Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evleri barkları elinden gider diye korkmustur benimkide bana vermez korkar sanki napicam tek oğlun tek gelinin var ya tutarlar canim

Canım benim negatifti gebelil olusmadı umarım seninki gebeliktir

Komik gerçekten bende sülalenin şifresi var. Herşeyi ben yaparım..
Ama onlara da hak veriyorum… Bütün gün evde neler neler izliyorlar.. İnsanlar annelerinin babalarının canına kıyıyorlar…
Kimseye güvenmediğini belirtmiş. Seni rahatsız etmeden yapmış.. Bence gülüp geç

Zaten takmadım komik geldi valla haklısın dünyanın çivisi çıkmış sadece aramız çok iyi olunca bi afalladım ama böyle düşününce şimdi hak verdim

Altı üstü 2 evi var beni de sever aslında ama şaşırdım belki biz de yaşlanınca böyle oluruz
Ay bilemedim valla benim annem babamın bütün şifreleri ortada gelinde bilir asla değişmezler her işi zaten ya biz ya o halleder ilerde bende böyle güvenmek isterim vala

Benim annem babamda öyle de işte K.valide olunca güvenmiyo heralde Bnde güvenmek ve güvenilmek isterim
Yok öyle düşünme… Senin kayınvalden daha bilgili ve donanımlı.. Öyle olduğu için herşeyi kendi halledebiliyor.. Bu güvenme meselesi olsada sana özel değildir..
Geçenlerde haberlerde vardı.. kadına kızı deli raporu aldırmaya çalışıyordu. Maaşına zaten noter götürüp vekalet ile el koymuştu..

Ne insanlar var haklısın cnm

Kızlar sabah kalkıp erken gebelik testi yaptım bakmadan uyudum . Kalkınca bakarım dedim. Kalkınca bi baktım bi hafif çizgi çıkmış. Daha öncede defalarca gebelık testı yaptım saatler sonra bıle bakardım bu çizgiyi görmemiştim. Bata 3-4 gün var . Sayfada çok örneklerini görmüşsünüzdür sizce olabilme ihtimali var mı

Eklentiler

• EE0DD140-E7A8-44E4-9291-17007C33E43F.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 44
Evet ihtimal var tekrarlayın yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…