Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok heyecanlandım inşallah hamilesindir

kuzum tüylenme pcos ya banada her rutin kontrolde bekarken bakıyorlardı inatla beta hcg
Bende pcos yok kuzum ya kaç doktora gittim hiçbiri demedi hsg bile çekildim
Her ay 1 yumurtam oluşur çok büyür çatlar gider
Klomenle bile 1 yumurtama ek 3 tane küçük oluştu
Tüylenme için testesteron bakmıştı o da normal çıkmıştı bilemedim valla
Ben göbekteki tüylerin koyulaşması için gitmiştim sebep bulamadık

ahahahah benim vücut kıl seviyor de geç

Bence letu ile bi süre daha denemeye devam et en azindan 3 4 ay dene demekki sanada yaramış ondan sonra aşılama düşünürsünüz yine de sen bilirsin tabi

Kızlar iğnenin 24 cu 36 ci ve 48 saati ilişki oldu yani iğne ve sonrasindaki akşamlar aynı satte oldu bu hafta gün aşırı yine yapmaya gerek varmi cidden ağrım çok var bide korkuyorum açıkçası bisi varsa yerleşmeye calisiyorsa faln umut dunyasi

Çatlama gördüysen bence sende bi test yaptırmalisın..Bakalim nasip artık bizimki bi yerlesemedi herhal yer beğenemedik minik haşhaş

Uzatıp öreyim mi yani yazın baya isyanlardaydım ağda falan acıtmıştı zaman almıştı bunalmıştım kışın sıcak tutuyor dermişim
buna sesli güldüm hahah alemsiniz.. ya bende hazır konu açılmış sorayım da rahatlıyım aranızda lazer yaptıran ve sonrasında hamile kalan varmı? ben simdi 2 seans gittim tüyler çok azaldı bariz ama şimdi eğer hamile kalırsam sonrasında doğumdan sonra hormonlar sağolsun yine sıfır dan başlamam gerekiyor diye düşünüyorum.. bunun tecrübesini yaşayan vardır belki..

Bence letu ile bi süre daha denemeye devam et en azindan 3 4 ay dene demekki sanada yaramış ondan sonra aşılama düşünürsünüz yine de sen bilirsin tabi
ah kuzul bilemiyorum ki brde benim göğsümde kitle var sürekli kontrole gidiyorum o nedenlede cok hormon verilemiyor bana. ama letu gögüs kanserindede kullanıldığı için belki dediğin gibi denenebilir biraz ddaha

Mecbur beklicem yarına kadar kuzum bi tık bidaha belirginleşirse kan testine koşturcam. Normalde yarın doktorum yumurtama bakcaktı ısrar ettim diye belki gerek bile kalmayacak
ay hadi umarım öyle olur canım ya umarım gerek bile kalmaz yumurtalarına bakmasına.. valla ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum yarın ola hayrola.. ben hala hiç bir testi eşime gösteremedim tutarsa sürpriz yaparım felan diye ah ah

4 defa lazer yaptirdim hemde en iyi Hastanelerde giden paranin haddi hesabi yok bitmiyor çıkıyor yine en iyisi ağda..Lazer yaptiricaksan her sene 4 5 seans tekrarlatman lazım

Bende 4 seans gittim azaldı şimdi ağdayla kolayca alıyorum. Soruyu takipteyim bende. Ona göre tamamlıcam:)

Sen gönder bacım ben dışarı çikarsam kafama çop konteynırı uçacak diye korkuyorum felaket bi lodos var
Evet normalde de rüzgarlı olan bi yerdeyim dışarda aşırı rüzgar var hastaneden döndüm bende sabah eşim bıraktı iyiydi dönüşte arkadan iteledi rüzgar beni sağolsun yastık gibi bi şapka taktım kafama ağaç tabela düşmesin diye şükür vardım eve kazasız belasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…