- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Canım ben az önce doktoruma yazdım test fotoğraflarını attım bat 4 aralıksa bugün kan testinde gebelik oluşmuşsa çıkar dedi. Ama hastanem uzak oraya gitmek yerine belki buralarda bi laboratuvar da mı yaptırsam bilemedim.Kızlar tahlili verdim. Ebe daha bes fün var cıkmayabilir dedi. Adetin geçsin bes on gün öyle yapsaydın dedi. 10 gün kala cıkıyomus dedım. Olmadı yine gelirim iki gün sonra dedım.
Insallah canim günde 2 kullanıyorum ben doktor hızlı sonuç versin dedi ilk defa başına böyle bişey geliyor valla bakalim herseyde var bi hayırİnş faydasını görürsün.. Östrojen ve progesteron varmış. Yani kullandığın sürece regl görmeyeceksin. Kırmızı olanlar bitince progesteron sıfırlanacak ve regl olacaksın. İnş olur ya ..
Benim hastanemde uzak. Ben saglık ocagımda yaptım testi.Canım ben az önce doktoruma yazdım test fotoğraflarını attım bat 4 aralıksa bugün kan testinde gebelik oluşmuşsa çıkar dedi. Ama hastanem uzak oraya gitmek yerine belki buralarda bi laboratuvar da mı yaptırsam bilemedim.
ahhh ne güzel bir görüntü ama kalbimi duamı bıraktımmmEki Görüntüle 2962231 Eki Görüntüle 2962233 Günaydın kızlar yine ben dayanamayıp sabah 6 da hatta gece 3 de iki ayrı test yaptım bat 4 Aralık be normal kaset test böyle çıkıyor bugün erken gebelik testi alıp yarın sabah da onu yapayım diyorum yani kan testi de yapmak istiyorum ama bilemedim. Bu arada benim göğüslerim de bişey yok ama karnımda hareket ettikçe batma oluyo sabahları midem yanıyor bişey yedikten sonra da bulanıyor anam kimsenin almadığı kokuları alıyorum ağzım da metalik tat var geceleri uykumdan sürekli uyanıyorum sanırsın 6 aylık hamileyim. İçi sarı gibi olan gece 3 te yaptığım test üstteki sabah 6 da yaptığım test.
Pozitif gorup sonra kanama baslayinca ustune bide kimyasal gebelik denince malesdf korkuyo insan bende yapmaya korkuyorum zaten erken hic ama hic yapmam gecerse yaparim tabiKorkuların varsa neden test yapmadın bu zamana kadar
Kimyasal gebeligi ne zman gecirdin .. regl gecikmesi yapabiliyormus devam etmiyorsa akinti bi test yapKızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Cok yeni daha gordum bende 2 gun sonra tekrarla kaset testle insallah gonlune gore olur herseyKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Canım gebelik var görünüyor. İstersen yarın git bi tahlil ver. Benimde dün z6 gün vaddı bata aynı marka testle silik cıkmıstı bugün kan verdimKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
bende gördüm canım 3-güne tekrarla istersenKızlar Günaydın bat a 6 gün var erken gebelik yaptım biraz önce silik bir çizgi belirdi ilk 5 dakika da ama tabi yalancı çizgi mi gerçek mi orasını bilemiyorum sevindirik oldum ama en iyisi günümü beklemek test markamız prodoctor emin olamadım varsa da çok mu yeni acep
Yapmayin su erken testleri yahu benide istahlandirmayin 7 gunum var dhaaCanım gebelik var görünüyor. İstersen yarın git bi tahlil ver. Benimde dün z6 gün vaddı bata aynı marka testle silik cıkmıstı bugün kan verdim
Hayirli güzel haberlerle dön canim benim biraz daha beklemek istiyorum sonra kaset test yaparim zaten kan verip de negatifi görürsem çok üzülürümCanım gebelik var görünüyor. İstersen yarın git bi tahlil ver. Benimde dün z6 gün vaddı bata aynı marka testle silik cıkmıstı bugün kan verdim
Evet canim var ise de çok yeni sanırım bi heyecanlandım ama emin olamıyor insanCok yeni daha gordum bende 2 gun sonra tekrarla kaset testle insallah gonlune gore olur hersey
Sende yap yarınYapmayin su erken testleri yahu benide istahlandirmayin 7 gunum var dhaa
Anliyorum erken test yapmanin stresi oluyo buda insallah seninledir cok sevindim canimEvet canim var ise de çok yeni sanırım bi heyecanlandım ama emin olamıyor insan
Yok asla yapmam gecen aydan agzim yandi kuzu hic bi belirtimde yok zaten reglmi bekler otururumSende yap yarınsıra sende