ben bu tip testten anlamıyorum çizgiyi göremiyorum yada ir kaç tane çizgi gibi görüyor gözlerimKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Amin kuzum sagolqsin hayirlisi artikben bu tip testten anlamıyorum çizgiyi göremiyorum yada ir kaç tane çizgi gibi görüyor gözlerimkafam yandı bu testlerden. Ama umarım vardır canım gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Şimdi randevu aldım 12:30 gibi doktora yazdıracağım testi 2 saatte çıkıyo inşallah güzel sonuç çıkar çok heyecanlıyımahhh ne güzel bir görüntü ama kalbimi duamı bıraktımmmkuzum minişin ben burdayım diyor kızlar haklı canım imkanın varsa bugün git kan ver
Ne zaman çıkıyormuş sonucun bizim burda sağlık ocağında aldıklarında 2 gün sonra çıkıyor çünküBenim hastanemde uzak. Ben saglık ocagımda yaptım testi.
Bizim bu silik çizgilerle başımız belada inşallah bebiştir canım hayırlısı olsunKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Canım bende dün 11:00 da oldum doktor banada bugün 22:00 da deneyin dedi niye öyle farklı saatler veriyorlar acabaCanım 28 kasım 16:00 da iğne oldum 29 kasım ve 30 kasımı değerlendirdik 29 kasım özellikle saat 22:00 gibi olsun demişti doktor kusura bakma açıkca yazdım ama :)
Canım hamilemiyiz bilmiyorum ama silik çizgilerimiz var ben de bu güne kadar hiç bir gebeliğimde lekelenme olmadı. Zaten herkeste olan bişey değil. Tek belirti buymuş gibi düşünmeyin.hamile kalan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan var mı içinizde ?
14.günü yumurtladıgınızdan eminseniz 21.günü gidebilirsiniz ama 14.günü yumurtlamadıysanız sizi yanıltır.Kizlaaarr günaydın sağlık ocakları progesteron bakar mi döngünün kaçıncı günü gitmek gerekir yumurtlamayi takip etmiyorum 21. Gün diye duydum a doğru mudur
Canım geçmiş olsun bunu tüp bebek tedavisini uygulayacak doktor ile görüştün mü belki ilaçlı vs tedavini tamamlayıp yumurta toplayıp sperm ile embriyo oluşumundan sonra hazır hissedene kadar embriyoları bekletebiliyorlar pek çok kişi yıllarca da bekletiyor. Yani annenle ilgili birşey olursa hangi aşamada ne yaşayabilirsin onu Allah bilir. Sen tedavine odaklanıp doktorunla görüşebilirsin.Arkadaşlar merhaba,
Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.
Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;
Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.
Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...
Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.
Ayy var galiba bi kan mı versenKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Kan testine gidebilirsiniz bence.Eki Görüntüle 2962231 Eki Görüntüle 2962233 Günaydın kızlar yine ben dayanamayıp sabah 6 da hatta gece 3 de iki ayrı test yaptım bat 4 Aralık be normal kaset test böyle çıkıyor bugün erken gebelik testi alıp yarın sabah da onu yapayım diyorum yani kan testi de yapmak istiyorum ama bilemedim. Bu arada benim göğüslerim de bişey yok ama karnımda hareket ettikçe batma oluyo sabahları midem yanıyor bişey yedikten sonra da bulanıyor anam kimsenin almadığı kokuları alıyorum ağzım da metalik tat var geceleri uykumdan sürekli uyanıyorum sanırsın 6 aylık hamileyim. İçi sarı gibi olan gece 3 te yaptığım test üstteki sabah 6 da yaptığım test.
Devlette sıra bulamadım canım, diğer ay regl olunca ara yeniden dediler ama anestezisiz olduğu için de korkuyorum açıkçası.Aleykum selam canım
Hgs devlette al bence ben devlette oldum evet bazılarımız acidigini söylüyor ama herkes bir değil.ee dersen ki ben ihtimllerle hareket edemem özele git. Hgs çektirmeden aşılama yollarını düşünme çektir sonuca göre doktorunuzla görüşün. Biliyorsun indirimli aşılama için 3 yil evlilik şartı var. Hgs sonrası almak ıstersen aşılama birkere özelde dene 1 yıl daha bekleyecek değilim dersen. Ilaclar kısmına gelince bir femara ile iğneler zaten aynı olamaz geliştirme için fakat hamile kalmak kolay diye birşey yok etkisi fazla geliştirmede lakin şans çok yukselmiyor ,birde şu var hiçbişey imkansız değil ol derse olur yani .kesin emin konuşmamak lazım hangi ihtimali denersek olmayacak demek ne kadar yanlışsa olacak demek de yanlış sen gittiğin yoldan vazgeçme birgün nasipse evlâdın seni doğru zamanda bulacaktır.
Benim de 11 aralık ne zaman yapacaksanız sizden bir gün sonra yapayım ben dekızlar benimde bat 10 aralık ne zaman kan vermeliyim doktorum adet olmaz isen 17 aralıkta gel dedi.Bende o an 10 aralıkta test yapayım mı dedim olur dedikeşke daha önce deseydim aslında 10 aralığa kadar beklerim hatta 12 aralık sabahı yaparım diyordum ama burdaki silik çizgileri gebelik haberlrini duyunca inanılmaz mutlu oldum belki galiba birazda heyecan yaptım
kendimde belirti arıyorum canım kasık ağrısından başka bişey yok oda yumurtlamadan sonra 10 gün falan ağrıdı şimdi günde 1 2 defa ancak . akıntı da yokCanım hamilemiyiz bilmiyorum ama silik çizgilerimiz var ben de bu güne kadar hiç bir gebeliğimde lekelenme olmadı. Zaten herkeste olan bişey değil. Tek belirti buymuş gibi düşünmeyin.
1-2 gün sonra tekrarlayın yine böyleyse kan verirsiniz inşallah güzel haberlerini alırızKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Ayy hic sorma canim insallah bebisytr kan verdin mi sen naptinBizim bu silik çizgilerle başımız belada inşallah bebiştir canım hayırlısı olsun
Sen geldin aklıma seninde ikinci çizgi çıkmıştı canim o yüzden çok güvenenedim biraz beklicem ☺ testi söktüm seni örnek aldım hahahhaAyy var galiba bi kan mı versen
Aynen ya oyle yada boyle ogrenicez acele etmeye gerek yok hayirlisi olsun canimyumurtlamadan 17 gün geçince yapın diyorlar diye bekliyorum canım . negatifi görmek istemiyorum . test siparişim gelse ertesi sabah yapıcam hemen
Insallah son kirmizilari goruruzteşekkür ederim dönüş için ozaman ben de aralık ın sonları diyebilirim
30 aralık gözüküyor inşallah gözükmez birdaha :))
amin canım tez zamanda hayırlısyla bizde artık pozitifi görelimAynen ya oyle yada boyle ogrenicez acele etmeye gerek yok hayirlisi olsun canim