonrası gün aşırı olcakIliski aralığını nasil belirledi ben pazar gunu yaptim iğneyi sabah pazartesi sali carsamba persembe dedi
Bu akşam 7 de vuruldum cuma sabah 7 de değerlendirin dedi sonrası gün aşırı olcak