Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tahlili verdim. Ebe daha bes fün var cıkmayabilir dedi. Adetin geçsin bes on gün öyle yapsaydın dedi. 10 gün kala cıkıyomus dedım. Olmadı yine gelirim iki gün sonra dedım.
Canım ben az önce doktoruma yazdım test fotoğraflarını attım bat 4 aralıksa bugün kan testinde gebelik oluşmuşsa çıkar dedi. Ama hastanem uzak oraya gitmek yerine belki buralarda bi laboratuvar da mı yaptırsam bilemedim.

Insallah canim günde 2 kullanıyorum ben doktor hızlı sonuç versin dedi ilk defa başına böyle bişey geliyor valla bakalim herseyde var bi hayır

ahhh ne güzel bir görüntü ama kalbimi duamı bıraktımmm kuzum minişin ben burdayım diyor kızlar haklı canım imkanın varsa bugün git kan ver

kızlar benimde bat 10 aralık ne zaman kan vermeliyim doktorum adet olmaz isen 17 aralıkta gel dedi.Bende o an 10 aralıkta test yapayım mı dedim olur dedi keşke daha önce deseydim aslında 10 aralığa kadar beklerim hatta 12 aralık sabahı yaparım diyordum ama burdaki silik çizgileri gebelik haberlrini duyunca inanılmaz mutlu oldum belki galiba birazda heyecan yaptım

Kimyasal gebeligi ne zman gecirdin .. regl gecikmesi yapabiliyormus devam etmiyorsa akinti bi test yap

Kizlaaarr günaydın sağlık ocakları progesteron bakar mi döngünün kaçıncı günü gitmek gerekir yumurtlamayi takip etmiyorum 21. Gün diye duydum a doğru mudur

Kızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep

Eklentiler

• 20211201_095222.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20211201_095204.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 70
Cok yeni daha gordum bende 2 gun sonra tekrarla kaset testle insallah gonlune gore olur hersey

Canım gebelik var görünüyor. İstersen yarın git bi tahlil ver. Benimde dün z6 gün vaddı bata aynı marka testle silik cıkmıstı bugün kan verdim

bende gördüm canım 3-güne tekrarla istersen

Canım gebelik var görünüyor. İstersen yarın git bi tahlil ver. Benimde dün z6 gün vaddı bata aynı marka testle silik cıkmıstı bugün kan verdim
Hayirli güzel haberlerle dön canim benim biraz daha beklemek istiyorum sonra kaset test yaparim zaten kan verip de negatifi görürsem çok üzülürüm

Selam kızlar genetik testleri verdim bugün. Doktorum sonuçlar çıkana kadar gebe kalmasan daha iyi dedi ama zaten hemen olduğu yok. Boş bırakmayalım rahmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…