- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Hadi güzel haberler alırız insallah ❤Cuma günü çağırdı beni de inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi güzel haberler alırız insallah ❤Cuma günü çağırdı beni de inşallah
Tamm canım kesinlikle dediğini yaptıracağım adetime kadar bekleyim en azından.bugün göğsümde değişik bi sızlama var kahverengi yerlerde böyle bi yerimiz kururda(elimiz flan)sızlama olur ya nemlendirici sürsek rahatlar hani öyle değişik bi sızıBir idrar tahlili yaptır istersen çünkü duyduğum bir şey değil bu, belki mantar falan vardır
Canım inan ki bende hala var göğüslerim sanciyor uçları gariplesti. Hiç krem sürmedim kuzum doğal bir süreç olduğunu dusundumTamm canım kesinlikle dediğini yaptıracağım adetime kadar bekleyim en azından.bugün göğsümde değişik bi sızlama var kahverengi yerlerde böyle bi yerimiz kururda(elimiz flan)sızlama olur ya nemlendirici sürsek rahatlar hani öyle değişik bi sızı
Bende krem sürmedim ama elime alıp alıp bırakıyorum rahatlatır belki die bilmiyorum hayırlısı ya adet belirtisi yada hamilelikCanım inan ki bende hala var göğüslerim sanciyor uçları gariplesti. Hiç krem sürmedim kuzum doğal bir süreç olduğunu dusundum
Benim ilk adet belirtim çok erkenden akıntılardi iç çamaşırım lok diye islaniyordu günde bir kaç sefer çamaşır deggisiyordumBende krem sürmedim ama elime alıp alıp bırakıyorum rahatlatır belki die bilmiyorum hayırlısı ya adet belirtisi yada hamilelik
Canım o söylediğin 4-5 gün kalınca göğüslerim de olur şişkinlik değişik bi ağrı ama bu bildiğin kahverengi yerlerde sızı var iç çamaşırım değse acıtıyorCanım inan ki bende hala var göğüslerim sanciyor uçları gariplesti. Hiç krem sürmedim kuzum doğal bir süreç olduğunu dusundum
Merhaba oncelikle hayirli olsun sol yumurtaligim bir haftadir cok fena agriyor ovulasyon dönemimde basladi bu ay kontrole gtmistm kist yoktu sonrasinda mi olustu acaba sol yumrtlgmsa surekli bir agri vr siizinde biylemi olmustu ama baya baya kendini hissettriiyor bacagimada vuruyorCanım bazılarında çok basit ağrısız geciyor, benimkinde baya sızladı yumurtaliklarimi hissettim ama tek taraflı çikolata kistim var belki o da etkilemiş olabilir çünkü o kısmimda sızlama çok oldu
Çok teşekkür ederim alıntı yaptığınız mesajda ben aşılama zamanını anlatmıştım onu soruyorsunuz dimi? Benim aşılamam negatif olmuştu ama adete kadar kasık ağrılarım pek geçmedi. Ben iğne ile olmuştum belki hormon ilaçlarının ağırlığından bilemiyorum. Ama sizinde tek tarafliysa yine bi doktora gözükün. Klomenle basit kistler oluşabiliyormuşMerhaba oncelikle hayirli olsun sol yumurtaligim bir haftadir cok fena agriyor ovulasyon dönemimde basladi bu ay kontrole gtmistm kist yoktu sonrasinda mi olustu acaba sol yumrtlgmsa surekli bir agri vr siizinde biylemi olmustu ama baya baya kendini hissettriiyor bacagimada vuruyor
Bende citmnler vermisti dr bana yumrtlama iyi olabilsin diye belki onlrdan oldu bende reglimden sonra gitcem tskler bebeginiz insallah saglikla gelsinÇok teşekkür ederim alıntı yaptığınız mesajda ben aşılama zamanını anlatmıştım onu soruyorsunuz dimi? Benim aşılamam negatif olmuştu ama adete kadar kasık ağrılarım pek geçmedi. Ben iğne ile olmuştum belki hormon ilaçlarının ağırlığından bilemiyorum. Ama sizinde tek tarafliysa yine bi doktora gözükün. Klomenle basit kistler oluşabiliyormuş
Olabilir canım hava da çok soğuk, soğukta da çok kasık ağrısı olabiliyor dikkat et kendine insallah geçer bi an önce. Çok teşekkür ederimBende citmnler vermisti dr bana yumrtlama iyi olabilsin diye belki onlrdan oldu bende reglimden sonra gitcem tskler bebeginiz insallah saglikla gelsin
İnsallah ben tesekkur ederimOlabilir canım hava da çok soğuk, soğukta da çok kasık ağrısı olabiliyor dikkat et kendine insallah geçer bi an önce. Çok teşekkür ederim
Selizay nasılsın 21 yumurtlama 22 çatlama gördüm 31 inde progesteron baktırdım 15,44 çıktı neye göre bakılıyor bu tahlil bişey anlamadım yine gol değil sanırımİyi çıkmış değerin gııııız
15 iyi kuzucum, bat ne zaman?Selizay nasılsın 21 yumurtlama 22 çatlama gördüm 31 inde progesteron baktırdım 15,44 çıktı neye göre bakılıyor bu tahlil bişey anlamadım yine gol değil sanırım
21 yumurtlama 22 çatlama oldu 14-15 gün sonrası regl olmam gerekiyor işte 5-6 Şubat gibi regl olmam lazım15 iyi kuzucum, bat ne zaman?
22 çatlamaysa şimdi belli olur testte aklına gireyim azıcık21 yumurtlama 22 çatlama oldu 14-15 gün sonrası regl olmam gerekiyor işte 5-6 Şubat gibi regl olmam lazım
Darısı bize inşallah sağlıkla gelsinhelllooooo sat 24 aralık ve pozitif :)))
Yok be hep hüsran bıktım geçerse günü yapcam22 çatlamaysa şimdi belli olur testte aklına gireyim azıcık
inşallah bu sefer son olsun aminDarısı bize inşallah sağlıkla gelsin