Kızlar burası yeri değil ama size traji komik bişey anlatmak istyrm @A R Y AYusra-61 @Selizay @Esrakcshn @Hali @Sasa234
Geçen gün k.validemin e devletine girdim bi işle alakalı yanında bi Kaç gün sonra acaba sonuç geldi mi diye girip bakacak oldum şifreyi değiştirmiş ben biliyorum diye muhtemelen kızsam mı gülsem mi bilemedim eşime söylemcm çok saçma bi olay ama biraz zoruma gitmedi değil
Öyle yaptım Bnde ama şunu anladım bnde artık ona karşı koşulsuz güvenmemAlakasız işler ama olsun senin açından biliyordu o derdi birşey olsa belki bazen bilmemek iyidirböyle şeylere gül geç
Ay darısı başıma 2 yumurtayla 40dan büyüktür şeklinde çıktı progesteron sonucum. İnşallah gebeliktendirEvet 19 küsürlerdeydi canım 1 tane yumurtam vardı 21mm
İnşallah canımmAy darısı başıma 2 yumurtayla 40dan büyüktür şeklinde çıktı progesteron sonucum. İnşallah gebeliktendir
Testlerimde kafayı yedi yaBat ne zaman
Yarın tekrar deneyin inşallah koyulaşırKızlar sabah kalkıp erken gebelik testi yaptım bakmadan uyudum . Kalkınca bakarım dedim. Kalkınca bi baktım bi hafif çizgi çıkmış. Daha öncede defalarca gebelık testı yaptım saatler sonra bıle bakardım bu çizgiyi görmemiştim. Bata 3-4 gün var . Sayfada çok örneklerini görmüşsünüzdür sizce olabilme ihtimali var mı
Devamm aslında yarın erken gebelik testi patlatsanTestlerimde kafayı yedi yaadete 6gun kaldı iki üç gündür silikti ovulasyon,bugün koyu çıktı
Ay elimde olsa şuan yapmıştımDevamm aslında yarın erken gebelik testi patlatsan
Kan testi verdim 7 çıktı canım bata 3 gün kalaEvet ihtimal var tekrarlayın yarın
Ooo daha önceden alman lazımdııAy elimde olsa şuan yapmıştım
İnterneten aldım anca iki güne gelir normal test var ondada çıkmaz varsa tabi
Bu ay pek canım istemiyor ya değişik, stok yapardım yoksaOoo daha önceden alman lazımdıı
Dayanamadım Sabah normal gebelik vardı evde onu yaptımDevamm aslında yarın erken gebelik testi patlatsan
Gördümm ben vallahi var bak arkamdan tıpış tıpış geliyorsunuzDayanamadım Sabah normal gebelik vardı evde onu yaptımilk önce bişey yoktu cantamdsydi iki saat sonra falan birşey var gbi,kurumada olabilir tabi, erken gebelikler gelsin yarın yapim bakalım resimde pek görünmüyor
ayy ınsallaahh kosa kosa gelelımmmGördümm ben vallahi var bak arkamdan tıpış tıpış geliyorsunuz
Ya nasılsın kuzum nasıl gidiyor hamilelik yaGördümm ben vallahi var bak arkamdan tıpış tıpış geliyorsunuz
Hayirli olsunnnnnnayy ınsallaahh kosa kosa gelelımmmerken gebelıklerım gelsınde hemen yapcam bakalım
ınsallaaahh kuzum bende emın degılım suan da bakalım umarım bebıs benımledır. adetıme bes gun kaldı.Hayirli olsunnnnnn
Ah bende gelsem arkanizdaann
Bana da dua edin
Insallah seninledirınsallaaahh kuzum bende emın degılım suan da bakalım umarım bebıs benımledır. adetıme bes gun kaldı.
hayırlısıyla gelsınler ya
amınnn canım benımInsallah seninledir
Rabbim gönlümüze göre versin