Evleri barkları elinden gider diye korkmustur benimkide bana vermez korkar sanki napicam tek oğlun tek gelinin var ya tutarlar canimKızlar burası yeri değil ama size traji komik bişey anlatmak istyrm @A R Y A @Yusra30 @SelizayMaviesra @Hali MaviSasa234
Geçen gün k.validemin e devletine girdim bi işle alakalı yanında bi Kaç gün sonra acaba sonuç geldi mi diye girip bakacak oldum şifreyi değiştirmiş ben biliyorum diye muhtemelen kızsam mı gülsem mi bilemedim eşime söylemcm çok saçma bi olay ama biraz zoruma gitmedi değil
Hahha boşver ya, kendi işini kendi yapsın
Altı üstü 2 evi var beni de sever aslında ama şaşırdımEvleri barkları elinden gider diye korkmustur benimkide bana vermez korkar sanki napicam tek oğlun tek gelinin var ya tutarlar canim
Canım benim negatifti gebelil olusmadıMerhabalar benimde adetim tahmini tef programına göre 4 gün gecikti normalde düzensiz olurum daha önceleri adetim olmadan göğüslerim şişer uçları hafif ağrırdı şimdi hiç bişe olmadı sadece arada sağ belime batma ve bugğn de sağ göğüsümde yanma sızlama var ara ara hamilelik olalibir mi
Komik gerçekten bende sülalenin şifresi var. Herşeyi ben yaparım..Kızlar burası yeri değil ama size traji komik bişey anlatmak istyrm @A R Y A @Yusra30 @SelizayMaviesra @Hali MaviSasa234
Geçen gün k.validemin e devletine girdim bi işle alakalı yanında bi Kaç gün sonra acaba sonuç geldi mi diye girip bakacak oldum şifreyi değiştirmiş ben biliyorum diye muhtemelen kızsam mı gülsem mi bilemedim eşime söylemcm çok saçma bi olay ama biraz zoruma gitmedi değil
Zaten takmadım komik geldi valla haklısın dünyanın çivisi çıkmış sadece aramız çok iyi olunca bi afalladım ama böyle düşününce şimdi hak verdimKomik gerçekten bende sülalenin şifresi var. Herşeyi ben yaparım..
Ama onlara da hak veriyorum… Bütün gün evde neler neler izliyorlar.. İnsanlar annelerinin babalarının canına kıyıyorlar…
Kimseye güvenmediğini belirtmiş. Seni rahatsız etmeden yapmış.. Bence gülüp geç
Kuzucum.nasilsinnCanım batın 15 aralık gösteriyor ama yenimi öğrendin hamilelğini? Baya geç olmuş neden
Canım çok şükür iyiyimKuzucum.nasilsinn
Bebiş nasıl
Maşallah canımmCanım çok şükür iyiyim
Bebiş büyüyor herhalde karnım cok gergin bu aralar 7+1 olduk bizsen nasılsın nasıl gidiyor calısmalar
Bat ne zamanMaşallah canımm
Bizde Ocak ayı çalışmalarıbu ay bir gün arayla denedik hep bakalım bekliyorum
Ay bilemedim valla benim annem babamın bütün şifreleri ortada gelinde bilir asla değişmezler her işi zaten ya biz ya o hallederAltı üstü 2 evi var beni de sever aslında ama şaşırdımbelki biz de yaşlanınca böyle oluruz
Benim annem babamda öyle de işte K.valide olunca güvenmiyo heralde Bnde güvenmek ve güvenilmek isterimAy bilemedim valla benim annem babamın bütün şifreleri ortada gelinde bilir asla değişmezler her işi zaten ya biz ya o hallederilerde bende böyle güvenmek isterim vala
Doktorunuz daha iyi bilgi verir ben çok bilmiyorum açıkçası. Rabbim sağlık versinBen bu ay klomen kullandım bugün adetin 21.günü yaklaşık 8 gün önce yumurtlamam oldu ultrasonla takip etmiştik. Böyle yüksek olması normal mi acaba
Yok öyle düşünme… Senin kayınvalden daha bilgili ve donanımlı.. Öyle olduğu için herşeyi kendi halledebiliyor.. Bu güvenme meselesi olsada sana özel değildir..Benim annem babamda öyle de işte K.valide olunca güvenmiyo heralde Bnde güvenmek ve güvenilmek isterim
Ne insanlar var haklısın cnmYok öyle düşünme… Senin kayınvalden daha bilgili ve donanımlı.. Öyle olduğu için herşeyi kendi halledebiliyor.. Bu güvenme meselesi olsada sana özel değildir..
Geçenlerde haberlerde vardı.. kadına kızı deli raporu aldırmaya çalışıyordu. Maaşına zaten noter götürüp vekalet ile el koymuştu..
Ayy hadi az kalmısss
Evet 19 küsürlerdeydi canım 1 tane yumurtam vardı 21mm- Janna - canımcım senin progesteron değerin kaç gelmişti? Bi ara baktırdın diye hatırlıyorum gebeliği öğrenmeden önce
Evet ihtimal var tekrarlayın yarınKızlar sabah kalkıp erken gebelik testi yaptım bakmadan uyudum . Kalkınca bakarım dedim. Kalkınca bi baktım bi hafif çizgi çıkmış. Daha öncede defalarca gebelık testı yaptım saatler sonra bıle bakardım bu çizgiyi görmemiştim. Bata 3-4 gün var . Sayfada çok örneklerini görmüşsünüzdür sizce olabilme ihtimali var mı