Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir idrar tahlili yaptır istersen çünkü duyduğum bir şey değil bu, belki mantar falan vardır
Tamm canım kesinlikle dediğini yaptıracağım adetime kadar bekleyim en azından.bugün göğsümde değişik bi sızlama var kahverengi yerlerde böyle bi yerimiz kururda(elimiz flan)sızlama olur ya nemlendirici sürsek rahatlar hani öyle değişik bi sızı

Tamm canım kesinlikle dediğini yaptıracağım adetime kadar bekleyim en azından.bugün göğsümde değişik bi sızlama var kahverengi yerlerde böyle bi yerimiz kururda(elimiz flan)sızlama olur ya nemlendirici sürsek rahatlar hani öyle değişik bi sızı
Canım inan ki bende hala var göğüslerim sanciyor uçları gariplesti. Hiç krem sürmedim kuzum doğal bir süreç olduğunu dusundum

Bende krem sürmedim ama elime alıp alıp bırakıyorum rahatlatır belki die bilmiyorum hayırlısı ya adet belirtisi yada hamilelik 🥲
Benim ilk adet belirtim çok erkenden akıntılardi iç çamaşırım lok diye islaniyordu günde bir kaç sefer çamaşır deggisiyordum

Kızlar iyi akşamlar, bat 2 şubat, adete daha 4 gün var. az önce kahverengi leke gördüm, kaç gündür göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor ve sol kasıkta batmalar var. 15 gün soğan kürü kullandım, acaba erken regl olabilirmiyim yada yerleşme kanamasımı oldu

Canım inan ki bende hala var göğüslerim sanciyor uçları gariplesti. Hiç krem sürmedim kuzum doğal bir süreç olduğunu dusundum
Canım o söylediğin 4-5 gün kalınca göğüslerim de olur şişkinlik değişik bi ağrı ama bu bildiğin kahverengi yerlerde sızı var iç çamaşırım değse acıtıyor

Canım bazılarında çok basit ağrısız geciyor, benimkinde baya sızladı yumurtaliklarimi hissettim ama tek taraflı çikolata kistim var belki o da etkilemiş olabilir çünkü o kısmimda sızlama çok oldu
Merhaba oncelikle hayirli olsun sol yumurtaligim bir haftadir cok fena agriyor ovulasyon dönemimde basladi bu ay kontrole gtmistm kist yoktu sonrasinda mi olustu acaba sol yumrtlgmsa surekli bir agri vr siizinde biylemi olmustu ama baya baya kendini hissettriiyor bacagimada vuruyor

Merhaba oncelikle hayirli olsun sol yumurtaligim bir haftadir cok fena agriyor ovulasyon dönemimde basladi bu ay kontrole gtmistm kist yoktu sonrasinda mi olustu acaba sol yumrtlgmsa surekli bir agri vr siizinde biylemi olmustu ama baya baya kendini hissettriiyor bacagimada vuruyor
Çok teşekkür ederim 🙏 alıntı yaptığınız mesajda ben aşılama zamanını anlatmıştım onu soruyorsunuz dimi? Benim aşılamam negatif olmuştu ama adete kadar kasık ağrılarım pek geçmedi. Ben iğne ile olmuştum belki hormon ilaçlarının ağırlığından bilemiyorum. Ama sizinde tek tarafliysa yine bi doktora gözükün. Klomenle basit kistler oluşabiliyormuş

Çok teşekkür ederim 🙏 alıntı yaptığınız mesajda ben aşılama zamanını anlatmıştım onu soruyorsunuz dimi? Benim aşılamam negatif olmuştu ama adete kadar kasık ağrılarım pek geçmedi. Ben iğne ile olmuştum belki hormon ilaçlarının ağırlığından bilemiyorum. Ama sizinde tek tarafliysa yine bi doktora gözükün. Klomenle basit kistler oluşabiliyormuş
Bende citmnler vermisti dr bana yumrtlama iyi olabilsin diye belki onlrdan oldu bende reglimden sonra gitcem tskler bebeginiz insallah saglikla gelsin

Bende citmnler vermisti dr bana yumrtlama iyi olabilsin diye belki onlrdan oldu bende reglimden sonra gitcem tskler bebeginiz insallah saglikla gelsin
Olabilir canım hava da çok soğuk, soğukta da çok kasık ağrısı olabiliyor dikkat et kendine insallah geçer bi an önce. Çok teşekkür ederim 🙏

X