- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Hayırlı olsun benimde sat 25 aralıktı keseyi gördük bugün darısı size insallahhelllooooo sat 24 aralık ve pozitif :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun benimde sat 25 aralıktı keseyi gördük bugün darısı size insallahhelllooooo sat 24 aralık ve pozitif :)))
yaa maşallahhHayırlı olsun benimde sat 25 aralıktı keseyi gördük bugün darısı size insallah
Ay maşallah beni de haftaya çağırdı doktor kalp atışı için, inşallah güzel haberler alırız bekleyen isteyen herkes en kısa sürede güzel haber alsın insallah amiiinnyaa maşallahh
biz de pzt günü keseyi gördük
kısmetse 14 şubatta kalp atışı için çağırdı dr
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
tüm bekleyenler de tez vakitte alsınlar bekledikleri haberleri
ayyy 14 şubat ne kadar güzel bir tarih inşallah sağlıkla çok güzel haberler alın, bebeğinizle aşk yaşayın o günyaa maşallahh
biz de pzt günü keseyi gördük
kısmetse 14 şubatta kalp atışı için çağırdı dr
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
tüm bekleyenler de tez vakitte alsınlar bekledikleri haberleri
yaa teşekkür ederim inşallahh çookk aminnayyy 14 şubat ne kadar güzel bir tarih inşallah sağlıkla çok güzel haberler alın, bebeğinizle aşk yaşayın o gün
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım sence14 ile 17 gün arası diyorlar ama bence 14. Gün çıkabilir geç döllenme yoksa
Canım ovulasyon testi yapmadıysan olabilir yumurtlamadan 14 17 gün sonra pozitif diyorlarCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım sence
Ya bu konular hakkında pek bilgim yok ovulasyon testi dediğiniz nedir eğer idar testi diyorsanız ilişkiden 54 gün sonra yaptm negatif çıktıCanım ovulasyon testi yapmadıysan olabilir yumurtlamadan 14 17 gün sonra pozitif diyorlar
5 inde tekrar yap canım 2 ye katlaması lazım. gebelik var gözüküyor şuan. hayırlı olsunKızlae yarın regl günüm ve değerim 20.68 çıktı nasıl sizce çok mu düşük
Pardon sormak istemistimde sizin dediginiz ne demek Bende hamile kalmayi istiyorum allah nasip ederse simdiden tesekkurlerBen 3-2-3-2 yapıyorum canım
Yardim ediyormu cnmBen de bu ay çörek otu bal tarçın kürüne basladim 11. Gündeyim bakalım inşallah bu ay güzel haberler aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canim cok etkiledi yumurtlamayı ama döngümü bozdu birazYardim ediyormu cnm
kızlar selam Z Zennep ben de ilk klomen kullandıgımda hamile kalmıstım ama kist de olusmustu, biri cok agrı yapmıstı patlamıstı diğeri de sonrasında hamilelikte kendiliğinden kaybolmustu.Benimki de 3 cm mis canim. İnsallah bir an once temizlenir kurtuluruz da tekrar onumuze bakariz.
normal şartlarda adetle birlikte atılıyor.kızlar selam Z Zennep ben de ilk klomen kullandıgımda hamile kalmıstım ama kist de olusmustu, biri cok agrı yapmıstı patlamıstı diğeri de sonrasında hamilelikte kendiliğinden kaybolmustu.
ikinci cocugu düşünüyoruz gectigimiz ay klomen kullandım ve maalesef 2 kist olustu biri 2 cm biri 3 cm civarında.
buarada ikisinde de catlatma ignesi kulandım.
sizinkiler kayboldu mu? doktorum kendiliğinden gider takip edelim dedi herhangi bir ilac vermedi
Sagol canimEvet canim cok etkiledi yumurtlamayı ama döngümü bozdu biraz
Reglin 7. Günü ilişki olıyor, 3.gün sonra tekrar, sonra 2 gün, sonra 3, sonra 2. Yani 7-10-12-15.günler canımPardon sormak istemistimde sizin dediginiz ne demek Bende hamile kalmayi istiyorum allah nasip ederse simdiden tesekkurler
Bu mesajı yazdığınızda hamilemiymişsiniz? Eğer öyleyse hangi gün pozitif gördünüz? Fotosu varmı, Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı ve bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti kesin olarak hamile değilimdir demi tekrar test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum