- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Allah razı olsun ovülasyon testim sürekli pozitif çıkıyodu çok hafif bel sırt ağrım ara ara ağızda metalik tat sürekli açlık hissi ve göğüs ucu sızlaması dolgunluk böyle şeylerdiCanımmm hayırlı olsunbelirtilerin nelerdi
Yaaa gözün aydın canım nasıl sevindim darısı bizlere insalalhhhHamileyimmmm
Allah razı olsun Rabbim bekleyen herkese hayirli müjdeler versinnnna
ayyy hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun
Amiiinnn dualarm sizlerleeeYaaa gözün aydın canım nasıl sevindim darısı bizlere insalalhhh
dur kız erkenden yelkenleri indirme.. geç döllenme de olabilir umut her zaman vardır hayırlısı olsun umarım yanılıyorsundurBen bu ay da hamile değilimerken gebelik testi yaptım 6 sında adet olcam negatif cıktı
Yok kalmado umudum kesin olcak bu ay diyordumdur kız erkenden yelkenleri indirme.. geç döllenme de olabilir umut her zaman vardır hayırlısı olsun umarım yanılıyorsundur
Belkide doktora gittigimiz gün coktan tüpe gidip döllenen bi yumurta vardı göremedi? Olabilir mi acaba valla yarın olsa da bi daha test yapsam catlıcam meraktanYok artık
Bu doktorlar bazen çok ördek yemin ederim =)
Vay anasını diyorum =)
Demek ki o bir sürüüü yumurtLardan bi anda coşan oldu kuzu=)
Hayırlı olsunnn rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileyimmmm
Ya sen hala test yapmadın mı tokat geliyo bak yürü eczaneye cabuk yaa ben bile yaptım artıkÜşeniyorum eczaneye gitmeye
Hayırlı olsuuuun canım dedik sana hamilesindir diye dogru kan vermeye şimdi hadiHamileyimmmm
Amin darısı buradaki herkeseeHayırlı olsunnn rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yoldayîm gidiyorum inşallah betam düzenli yükselir darısı size inşallahhHayırlı olsuuuun canım dedik sana hamilesindir diye dogru kan vermeye şimdi hadi
Bencede bu olasılık daha yüksek kuzu =)Belkide doktora gittigimiz gün coktan tüpe gidip döllenen bi yumurta vardı göremedi? Olabilir mi acaba valla yarın olsa da bi daha test yapsam catlıcam meraktan
Aksama bile pik olabilir hattaKızlar bu da benimki sanki yarın pik olacakmış gibii...ne tesadüf ki eşim yok
Eki Görüntüle 2961018 Eki Görüntüle 2961019
şansıma tüküreyim ne zaman geleceği belli değil şehir dışında.. ikna etmeliyimAksama bile pik olabilir hatta
Yarın olmasa bile bu aksam varsa eşin değerlendiriver kuzu =)
Oo =) o zamann dansss deseneşansıma tüküreyim ne zaman geleceği belli değil şehir dışında.. ikna etmeliyim